ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

2 Astsubay 1 Uzman Daha

Kafayi yiyecegim.Insan boyle bir zamanda gece gece koye gider ,birde pusu yerse olmek istiyorum ben ,sehit olayimda cennete gideyim anlayisina sahiptir sanirim.3 kisisin,bide askersin,daha yeni sehit vermissin,bide gece karanligi...Soyleyecek laf yok artik ne diyeyim...

#ozansan' tarafından 24.07.2011 10:56:44 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Temmuz 2011, 10:28 - İp: 221.***.**3.132
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yatsın emmi yatsın. suçlu herkes kim olduğuna rütbesine bakmadan yatsın. atmayaydı imza.

 

Tarih: 19 Ağustos 2011, 17:06 - İp: 95.***.**0.254
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

sence yatar mı emmi bıyığı badem onun

 

Tarih: 19 Ağustos 2011, 17:13 - İp: 46.***.**7.154
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

 

Tarih: 19 Ağustos 2011, 17:52 - İp: 95.***.**0.254
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Pazarbey hemşehrim,
Şu 27 nisan e- muhturasını veren generalin dokunulmazlığı mı var?
Neden onunla ilgili soruşturma başlatılmıyor?
Geçenlerde bir TV kanalında kısaca bahsedildiğine göre şimdilerde hükümetten birilerine gizli danışmanlık yapıyormuş.
Sen bilirsin bu işleri
Ne iş?

 

Tarih: 19 Ağustos 2011, 18:25 - İp: 217.***.**4.13
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bilmem emmi o adam bana göre bugünkü terörün baş sebebi. hükümette bana göre şahsiyet eksikliği var. bu adamı neden mükafatlandırdılar anlamak mümkün değil. fikri durmuş sağlar haklı açıklanmalı bence dolma baççe görüşmesi. kim bilir ne hainlikler gizlendi. ayıp valla.

 

Tarih: 19 Ağustos 2011, 21:02 - İp: 95.***.**0.254
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Şaşkınım!!!
Şaşkınlığımın sebebi ise yaşanan Çukurca saldırısını ulusal basınımızın kiralık kalemlerinden hiç birinin komuta hatası / komuta zafiyeti olarak nitelendirmemiş olmasıdır.

Şaşkınım!!!
Şaşkınlığımın sebebi düne kadar pukaka yı ve DTK savunan yandaş basının kiralık kalemlerinin bugün pukaka yı ve DTK yı hedefe oturtmuş olmalarıdır. Eğer bu tavır millet aklıyla alay etmek değilse iki yüzlülüğün bizatihi kendisidir.

Sahi ne olduda yandaş basınımızın kiralık kalemleri dün yazdıklarını bugün inkar etme noktasına geldiler? Tabi yaaa nasıl unuturum son YAŞ toplantısıyla tamamen tasfiye edilen TSK nın komuta kadrosunda artık ulusal basınımızın peygamberi konumuna getirilen başvekilin bizzat atadığı isimler oturuyor. Hal böyle olunca TSK nın komuta kadrosuna artık kimse laf söyleyemez. Zira günah keçisi ilan edilecek kimse kalmadığı için bundan sonra terörle mücadele konusunda atılacak her adım artı(+) veya eksi(-) olarak bizzat başvekilin hanesine yazılacaktır. Bu yüzden Irak’ın kuzeyine otuz yıllık terörle mücadele tarihinin en kapsamlı fakat TERÖR ÖRGÜTÜNE EN AZ ZARARIN VERİLECEĞİ bir operasyon yapılırsa kimse şaşırmasın.

Şunu samimiyetle ifade etmek gerekki ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar karşısında birileri cidden uyuyor veyahut düştüğü gaflet çukurunda üç maymunu oynamayı yeğliyor. Emmiler strateji uzmanı değilim ama 13 vatan evladının vatan toprağını kanıyla sulayıp can verdiği gün BDP denilen hainler topluluğu Diyarbakır’da özerklik ilan etti. İşe bakın ki hainler topluluğunun bir kolu olan DTK nın özerklik ilan etmesinden sonra Çukurca saldırısı yaşanıyor. Hemde ne saldırı pusuya düşürülen time destek için giden birliğinde pusuya düşürüldüğü bir saldırı. Emmiler pukaka pukaka olduğu günden bu yana bu ülke sınırları içinde bu kadar rahat bu kadar organize eylem yapamamıştır. Askerin ve polisin Bizzat kendi idarecileri tarafından üst bölgelerinden çıkmaları engelenip alan savunması yapmaya mahkum edildiği bir bölgede illegal oluşumların rahat bir şekilde organize olup eylem yapmaları kaçınılmazdır. Netekim terör örgütünün son dönemlerde yapmış olduğu yol kesme ve kimlik kontrolü gibi eylemlerden yaratılan ortamın rahatlığını anlamak zor birşey değil. Bu bakımdan evvela onlara bu ortamı sağlayan zihniyet sorgulanmalıdır.

