lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

İlk Kişisel Fotograf Sergimiz

Sevgili arkadaşlar

ogeday ve lazut olarak yaşadığımız Durağan'ı anlatmaya yansıtmaya çalıştığımız "DURAĞAN'DA İNSAN VE YAŞAM" adlı ilk ortak kişisel sergimizi 13 Haziran 2006 da açacağız..

Belki erken, belki fazla hevesin henüz olgunlaşmamış bir adımı ama fotografa olan tutkumuzu belki de Türliyenin en geri kalmış ilçesi Durağanın feryadını bir nebze de olsun duyurmak için kullanmanın tam vakti olduğuna inandık..Kahve köşelerinde akşamı eden gençlere bu sergimizle yeni bir heyecan, yeni bir hedef yüklemeyi amaçladık.

Okul müdürümüz sayın Abdullah ÇÖRDÜK beyin, Halim Ender GÖKÇEBAŞ beyin ve Resim iş öğretmenimiz Mustafa UZUN beyin teşvikleri ile ve diğer öğretmen arkadaşların destekleri ile açacağımız bu sergimize, netfotograf üyeleri olarak sizlerin de değerli katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz..

Kendi adıma fotograf çekmeyi sevdirdiğiniz, fotograf ile duygu ve düşüncelerimi nasıl aktaracağımı öğrenmeme katkılarda bulunduğunuz için başta sitemizin değerli ustalarına ve üyelerine tekrar tekrar çok teşekkür ederim..







#lazut' tarafından 09.06.2006 18:54:23 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Haziran 2006, 12:41 - İp: 85.***.**4.244
absoluth
absoluth (üye)
Şanlıurfa / Meraklı

tebrikler hocam başarılar

 

Tarih: 8 Haziran 2006, 23:50 - İp: 85.***.**4.124
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Helal olsun hocamlara. Tebrik ederim sizin gibi hocaları.
Bizim ilçemizde küçük bir ilçe. Ama bizim ilçemizin öğretmenlerinin akşam olunca tek bir derdi var.Kütahyada ki evlerine gitmek. Öğretmen böyle olmalı.

 

Tarih: 9 Haziran 2006, 00:20 - İp: 85.***.**2.131
fdemirhan
fdemirhan (üye)
İstanbul / Amatör

Orada açacağınız sergi, izleyen en az birkaç çocuğun aklında iz bırakacak. Istanbul'da açsa idiniz sergiyi, aynı şey olmazdı, orada açmanız coçuklara çok daha yararlı olacak. Kutluyorum sizi, keşke elimden birşey gelseydi bu serginiz için diye hayıflandım.
Bu arada serginizde yer alan birkaç fotografı galeriye yükleyin lütfen.

 

Tarih: 9 Haziran 2006, 01:01 - İp: 85.***.**2.89
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sevgili dunesea, nbaba,absoluth, pazarbey usta ve mffoto..Çok değerli arkadaşlar sizlere de desteklerinizden ve güzel temennilerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum..

sevgili n.baba bir daha ki yıl dediğiniz gibi Sinop da açmayı planladık ve bu sergimizin akabinde onun hazırlıklarına da hemen başlayacağız..Böyle güzel bir uğraşıyı herkese duyurmalı ve bir yerlerde bir kibrit çöpünü ateşlemeliyiz..Sinop gibi küçük bir yere verebileceğimizin en güzelini vermeye çaba sarfettik ve çaba sarfettmeye de devam edeceğiz..

Sevgili pazarbey ve mffoto..Bu sitede sizlerle diğer arkadaşlar ile olduğu gibi tanıştığım ve fotograflarınızdan istifade etmeme imkan tanıdığınız için çok çok teşekkür ederim..Sergimizde seçtiğimiz fotoların çoğu zaten galerimizde var..Ve seçerken de sizlerin yorum ve görüşlerinizi esas aldık diyebilirim..

Neyse..Biraz sıkıntı çekiyoruz.Baskılarımız kaliteli olmadı, çok renk kaybı oldu.Ve mecburen 18x24 ebatında bastırmak zorunda kaldık.Öte yandan sergi zamanımız da yılsonu olması nedeniyle işlerin en yoğun olduğu döneme denk geldi..Acemilik var anlayacağınız...Ama hepsini bir köşeye yazıyoruz ve ikincisinde bu hataları en aza indirmek için elimizden gelebilecekleri şimdiden düşünüyoruz..

