erdemvarol
erdemvarol (üye)
İstanbul / Amatör

Gönülden Teşekkürler Netfotoğraf Ailesi

Netfotoğraf ailesine, ulusal kanallarımızın, gazetelerimizin, sözde aydınlarımızın sus pus olduğu böylesi bir zamanda olayları üst banttaki fotoğraflar ile insanlara aktardığı için
gönülden teşekkür ediyorum !

Fotoğraf serüvenime, böyle bir sitede başladığım için onur duyuyorum.


Saygılarım, ve sevgilerim bu kez Netfotoğraf ailesi ve o güzel yürekli dostlara. Hepinizi yüreğinizden öpüyorum.


Tarih: 3 Haziran 2013, 13:10 - İp: 78.***.**1.251
ozturert
ozturert (üye)
İstanbul / Meraklı

Kesinlikle katılıyorum.

 

Tarih: 3 Haziran 2013, 14:55 - İp: 95.***.**6.64
baberti
baberti (üye)
İstanbul / Meraklı


katılmıyorum...

 

Tarih: 3 Haziran 2013, 16:08 - İp: 176.***.**1.69
m.levent
m.levent (üye)
İzmir / Meraklı

netfotoğraf ailesi uyanıktır böyle oyunlara gelmez bende katılmıyorum

 

Tarih: 3 Haziran 2013, 16:19 - İp: 85.***.**0.64
tamerrr24
tamerrr24 (üye)
İstanbul / Amatör

aynen katılıyorum sana erdem varol

 

Tarih: 4 Haziran 2013, 13:24 - İp: 85.***.**9.219
ozturert
ozturert (üye)
İstanbul / Meraklı

Sırf oralarda yaşananları göstermesi açısından bile mükemmel bir yönetim örneği. Netfotoğraf ailesini tebrik ediyorum. Elimden geldiğince her zaman her türlü desteği vermeye de hazırım.

 

Tarih: 4 Haziran 2013, 15:00 - İp: 95.***.**6.64
orhan yum
orhan yum (üye)
Diyarbakır / Stüdyo Fotoğrafçısı

peki bu aile aynı hassasiyeti uludere ve reyhanlı katliamlarındada göstermişmiydi.

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 13:57 - İp: 94.***.**7.144
riskos
riskos (üye)
İstanbul / Amatör


Üst bantta kamuya ve şahıslara ait yakılmış araçları , kırılmış dökülmüş durakları , dükkanları ve vandal örneklerinide görmek isterim.

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 16:41 - İp: 78.***.**0.176
ozturert
ozturert (üye)
İstanbul / Meraklı

" peki bu aile aynı hassasiyeti uludere ve reyhanlı katliamlarındada göstermişmiydi. "
Şu anda insanlar fotoğraf paylaşıyor ve bunlar siteden silinmiyor. Reyhanlı katliamında fotoğraflar kondu da site yönetimi sildi mi bilmiyorum. Ama tüm bunlar, şu anki eylemleri haksız göstermez. Yani "önceden yapmamıştınız, şimdi de yapmayın" diye bir mantığı kabul etmiyorum.

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 17:25 - İp: 95.***.**6.64
erdemvarol
erdemvarol (üye)
İstanbul / Amatör

Sayın Orhan yum, kullanıcı fotoğraflarına bakınca henüz profil oluşturmamış yazıyor. Bu bahsi yapmanız için oradan fotoğraf paylaşmanız gerekiyordu. Lütfen bu olayı böyle algılayın, ve fotoğraf üzerine konuşmak için fotoğraf paylaşın.


Sana gelince riskos,

Olayların direniş halini aldığı günden beri "kamu mallarına zarar veriyorlar" ve "uluslararası kanallar olanları yayınlıyor" diye basbas bağıranlara:

1)Tunusta, Mısırda, Libyada, Yemende, Suriyede, Bahreyndeki direnişleri alkışlarken (hemde gözleriniz dola dola) ülkelerdeki kamu malları konusunda neden iki çift laf etmediniz. Bu ülkelerdeki direnişlere bir bakın önce bir simge ile başladı ki ilk olarak Tunus'ta Muhammed Buazizi'nin kendini yakmasıyla başlayıp, temelinde ifade özgürlüğü, siyasal yozlaşma, geçim sıkıntısı potasındaki nedenleride alarak çığ gibi büyüdü. Arap ülkelerinde tepkiyi meydana çıkaran o simgesel olaylara neden bu kadar takılmadınız da, şimdi amaç gezi parkını kurtarmakmış güya diyorsunuz? Neyin peşindeyim diye bir sorun kendinize.

2) Malı da malı diye tutturduğunuz kamu öldüğünde; Sivasta, Maraşta, Uludere'de, Reyhanlıda, çorumda... Aynı şekilde üzüldünüz mü? Yapan kadar bilip de söylemeyen de suçludur derler; yaptınız demeyeceğim de hangisini mertçe söylediniz? İnsan yakmak ne demek? Ayrıca bu olayların hepsi bizi birer birer böldü, peki neden o zaman yabancılar şimdi keyften dört köşe olur? diye bir soru yöneltmediniz? Yoksa o zaman uluslararası medya yok muydu?

3) Ülkenin bankaları, telekom v.b. örnekler çok bilirsin.. Satılırken kamu malı diye neden yakınılmadı.

Sonuç olarak, Kamu biziz," benim-sensin-o "; ülkede nefes aldığın her yer kamusal alan, en çokta parklar. Şimdi soracaksın, kamu dedin-kamusal dedin de "Mal" nerde peki, onu da size bırakıyorum.

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 18:40 - İp: 88.***.**3.203
riskos
riskos (üye)
İstanbul / Amatör


Sevgili erdemvarol

Tunus , mısır vs deki kamu malları beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ordaki kamu mallarını oranın halkı düşünsün. Beni ilgilendiren yaşadığım ülkedekilerdir. Günde binlerce kişinin kullandığı bir IETT otobüsünün parçalanmasına gönlünüz razı geliyorsa size ve bu zihniyette düşüncesi olanlara hiç bir sözüm olamaz. Bu kadar uzun bir yorum yazmak yerine ;

" İster polisten , ister eylemcilerden gelsin şiddetin tümüne karşıyım.Yakıp yıkmakta ne demek ! " demeniz daha anlamlı olacaktır diye düşünüyorum. Arzulanan Türkiye ve demokrasi yakıp yıkmakla gelecekse yarın hepimiz dökülüp önümüze geleni kırıp geçirelim.

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 19:14 - İp: 78.***.**0.176