Peki başvekilin ramazana hürmeten sabrediyoruz sabrımız kalmadı yönündeki açıklaması karşında teröre gösterilen müsamahanın en yetkili ağızdan itirafına tanık olupta eyvah dememek mümkünmü? Hele hele en yetkili ağız olan başvekilin bizzat kendisi tarafından randevu alırcasına ramazan sonrası operasyon yapılacağının ilan edip karşı tarafa kaçın demesi karşısında ürpermemek mümkünmü? Emmiler teröristleri Haburda törenlerle karşılatıp rahatsız olmamaları için Türk bayraklarını indirten onları şeref türibininde ağırlatan bunlarda yetmezmiş gibi imralıdaki soysuz ile pazarlık yapan tayfanın teröre karşı müsamaha gösterip yapılacak operasyonu önceden ilan etmelerinin gayesi nedir?

Hepinizin malumu Diyarbakır saldırısı öncesi ve sonrası biri kaymakam dört asker pukaka tarafından kaçırıldı. Şu an neredeler akıbetleri nedir bilen gören yok, gerek basından gerekse kamuoyundan bunu sorgulamaya yönelik bir tavırda yok başvekilin açıklamasıylada ramazan sonuna kadarda kaçırılan kaymakam ve askerlerimiz için her hangi bir girişim yapılmayacağını anlamak içinde üstün zekalı olmaya gerek yok. İşte size başvekil ağzından terörle mücadelede düştüğümüz durum. Burada pek çok defa ''Terör demokratik ortamlarda daha rahat hareket eder'' diye yazmıştım. İşte size ileri demokrasi söylemleri eşliğinde terörün geldiği/getirildiği nokta!..

Emmiler düne kadar başvekili İslam dünyasının lideri olarak tanımlayan Kaddafi İzmir’den kalkan uçaklar kafasına bombayı indirince uyandı başvekilin Türk ve İslam dünyasına batılılar tarafından gönderilen bir truva atı olduğunu anladı. Darısı bizdeki yüzde ellinin başına…


TERÖR DEMOKRATİK ORTAMLARDA DAHA RAHAT HAREKET EDER!..











#mechul75' tarafından 20.08.2011 01:45:31 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 20 Ağustos 2011, 00:57 - İp: 78.***.**8.154
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Ben roj tv yi seyretmeye basladim internetten.Adamlar sehirlerin adini bile baska soyluyorlar.Gerillalari sehit oluyo falan ,halk sokaklarda yuruyo ,cumalar parklarda falan yani bu adamlari hayatta geri ceviremezsin artik.Cocuklar falan zaten TC dusmani yetisiyo.Kurtlere zulum,bombalama falan cok guzel kurmuslar duzeni.

Ben aslinda ozgurluklerden yanayim ama onca sehit ustune hadi verelim ozgurluklerini fikride kolay yer etmiyor insanlarin kafasinda.Zamaninda Ermenileri surdugumuz gibi bunlarida ya surecektik yada doguyu nasil adalari salladiysak,sallayiverecektik ki hicde bi ozelligi yok anasini sattigiminin allahin daglarinin.

Turk milletinin hem irkini kirdi bu pislikler,hemde tum sorunlarin basini cekmekteler.Namus cinayeti bunlarda,kan davalari,sokakta yol vermeme kavgasi,bogaz kesme,silahli catisma falan uygarliktan nasibini almamis bir millet ile hasir nesir oluyoruz sonumuz hayrola... Ne guzel kendi kendimize gecinmek varken kim bu pisliklere diretti ise zamaninda hata yapmis acikcasi.Ya derslerini tam verecektik,yada o diyarlardan cekilecektik..

 

Tarih: 20 Ağustos 2011, 05:11 - İp: 221.***.**3.132
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

meselenin bu hale gelesinin tek sebebi amerikan işbirlikçisi koalisyon hükümetidir. zamanında amerikanın emrinden çıkıp asamadı bunları. sattılar ülkeli. zaten bunların en milliyetçisi gibi görünende kendisi kürt . salyalarını akıtarak konuşan izmir milletcvekilide kürt. yemişim onların milliyetçiliklerini. sattılar memleketi.
Tayyipte zatin zerre kadar Türkçülük damarı yok. Kaç kere gitti bir sorun orta asyaya. Bakın fars haber ajansı (iran) türkmenistanda türk okulların kapatıldığını söylüyor. ne yaptı tayyip hiçbir şey. özbekistandada öyle.
buralarda Türklerin boşalttığı yeri kim dolduracak bir söyleyin bakalım. iran ve arabistan.
yazıklar olsun tayyibe.

 

Tarih: 20 Ağustos 2011, 13:41 - İp: 95.***.**0.254
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bak böyle olmalı. göstermeli milete bu serfsizlre neler yapıldığı. ancak bunu yapmak için önce içimizdeki şerefsiz ler temilenmeli. heronlar şerefli insanların kontrolüne verilmeli.

örendele

 

Tarih: 20 Ağustos 2011, 14:12 - İp: 95.***.**0.254
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ozansan emmi sureti haktan görünüpte pukaka savunuculuğu yapan cemaatin tetikçilerinin ini haline getirilen trt varken roj tv izlemeni yadırgadım şahsen.

Özgürlükler konusuna gelince dünyanın en demokrat ülkesinde bile sınırsız özgürlük diye bir kavram yoktur. Benim özgürlüğüm başlayınca senin, senin özgürlüğün başlayınca benim özgürlüğüm biter. Bugün ülkemizde özerklik isteriz diyen kanı bozuk şerefsizler Suriyede bırakın mülk sahibi olmayı seçme ve seçilme hakkına bile sahip değiller.


 

Tarih: 20 Ağustos 2011, 16:40 - İp: 46.***.**3.205