Tekrar destek ve güzel temennilerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.. [>:D

 

Tarih: 9 Haziran 2006, 12:45 - İp: 81.***.**7.108
ogeday
ogeday (üye)
Bartın / Amatör

Öncelikle bize çalışmalarımızda destek olan ve sergimiz için desteğini eksik etmeyen,bizi heyecanlandıran bütün netfotograf üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Şu bir gerçek ki bu işte sefer beyin büyük rolü var.Beni şevklendiren o oldu.Her işte olduğu gibi bu iştede hemen kolları sıvadı.Bir çok işin altından kalktı.Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum.
Sefer beyinde bahsettiğigibi burası küçük geri kalmış bir ilçe.Öğrencilerimiz hep köylerden ve gelir seviyeleri düşük ailelerden.Umarım açtığımız serginin bizden çok bu yetenekli çocuklara faydası olur ve birkaçı sanata merak sarar...
Yer yer çok yetenekli öğreniler geliyor okulumuza.İlçede bir öğrencimiz var güzel Sanatlara gönderilmesi planlanan.
Sergimizin hepimize faydalı birşeyler kazandırmasını temenni ediyor, başta müdürümüz,okul idarecilerimiz, resim öğretmenimiz,Sefer bey ve destek olan bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.Sevgiler saygılar.

 

Tarih: 9 Haziran 2006, 23:22 - İp: 85.***.**2.163
mudikurt
mudikurt (üye)
Sinop / Amatör

Fikir ve aksiyon insanları, sadece düşünmeyen düşündüklerini uygulayarak ben burdayım diyebilen insanlardır.Saygıdeğer sefer ve fatih hocalarımızın ve bu faaliyete destek veren tüm insanların, bizim, iskenderiye felsefe okulunun tozlu kalıntılarında kaldığını zannettiğimiz fikir ve eylemci ruhlarının hala biz burdayız
dediklerini,yaptıkları bu faaliyet neticesinde duymaktan büyük bir sevinç duyuyorum...Yapacağınız bu ve sonrası tüm çalışmalarınızda şimdiden başarılar diliyorum....

 

Tarih: 11 Haziran 2006, 17:55 - İp: 85.***.**7.137
fotomat
fotomat (üye)
Ordu / Meraklı

Durağan'da böyle güzel bi sergiye imza atmanız gerçekten çok güzel hocam kutlarım sizi.
3 yıl Gerzedeydim fotoğrafçılığın temelini orda attım
biz de 4 öğretmen arkadaş sergi açmıştık,şimdi kendi çabalarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum. gerzede olsaydım gelirdim serginize...
başarılarınızın devamını dilerim...

 

Tarih: 13 Haziran 2006, 14:36 - İp: 212.***.**2.148
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Evet nihayet ilk fotograf sergimiz olan "DURAĞANDA İNSAN VE YAŞAM" yine Durağanda açılan ilk fotograf sergisi oldu..Önce okulumuzda yıl sonu resim iş ve iş eğitimi sergisi içinde sonra da Halk eğitim merkezi tarafından açılan yıl sonu sergisinde amatörce hazırlanmış bir köşede ilk fotograflarımızı görücüye çıkardık..Ve inanın çok büyük ilgi ile karşılandık..İzleyenlerin teşekkürleri ve tebrikleri yanında fotograf istekleri gün boyu sürdü.Okulumuzda açtığımız sergi 13-14 HAziran günleri arasında oldu..Halk eğitim merkezindeki sergimiz 15-19 haziran tarihleri arasında ..Yani halen devam ediyor..P.tesi sayın valimizin de sergiyi gezmesi bekleniyor..Yani arkadaşlar biz bu yıl ki amacımıza ulaştık sayılır..Bu açıdan çok mutluyuz..Hepinize ayrı ayrı tekrardan teşekkür ediyorum..Bu sergilerden bir kaç fotografı da aşağıya koydum..












#lazut' tarafyndan 17.06.2006 22:27:44 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 17 Haziran 2006, 22:13 - İp: 85.***.**4.98