netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.



Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Forever Pentax Bu topikten önce aldığım K100D duruyor hala. Yanında bir de K30'la devam.

 

Tarih: 13 Mayıs 2014, 11:42 - İp: 213.***.**5.242
buzlucam
buzlucam (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Bayi agi yok nerede satildigi belli degil objektif almak isteniz zor buluyorsunuz servis yok sayilir,fiyatida digerleriyle ayni veya daha pahali bu sartlarda bu firmanin yoneticilerine sasiyorum urun ne kadar iyi olursa olsun son kullanici icin bu sartlar tercih etmeme nedeni..,,uyumlu flash bulmak nile bir canon nikona gore problem keza olympus gibi...olympus slrden cekildi objektifler milletin elinde kaldi..,

 

Tarih: 13 Mayıs 2014, 23:13 - İp: 78.***.**2.85
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Pentax SLR'den çekilmez. İlk Japon SLR fotoğraf makinası üreticisi olma özelliğini taşıyor. Pek çok ülkede saldırgan satış taktikleri uygulamadığı bir gerçek.

Koka Kola ve Pepsi gibi geniş satış ağına sahip olanları değil sevdiğimizi kullanırız.

in 1952 the Asahi Optical Company (which later became well known for its Pentax cameras) introduced the first Japanese SLR using 35mm film, the Asahiflex. Several other Japanese camera makers also entered the SLR market in the 1950s, including Canon, Yashica, and Nikon.

Bazılarımız, Koka kola yada Pepsi içerken görülmüş olsa da eski muhabbetleri özlememek elde değil. Herkese selamlar

#hamsikoy' tarafından 27.09.2014 22:12:14 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 27 Eylül 2014, 22:03 - İp: 85.***.**0.232