ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

2 Astsubay 1 Uzman Daha

Kafayi yiyecegim.Insan boyle bir zamanda gece gece koye gider ,birde pusu yerse olmek istiyorum ben ,sehit olayimda cennete gideyim anlayisina sahiptir sanirim.3 kisisin,bide askersin,daha yeni sehit vermissin,bide gece karanligi...Soyleyecek laf yok artik ne diyeyim...

#ozansan' tarafından 24.07.2011 10:56:44 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Temmuz 2011, 10:28 - İp: 221.***.**3.132
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 00:33 - İp: 85.***.**3.138
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

qazarby
yav meçul baççeli somaliye yardım etmeyin demiş sözde.

Hacciii hangi gazetenin haberiyle böyle bir kanıya vardın?
Sn. Bahçeli'nin Somali konusunda yaptığı açıklama MHP nin resmi veb sitesinde ve TBMM arşivinde mevcuttur. Bknz.

Somaliye yardım konusunda malesef pis kokular yayılmaya başlamıştır. Özellikle Kızıllay başkanının başvekille Dolmabahçe'de yaptığı görüşmenin ardından istifa etmesi ciddi kuşkular uyandırmıştır. Bu görüşmenin içeriği en az Başvekilin Büyükanıt ile yaptığı Dolmabahçe görüşmesinin içeriği kadar önemlidir ve açıklanmaya mahkumdur.


ercan43
Bombalamalar 30 yılda kaç defa tekrarlandı. Sonuç alınamadı.
Ercan abi söylediğinizin aksine terörle mücadelede akepe öncesi iktidara gelen siyasi partilerin gösterdiği kararlılık sayesinde defalarca sonuç alındı. Çok iyi bilirsinizki terör örgütü yandaşları bugün tv ekranlarında gazete sayfalarında zikrettikleri sözcükleri akepe öncesi saklandıkları hücre evlerinde konuşmaya cesaret edemiyordu. İmralıdaki soysuz yakalanıp Türkiye'ye getirildiğinde korkudan dili tutulmuş ''ben Türküm'' sözünden başka söz edemiyordu. Bugünkü durumu ise ortada. O gün korkudan titreyip ''ben Türküm'' diyen bugün devlete meydan okuyup tehditler yağdırıyor. Sn başvekilin söylediği gibi ''nereden nereye''

olağanüstü halin anayasada yeri var olup demokratik bir uygulamadır
Ohal uyarısını Devlet Bahçeli bundan tam 14 ay önce yapmıştı. Birilerinin bugün kalkıp Bahçeli'nin 14 ay önce yapmış olduğu uyarıyı gündeme taşıması Sn. Bahçeli'nin haklılığını ve ileri görüşlülüğünü ortaya koymaktadır. Bknz.

Gelelim internete sızan Koşaner'in olduğu söylenen bant kaydına.
Farkındamısınız akepe=başvekil ne zaman sıkışsa ortaya bir mektup bir bant veyahut gizli bir tanık çıkıyor gündem ters yüz ediliyor. Açılım denilen ihanet projesinde ve itibarımızın arttığı söylenen uluslararası ilişkilerde çuvalladığını en yetkili ağızdan itiraf eden akepe=başvekilin zora düştüğü bir anda bu bant kaydının ortaya çıkmasını kimse tesadüf diye geçiştiremez. Ve söz konusu banttaki sesin Koşanere ait olduğuna şahsen ben inanmıuyorum. Zira paşalığa gelene kadar Kıbrıs barış harekatından tutun, Özel Kuvvetlere varana dek mesleki yaşamını aktif bir şekilde sahada geçiren sn Koşaner dağlık bir alana gömülü mayının yer değiştireceğini çok iyi bilir. Mayın ancak düz araziye gömüldüğü vakit olağan üstü doğa şartları yaşamadıkça yerini değiştirmez. Ancak bahsedilen Irak sınırı gibi dağlık bir araziye gömülen mayın yağmur, deprem ve en ufak toprak kayması gibi nedenlerden dolayı yerini değiştirir. Bunu engellemenin yolu mayını sabitlemekle olur ancak dağlık olan ırak sınırının zemininin kaya olmasından dolayı o alanda mayını sabitlemek mümkün değildir.

