albaywolf
albaywolf (üye)
Ankara / Amatör

Teknosa Kazığı

Yaklaşık 1 ay önce Teknosa'dan LG marka bir dizüstü bilgisayar almıştık. Henüz internetimiz bağlanmadığı için pek kullanmadık. 2 ve ya 3'üncü açılışta hata verdi ve servise gönderdik. 20 gün bekledik ve bekleme süremizin dolduğunu, istersek cihazın yenisini alabileceğimizi istersek de başka bir cihazla değişim yapabileceklerini söylediler. Buraya kadar her şey normal sayılır esas kabus bundan sonra başlıyor...

Cihazın üzerine 80 lira kadar fark verip Toshiba marka bir bilgisayar aldık. Cihaz mağazada kuruldu fakat babam almaya gitti ben yoktum alırken. Cihaz eve geldiğinde açtım baktım ekranda 2 adet ölü piksel var ikisi de ekranın ortasında. Ertesi gün bütün kutusuyla beraber mağazaya götürdük açıp baktılar, onayladılar, değişim yapacaklarını ancak ellerinde aynı üründen olmadığını söylediler ve başka bir mağazaya yönlendirdiler. Gittik oradan 3. cihazımızı da aldık. Kurulum yapılmasını istedik sayım olduğu için yapamayacaklarını söylediler. En azından bi düğmesine basıp sağlam mı değil mi diye bakalım dedik mümkün değil dediler, peki dedik eve geldik. Cihazı açtım ve yine bir hayal kırıklığına uğradım yine ekranın tam ortasında ölü bir piksel sırıtıyordu. Tüm yorgunluğumu bir kenara bırakıp tekrar bilgisayarı sırtlandım ve teslim aldığımın 1 saat sonrasında yine mağazaya vardım. Artık çıldırmak üzere olduğumu, 1 aydır sürünmekten bitap düştüğümü söyledim ve sağlam bir cihaz istedim. Tepki şuydu: "Ölü piksel sayısı 5'ten az olursa değişim yapmayız, kanun böyle. Yine de servise gönderelim." O günün tarihi 12 Ağustos 2011'di. Bilgisayarı tekrar aldılar faturanın da aslını alıp fotokopisini verdiler. Bugün tam 1 hafta doldu. Bu sürede birkaç kez arayıp cihaz servisimize geldi gelmedi bakıyoruz inceliyoruz falan diyere aradılar. En son aradıklarında da hiç bir değişim ya da müdahale yapılmayacağını, aynı cihazı olduğu gibi almamız gerektiğini söylediler. Yani biz ailecek 1 tane bilgisayarın peşine düştük işimizi gücümüzü bıraktık 1 aydan fazladır sürünüyoruz. İşimizle ilgilenemedik mağazaya gide gele dünyanın masrafını ettik ve iş için kullanacağımız bilgisayarı alamadık hepimiz sinir hastası olduk. Anlayacağınız zararımız çok.

Özet geçecek olursak, Teknosa gibi yılan bi mağazadan sakın alış veriş yapıp bizim gibi rezil rüsva olmayın. Müşteri memnuniyeti sıfır bile değil. Her zaman piyasanın %20-30 daha fazla fiyatına satış yapıyorlar ve sattıkları hiç bir ürünün arkasında durmuyorlar. Bu bir karalama kampanyası değil, ben yandım siz yanmayın uyarısıdır.

Saygılar...

Tarih: 9 Eylül 2011, 17:02 - İp: 94.***.**6.36
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı


Konuyu açanın üye bilgileri:...

-------------------------------
albaywolf
Kayıtlı il: Ankara Açtığı konu sayısı: 1
Kayıt tarihi: 9 Eylül 2011, Cuma Cevapladığı konu: 0
Son Oturum: 9 Eylül 2011, Cuma Fotoğraf sayısı: 0
Yaş: Belirtilmemiş Yorum sayısı: 0
Grup: Amatör Web sitesi: Belirtilmemiş
-------------------------------

Sitede, öylesine uğradığı gün açtığı konunun dışında hiç faaliyeti yok..

işte buna taraftar değilim...

(not: konuyu ilk okuyanlardan biriyim.. cevap yazmak için bir ay beklemeyi düşünüyordum, 1.5 ay oldu.)




#mete007' tarafından 18.10.2011 09:57:12 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 18 Ekim 2011, 09:55 - İp: 94.***.**4.35
1.murat
1.murat (üye)
İstanbul / Amatör

teknosadan çöp bile alınmaz!!!!!

 

Tarih: 14 Kasım 2011, 10:18 - İp: 78.***.**8.189