suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Teşekkürler

Sevgili Fotoğrafsever Arkadaşlarım,

Evet Deli'nin biri kuyuya taş atıyor bizler de alet oluyoruz itiraf edeyim.

Başta Beni foruma çağıran Dadanagast'a, bizi hatırlayan değerli gönül dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bu güzel Netfotoğraf platformu birlikteliğimizin devamı dileğiyle.

Tüm fotoğrafseverlere saygı ve sevgilerimi sunarım.

Tarih: 23 Ağustos 2005, 16:33 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

güzel hemşerim bende denizliliyim. ama burda birileri yandaşlar bulmuş , kendi aralarında böyle garip konuşmalar ,gizli saklı. bu herkesi rencide eder. şimdi bu burkay denen arkadaş ne söylemeye çalışıyor.biri bana izah etsin allah aşkına .

 

Tarih: 24 Ağustos 2005, 11:22 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

suysal, sen de tam tartismanin ortasina dustun..
neyse.. ben bosverdim artik.. birakalim da asil konumuza donelim, degil mi?..

 

Tarih: 24 Ağustos 2005, 15:35 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

eğer birileri saygısızlık ediyor ve aşırılık yapıyora veya edebinde bir bozukluk varsa onun olmadığı yerlerde bunun konuşulmasu gıybet olur. yani günah. eğer bu özellikler onda yoksa sadece nefsinin hoşuna gitmediği için onu eleştiriyorsa buda iftira olur buda günah. yoksa bunları yapanlar ölmeyeceklerinimi zanediyorlar veya öldükten sonra hesaba çekilmeyeceklerinimi.eğer öyle ise allah kolaylık versin.

hz ali r.a. savaş meydanında düşmanını yere serer tam öldürecek adam yüzüne tükürüyor.hz. ali r.a. öldürmeden arkasını dönüp giderken adam şaşırıyor. neden beni öldürmedin ne oldu diye soruyor.az önce allah için savaşıyordum seni allah için öldürecektim lakın sen benim yüzüme tükürünce nefsim için seni katletmekten korktum ve vazgeçtim.
eey nefsine uyan kendine hoş olmayana saldıran biçare nefis . biraz daha edep.
edep ihtiyaçı olanlarıda ben gizli saklı veya arkadan konuşmam alenen söylerim. dadanagast ve burkay.

 

Tarih: 24 Ağustos 2005, 15:50 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Dadanagast en güzeli kavgalara tarışmalara hiç girmemek. Amacı, tartışmak; sataşmak; kavga etmek olanlara kervanın yürümesi için hiç cevap vermemek gerekiyor.

 

Tarih: 24 Ağustos 2005, 15:51 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

dogru haklisin suysal..
..
bu arada fotograflarina baktim galerideki.. harika fotograflar.. tebrikler..

 

Tarih: 24 Ağustos 2005, 16:54 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Çok teşekkür ederim Dadanagast.

Saltiks'in bana gönderdiği ve benim ona gönderdiğim mailleri yayınlamak zorundayım.

suysal:

Bu konuda sen benim muhatabım değilsin. Bu durumda sana bir şey diyemiyorum. Sana hesap verme zorunluluğum yok. Hesabını vereceğim bir şey de yok ortada. Yazılarımı tekrar okur musun? Kal sağlıcakla.



----- Original Message -----
From:saltiks
Sent: 24 Ağu 2005, 16:41




----- Original Message -----
From:suysal1
Sent: 24 Ağu 2005, 16:38Ben yazdığım yazılarda bir yanlış göremiyorum. 1 aydır forumu hiç takip etmedim. Seni hiç tanımadığım halde , sana bir şey söylemediğim halde neden alınacak birşeyler buldun anlayamadım? Allhtan korkan bir adam ufak tefek şeyler için beddua zaten etmez. Bütün insanların selametini Allah için ister değil mi? Bir de inançlı bir insan, dinine laf getirtecek, dinini kötü gösterecek harekette bulunmaz değil mi?

----- Original Message -----





From:saltiks
Sent: 24 Ağu 2005, 16:17






----- Original Message -----
From:suysal1
Sent: 24 Ağu 2005, 16:13Sevgili Hemşerim,

Ne demek? Olur mu ? Sana bir şey diyen var mı? Önceden Ozan ile tartıştım? Forumu terk etmiştim. Yazılarımı takip edersen kimseyle alıp veremediğim bir şey yoktur. Allah'tan korkan insan haksızlık etmez. Sui zan da da bulunmaz. Yine Allah'tan korkan insan insanlarla iyi geçinir değil mi? Yine Allah'tan korkan insan bırak insanların kalbini karıncayı bile incitmez. Seni tanımıyorum. Eğer amacın insanlarla kavga etmek ise alınabilirsin. O zaman Allah'ın çizdiği sınırlara çekil derim.










