pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tüketici Memnuniyeti Köşesi

Başıma gelen son olaydan sonra böyle bir konu açıp herkes başından geçen tüketici sorunlarını anlatır ve memnun kaldığı olayları anlatırsa sanırım bu diğer firmalarada örnek teştil eder.Eder de abuk sabuk prensiplerinden taviz verirler.
Ben daha önce abışdan geçin 2 olayı anlatmış ve her iki firmaya teşekkür etmiştim. Bunlardan birinde diş fırçalarken kırılıp elimde kalar diş fırçasının aynı gün VEPA firması tarafından 2 adet yenisi ile değiştirilmesi ve arızalanan elektrikli çaydanlığımın Kütahyada servisi bulunmaması nedeni ile ücretsiz kargolandırılıp KORKMAZ firması tarafından tamir edilip temizlenip bir tanede demlik hediye edilmesi olayıdır.
Her iki firmayıda hassasiyetinden dolayı tebrik ederim. Son olay zaten malumunuz.

Tarih: 23 Eylül 2007, 08:40 - İp: 88.***.**7.192
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

lüks bir lokantada yemek yerken çorbanın içinden böcek çıktı. sağolsunlar yenisiyle değiştirdiler çorbayı

 

Tarih: 23 Eylül 2007, 10:29 - İp: 88.***.**0.211
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Servise sırf radyo dinleyebilmek için Arçelik marka MS 5625 müzik seti aldım.Ama gel gör ki cızırtıdan başka bir şey duyulmuyordu...Defalarca müşteri hizmetlerini aradım arçelik servisinden teknisyenler geldi..Benim dinlemeyi istediğim bir çok kanal cızırtılı ama yakınlarımızdaki bazı yerel radyolar ise canavar gibi...Arçeliğin servisten teknisyen bize "abi sizde çeken kanalları dinleyin cızırtılıları dinlemeyin diye öneri de bulunuyorlar.
Sonunda dayanamadım ve okkalı bir mektup yazdım.Müşteri hizmetlerinden beni aradılar ve radyoyu dilediğim gibi açıp tamir edebileceğimi bundan ötürü garantinin kalkmayacağını lazım olan parçayı ise yetkili arçelik servisinin bana ücretsiz olarak sağlayacağını söylediler..
Sonuç: Panasonic servisi=1 Arçelik servisi=0

#burkay' tarafından 23.09.2007 19:04:18 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 23 Eylül 2007, 12:59 - İp: 88.***.**5.127
cancaner
cancaner (üye)
Yurtdışı / Firma


Aslinda hep basimizdan gecen kotu olaylari konusuyoruz,iyi olanlari da konusup sapla samanin ayrilmasina yardimci olmaliyiz.

Konu ile alakali degil ama anlatmak isterim.

Yillar once Izmir Orman Bolge Mudurlugunde (Karsiyakada) bir isim vardi,acikcasi cekinerek gittim,yillarca yasadigimiz devlet dairesi sendromu.Sonucta orada gordugum ilgi ,cozulmesi zor olan sorunumun iki,uc saatte halledilmesi,beni hic tanimayan md yardimcisinin bekledigim surece cay,kahve ikramlari,bir kac defa yanima gelip bekleme aninda okumak istedigim gazete veya dergi olup olmadigini sormasi ve sonucta isin cozumu icin gerekli belgeleri bana verip fotokopi alabilecegimi soylemesi ki buna mecbur degildi sadece kibarlik gosterip fotokopi almami sagladi.

Yani sonucta,yillardir avrupada yasamama ragmen bu kadar duzenli calisan bir birime rastlamadim.

Unutmadan; ne milletvekili, ne de nufuslu birisinin evladiyim,memur emeklisi bir baba,ev hanimi bir annenin cocuguyum,o insanlarin tutumu her kisiye ayni,hepsi helal sut emmis kisiler,hepsine buradan saygilarimla.

Bilmiyorum konu ile alakasi var mi ama unutamadigim bir ani.

 

Tarih: 23 Eylül 2007, 13:28 - İp: 88.***.**4.143
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Allah belanı vermesin bufalo. Sen gitmiyormuydun. Hadi bakiim ikile.
Burkay olayda kabahat kesinlikle sende. İnsan hiç gidip arçelik müzik setimi alır ya. Olacağı bu işte. Bendede var bir tane. Dev gibi birşey. kullanmak için sihirbaz olmak lazım. Ben elden çok ucuza aldım bakma bana.
Birde niye panasonuk 1 arçelik 0,
Cancaner hizmette aslında tüketilen birşeydir.Bu nedenle ilgili bence.Tebrik etmek lazım müdürü.

 

Tarih: 23 Eylül 2007, 14:59 - İp: 88.***.**7.226
keremd
keremd (üye)
Tekirdağ / Amatör

Bende en son hepsiburadadan olta makinesi almıştım, daha üçüncü balığa çıkışımda makara bozuldu. Halbuki daha doğru düzgün balık bile yakalayamamıştım. Bu arızayı hepsiburdaya bildirdim bize gönderin dediler, gönderdikten bir hafta sonra bana yenisini gönderdiler.Bu site hakkında çok şikayet okuyordum ama bu olayda memnun kaldım açıkçası

 

Tarih: 23 Eylül 2007, 17:19 - İp: 85.***.**6.175
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

memnuniyet 1: D&R'dan zamanında cowon marka mp3 player aldım. özelliklerinde "flac" formatını destekliyor yazıyordu, geldiğinde öyle bir desteği yoktu. para iadesi 1 hafta içinde gerçekleşti.

memnuniyet 2: www.ereyon.com.tr'den yine cowon marka mp3 player aldım. pil ömrü çok az gidiyordu ve ürün kullanılmıştı. 2 gün içinde yenisi ile değişim oldu

memnuniyet 3: Dax marka jöle aldım. saçlarımı berbat etti. firma ile temasa geçtim saç tipime uygun olan ve istediğim başka bir ürünle değiştirdi

 

Tarih: 23 Eylül 2007, 18:08 - İp: 88.***.**9.223
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Kütahya'da anlatırım ben sana,Pazarbey.Neler var da.
Bayağı uzun..

 

Tarih: 23 Eylül 2007, 20:41 - İp: 88.***.**7.50
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

İlginç tebrik ederim bende onları.Kumköy bekliyorum anlatmanı.

 

Tarih: 23 Eylül 2007, 21:48 - İp: 88.***.**0.234
ozzy baba
ozzy baba (üye)
Ankara / Meraklı

Pazarbey senin foruma uygun bir şeyler karalayayım...

Benim bir bilgisayarcı ahbabım var adı İbrahim...
Alış veriş neticesinde dost olduk...Öyle çok köklü bir geçmişimiz yok... Ankara Demo Bilgisayarda...
Hem en ucuz fiyatları veriyor...Hem de arıza marıza ne olursa ikilemeden malı değiştiriyor...Sohbeti güleryüzlülüğü de cabası....
Allah Razı olsun...

Diyeceklerim şimdilik bundan ibaret....

 

Tarih: 23 Eylül 2007, 23:35 - İp: 85.***.**8.238
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ozzybabayı alkışlıyor ve yerine gönderiyoruz.

 

Tarih: 23 Eylül 2007, 23:44 - İp: 88.***.**7.192