erdemvarol
erdemvarol (üye)
İstanbul / Amatör

Gönülden Teşekkürler Netfotoğraf Ailesi

Netfotoğraf ailesine, ulusal kanallarımızın, gazetelerimizin, sözde aydınlarımızın sus pus olduğu böylesi bir zamanda olayları üst banttaki fotoğraflar ile insanlara aktardığı için
gönülden teşekkür ediyorum !

Fotoğraf serüvenime, böyle bir sitede başladığım için onur duyuyorum.


Saygılarım, ve sevgilerim bu kez Netfotoğraf ailesi ve o güzel yürekli dostlara. Hepinizi yüreğinizden öpüyorum.


Tarih: 3 Haziran 2013, 13:10 - İp: 78.***.**1.251
gokhanz
gokhanz (üye)
İstanbul / Amatör

buradaki tepki bazı şeylerin kolay kolay yapılmaması gerektiğini bir kere daha ülke yöneticilerine hatırlatmaktı.

riskos...
- bir fotoğrafsever olarak sizin olaylara bu denli objektif bakamamanıza anlam veremiyorum.

Şu bir gerçek ki: Taksim deki olaylara eğer polis '' 3 kişinin toplandığı yere biber gazı-gaz bombası alışkanlığını sürdürmemiş olsa idi'' Olaylar bu denli büyümez konu uluslararası bir boyut taşınmazdı.
.................................................

Demokrasi'den bahsediyor bazıları 3.havaalanı ve 3.köprü ihalesini açarken bu hükümet kime sordu da böyle bir karar aldı.heleki ankara da yaşayıp da istanbul gibi metropol de bu denli riskli bir adım atmak.Bu ülkede demokrasi var referandum diye bir demokratik hak varken.

ben hizmet ediyorum edalarında bulunmanın ne kimseye ne de bu millete yararı olur. Sadece bu işten hükümet yanlısı rant sahipleri payının alır.

Kendi görüşüm,herkesin düşüncesine saygılıyım.
selamlar.


#gokhanz' tarafından 07.06.2013 08:37:11 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 6 Haziran 2013, 23:47 - İp: 85.***.**0.230
m.levent
m.levent (üye)
İzmir / Meraklı

gökhancım istanbul kendi kendine yetmeyen sürekli ihtiyaçları artan bir metropol. ihtiyaçlar olmasa bu ihalelere durduk yere niye girilsin! "ben hizmet ediyorum" demek için böylesine büyük işlere girişilmezki! "ben hizmet ediyorum" diyenler izmirde kaldırım taşlarını tekrar rekrar yenileyerek göz doldurmaya çalışıyorlar. izmirde metro çalışması başladığında 15 yaşındaydım şimdi 35 yaşındayım ve hala bitmiyor. peki bunlar ne iş yapıyor? söyleyim halkın vergisiyle halka peşkeş çekiyorlar detaya girersem çok uzar neyse demek istediğim o ki istanbulun ihtiyacları varsa devlet bunları yapmakla mükelleftir yapmıyorsa bi sorun var demektir halkın menfaatine olacak işleri halka danışma konusunu anlamıyorum! sen ben şehir planlama uzmanı değilizki niçin halktan izin alsınlar! sonuçta en başta istanbulluların lehine olacak bir iş bu. illede muhalefet edilecek konular aranıyorsa şu vergiler, akaryakıt fiyatları, asgari ücret, işsizlik gibi konular yüksek sesli bi şekilde hükümetin başına kakılsın, osuruktan sebeplerle boş muhalefet yapılmaz 40 senedir halk şu sorunlar için protestolar eylemler düzenledimi HAYIR o okuduğunuz geçmişteki eylemlerin hepsi terörist gurupların kotardığı ideolojik, anarşik eylemlerdir. bugün masumane başlayan eylemleri çığrından çıkaranlarda bunlar. ama hala bunları görmeyenler var sözüm onlara

 

Tarih: 7 Haziran 2013, 10:00 - İp: 85.***.**0.64
gokhanz
gokhanz (üye)
İstanbul / Amatör

ben bir şehir planlama uzmanı değilim fakat şunu biliyorum istanbulda ulaşım sıkıntısı vs çözülmek isteniyorsa geçici değil kalıcı ve somut adımlar atılarak işlem yapılsa amenna. örn.Metrobüs bozulur milletimiz metrobüsü iter.(oysa ki metrobüs geçici çözüm idi)

Bizim milletimiz o kadar unutmaya yatkın ki bazı şeyleri;
28 kasım 2010 günü bir çok fotoğrafçıya ilham kaynağı olan,sevinçleri üzüntüleri,veda gibi duyguları bir arada barındıran Haydarpaşa'mızı yaktılar ve hala sorumluları bulunamadı.Bulunmayacakda.

örnekleri çoğaltabiliriz ama farkında olmadıktan sonra ne fark eder ki.

 

Tarih: 7 Haziran 2013, 22:06 - İp: 88.***.**5.66