----- Original Message -----
From:saltiks
Sent: 24 Ağu 2005, 15:55kardeşim burası sizlerin at koşturacağı bir yermi. adamlar birileri hakkında ileri geri konuşuyorlar birilerini zan altında bırakıyorlar sonra tartışmam etmem . tartışamassınız zaten ben hak söylerim. kim bahsettiğiniz adam ben isem amenna ben öyleyim sizler edepli insanlarsınız . yok eğer hak etmeyen biri ise ben sizi şikayet ediyorumişlk önce allaha sonra habibine



peki güzel kardeşim bu cevab dün verilmiş olsaydı buralara gelirmiydi hayır değilmi. benim yaptığım günahtırda sizin yaptığınız nedir. bir değil birçok kişiyi zan altında bırakmak . diyorumki o kişi ben olayım hayır peki kim cevap yok. ben tartışmayı sonlandırmaya çalışıyorum uzatmaya değil.ve edep çizgisini günah ve sevabıda çok iyi biliyorum kimseye de nefsim için kızacak beddua edecekte değilim. allah cümlemize selamet versin.




benim size söylediğim birşey yokki. size ne söylemişim ben allah aşkına ne ..

orda tartıştığınız kişinin ismi ne . inşallah benimdir diyorum o zaman zaten tartışma biter ben değilsem kim ve ne yapmış öğrenmek istiyorum . yani bu adam ne yapmışki bu şekilde habersiz alay konusu olmuş. eğer o kişi ben değilsem tabiki


----- Original Message -----
From:saltiks
Sent: 24 Ağu 2005, 17:33

sayın suysal bana hesap verecek değilsiniz . ama yaradana elbet birğün vereceksiniz ve ben o gün seve seve şahitlik edeçeğim. nefsimini elinde bulunduran allaha yemin olsunki siz dadnagast ve burkay çokçirkin bir iş yapmaktasınız . allaha bolca istiğfar edin şu saaten sonra




#suysal1' tarafyndan 24.08.2005 18:25:07 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 24 Ağustos 2005, 18:18 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

eee ne oldu şimdi bunları yayınladın .yalnış bir şeymi var yazdıklarımda . hala çekiştirdiğiniz adam veya adamalar kim söylemediniz . birde ev bark sahibi koca adamlar olmuşsunuz çoluk çoçuk sahibi olmuşsunuz . çocuğuda mı böyle yetiştireceksiniz.yani birinin ardında üç kişi edepsizlik yapacak birileri susacak ben onlardan değilim. burdan çok kişi kaçırıldı birkaç tanesini ismini verim isterseniz. susammettin deli nicki üyeler. mesela ben kaçmam çünkü ben makamıma parama puluma güvenmiyorum bizler allaha güveniyoruz. bu yayınladıkların sizi edepsizliğinbizimi örtü hayır dahada artırdı.

 

Tarih: 24 Ağustos 2005, 18:32 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Kötü söz sahibine aittir. Seni Allah'a havale ediyorum Saltiks. Salt tiksindirme hareketi yapıyorsunuz. Arkadaşlar bu kervanda beraberiz...

 

Tarih: 24 Ağustos 2005, 18:46 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

konuyu nerelere getiriyorlar . kardeşim o kadar şey yazdınız şu deli diye bahsettiğiniz kişinin ismini yazmadınız . vayy bey hayret ediyorum

 

Tarih: 24 Ağustos 2005, 18:48 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

saltikssss!!!! cok baydin coooook!!! yeter be birader!!! nedir senin bu tavrin boyle? aklini basina al..
.....
bana da soyle mesaj gonderdi suysal.. 6-7 mesajdan birisi..
mesajin basligi dua..

Kimden: saltiks
Kime: dadanagast
Konu: dua
Tarih: 24 Ağu 2005, 00:07
Mesaj: rabbim sana kalb kırmamayı öğretsin . sana hidayet ve selamet versin.rabbim ,o donup duran adam tabirin varya onun gibi aşk ateşi ile yaksın.allah sana uzun ömür versin ve bol zenginlik.allah seni başka insanların gözünde büyütüp kendi nefsine küçük göstersin. çünkü şu anda gözümde küçüksün. allah sana gıbeti bıraktırsın.çünkü hoşlanmadığın insanların arkasından deli diye konuşman gıybettir. ben hakkımı helal ettim.bunlar hayır duasıdır .rabbım kabul buyursun inşaallah.
....

dualar okuyor, okuyup ufluyor vatandas.. yeter be yahu, yeter!!!!!
....


yeni bir konu actim; saltiks'in yeni fotografiyla ilgili.. buraya fotograf icin degil olay cikarmak icin katilmis bir zavalli.. yazik valla sana..

 

Tarih: 24 Ağustos 2005, 20:24 - İp: yok