Bant kaydında en dokunaklı yer tim komutanlarının silahlarını bırakıp kaçtığının söylenmesidir.
Bu söylem tamamen maneviyatı zedelemeye yönelik bir ifadedir. Bir ordunun elinde en modern silahlar olabilir, ama o ordu maneviyat bilincine sahip değilse sahip olduğu modern silahlar bile o ordunun savaşı kazanmasına yetmez. Ödülü olmamakla birlikte cezaevine girmek veyahut vücudunun bir parçasından olmak seçenekleri arasında bırakılan bir mesleğin mensuplarının yılgınlığa düşmesini kimsenin yadırgama hakkı yoktur.



TERÖR DEMOKRATİK ORTAMLARDA DAHA RAHAT HAREKET EDER!...






#mechul75' tarafından 25.08.2011 03:04:48 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 02:50 - İp: 78.***.**8.140
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Koskoca ordunun başı özeleştiri yapıyor bizim ülkücü camia onada olmaz diyor. Niye tam bir stokolm sendromu. 80 iyi işkence etmişler bunlara demekki. Adam biz beceremiyoruz desede yok hayır bu akpnin kabahati diyor. YUh be. Gözünüzün açılması için daha ne söyleyecek adam.

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 10:15 - İp: 88.***.**8.254
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Bugün de kısa kısa birden fazla konuya değinelim....

Bu ülkede genelkurmay dinlenir, paşalar dinlenir, siyasetçiler dinlenir, iktidara muhalif olan herkes dinlenir de, neden pkk ve terör örgütü dinlenemez. Kendi aralarında yüksek teknoloji ürünü cihazlarla değil, senin, benim bildiğimiz normal frekanslı telsizlerle konuşurlar. Ama dinlenemezler. Yaptıkları her zaman bizim için sürpriz olur.
Neden?
-------------------------------------------------------------
Kızılay başkanı Tekin Küçükali neden istifa ettirildi?
1 - Kılıçdaroğlu bayramda Somali'ye gitmeyi düşünüyordu. Hükümetten orda can güvenliği yok. Biz sağlayamayız bilgisi geldi. Buna karşın Küçükali CHP ye "biz size güvenlik sağlarız güvenle oraya götürebiliriz" önerisinde bulundu. Bu davranışı onun sonu oldu. Derhal başbakanlığa çağrıldı. İstifası istendi.
Arkasından alel acele bir organizasyon yapılarak CHP den önce biz gideriz oyunuyla Somali şovu başlatıldı.

2 - Tekin Küçükali Kızılay'da fetullahçı yapılanmasına karşı çıkmıştı. Fetullahçıları sokmadı. Fetullah Gülen'in cemaatçi iki adamını Kızılay'a alması için açtığı telefonda kendisine şiddetle red cevabı verdi. Bundan sonra kurumun kapıları onlara sonuna kadar açık.

3 - Kızılay'ın görevi ve misyonu itibariyle felakete uğrayan bölgelere ve insanlara yardım eder. Ama hükümetin emriyle Libya'da muhaliflere gıda ve sağlık yardımı yapıldı.

4 - Kızılay, Ankaranın göbeğinde Kızılaydaki o tarihi binasını Beğendik mağazalarına kiralamıştı. Sekiz yıl boyunca hiç kira alamadı. Beğendik'in sahipleri Kayserili. Devletin bir ve iki numaları yöneticileri devreye girerek Beğendik'i kira ödemekten kurtardılar. Bu işten kızılayın 10 yıllık zararının 150 milyon dolar dolayında olduğu söyleniyor.

5 - Kızılay böyle partizanca uygulamalar sonucunda Hükümetin arka bahçesi, yan kuruluşu durumuna düşürüldü.
İşte size Tekin küçükali'yi istifaya götüren 5 etken...
-----------------------------------------------------------
Libyalı muhaliflere Sayın başbakan'ın 200 milyon dolar açıktan para verdiği söyleniyor. Hükümetten henüz bir yalanlama gelmedi. Geçen sene de Türkmenistan Cumhurbaşkanına da 50 milyon dolar hibe etmişti.
Şimdi düşünelim,
300 milyar dolar dış ve iç borcu olan bir devletin,
13 milyon yoksulu olan bir ülkenin,
9 milyon emeklisinin açlık sınırında yaşadığı bir ülkenin
Genç nüfusunun % 14 ünün işsiz gezdiği bir ülkenin,
Beşiğinde açlıktan ölen bebekleri olan,
Evine ekmek götüremediği için intihar eden vatandaşları olan,
bir ülkenin başbakanının böyle bir savurganlık yapmaya, devleti padişah gibi yönetmeye hakkı var mı?





#ercan43' tarafından 25.08.2011 12:40:17 tarihinde düzenlendi.


#ercan43' tarafından 25.08.2011 12:43:10 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 12:27 - İp: 217.***.**4.116
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Maalesef emmi bu sizin partinin dar görüşünün bir eseri. Bİzim oraya gönderdiğimiz 150 milyon dolar milyarlarca dolar olarak dönecek. Lakin sizin Kürt Başkanınız bunları düşünemeyecek çapta. Ancak çark etmeyi biliyor. Birde ssk yı batırmayı.
BU olayıda okyanus ötesine bağladınız ya helal olsun valla. Hem siz değilmisiniz kendi başkanını videoya çekip çarkçıyı başa getiren.

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 14:31 - İp: 88.***.**8.250
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

pazarcı emmi , doğru diyon da , neden ikide bir Kürt diyon... onu anlamadım, sen nasıl insansın, nasıl müslümansın...

yani internetten hakaret etmeyi cahillik sayıyorum, o yüzden, seninle bir gün yüz yüze gelirsek, çok pis hakaret edecem haberin olsun...

Kürt - Türk - Arap diye ayıra ayıra insanları, mahvedeceksiniz ülkeyi...

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 14:49 - İp: 46.***.**3.83
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Eğer siz başka ülkelerin isyancılarını, muhaliflerini açıkça desteklerseniz, finansal destek sağlarsanız, açıktan para gönderirseniz, onlara kendi ülkenizde toplantı yapma imkânı sağlarsanız, gün gelir bazı ülkeler de sizin güneydoğu sorununuz için PKK yı açıkça desteklerler, Açıkça finansal yardım sağlarlar. pkk yı ülkelerinde alenen beslerler.
O zaman söyleyecek bir sözünüz kalır mı?
Keser döner sap döner, yapılan hesap birgün geri döner...

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 20:43 - İp: 217.***.**4.116
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Zencilerede siyah deyince ayip oluyor diye African Amerikan dedikleri gibi bunlarada Guney Dogulu diyelim bari.Turke turk deniyorsa neden Kurde kurt denmesin anlamiyorum...Bu kadarmi komplekslisiniz...

Pazarbey emmi ssk konusunda yanlissin olayin siyaset ile alakasi var yani baskan okul muduru gibi birsey ve kurumu iflas ettirecek yetkiye sahip degil.AKP agziyla konussmussun yakistiramadim...

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 20:46 - İp: 221.***.**3.132
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

pazaremmi kürt düşmanı olmuş
aferin emmi sana

ırkdaşım diyecem sana lakin sonra ben kürdüm diyorsun muhappetin en koyu yerinde

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 20:51 - İp: 212.***.**6.28
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Ozansan sayın arkadaşım, burda yeni bir polemik yaratmayalım.
Türk denilince etnik kökenden bahsedilmiyor. Bu konu çoook tartışıldı, yazılıp çizildi.
Anayasada da yer aldığı gibi, Türkiye cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan vatandaşlara Türk denir. Türk kimliği bu topraklarda yaşayanların ortak kimliğidir.
Ayrıca herkesin etnik kimliğine saygı gösterilir. Kürt, çerkes, laz kökenli vb. gibi.
Benzer şekilde Japonya'da yaşayanlara Japon, Almanya içinde yaşayan vatandaşlara Alman Denir. ABD de yaşayanlara da Amerikalı dendiği gibi.

#ercan43' tarafından 25.08.2011 21:02:26 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 21:00 - İp: 217.***.**4.116