fuem
fuem (üye)
İstanbul / Meraklı

Erkayalar -10

Bundan yaklaşık 3 hafta önce makinamdaki gece çekimlerinde yaşadığım sorun sebebiyle Bimeks'ten aldığım makinayı arada zaman kaybı olmasın diye onca yolu gidip Erkayalar'a elden verdim ki sorunumu biran önce çözsünler.

Makinayı götürdüğümde teknik servisteki bayan beni dinlemeden garantideki bir ürünü garantisiz diye kel alaka bir sorundan işleme koymuş bana verdiği takip formunu incelediğimde farkedip durumu düzeltim.Biz size sorunu haber vereceğiz dediler.

Aradan bir hafta geçti ne arayan ne soran ben aradım resimler bize ulaştırılmalı dediler kardeşim ben zaten size resimleride getirmiştim neden bakma gereği bile duymadınız maille teknik servise yollayın dediler yolladım.Yine ses seda yok ayrıca siteden takip etmeye başladım hala "resimler bize ulaştırılsın" uyarısı yer alıyor yeniden aradım teknik servisi teknik servisin mailine ulaşamıyoruz resimler görünmüyor özel mailime yollayın dediler yolladım.

Yine ses yok geçen hafta aradım ustalarda ilgileniliyor dediler.

Bugün tekrar defalarca aramam ve telefonda bekletilmem sonucunda sisteme ulaşabilmişler makinayı perşembe günü gelip alın dediler.Biraz evvel mesaj göndermeyi akıl etmişler "ürününüzde arıza bulunmamıştır" demişler

Koskoca erkayalar denen firma arızası olmayan bir ürünü 3 haftada anlıyorsa arızalı ürünleri ne kadar sürede çözdüklerini bilmek bile istemiyorum.





#fuem' tarafından 22.08.2006 00:14:59 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Ağustos 2006, 21:49 - İp: 88.***.**1.205
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

kararına saygılıyım...

ama objektif olamaması konusunda bence bu kadar alınmamalı...

 

Tarih: 31 Ağustos 2006, 19:53 - İp: 81.***.**1.227
aliv
aliv (üye)
İstanbul / Amatör

TAM ÜÇ HAFTA OLDU MAKİNAYI ERKAYALAR TEKNİK SERVİSİNE BIRAKALI,,,,
(HALA TIK YOK)

 

Tarih: 8 Eylül 2006, 08:22 - İp: 193.***.**3.5
erkan02
erkan02 (üye)
Adıyaman / Stüdyo Fotoğrafçısı

Geçmiş olsuN...

 

Tarih: 16 Eylül 2006, 14:41 - İp: 85.***.**8.253
aliv
aliv (üye)
İstanbul / Amatör

dört hafta oldu daha makina yapılmadı...

 

Tarih: 18 Eylül 2006, 09:50 - İp: 193.***.**3.5
pervince
pervince (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Hem dünyadan %60-70 pahalı sat hem de serviste sorun yaşat

Eos arkadaşım üzerine alınmasın, Erkayalar dağıtıcı firma kaldığı sürece asla (Türkiye'den)canon almam ve tanıdığım hiç kimseye de tavsiye etmem.

 

Tarih: 18 Eylül 2006, 16:31 - İp: 195.***.**7.2
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

Benim de canon foto makinemle bir sorunum oldu.. Yaz aylarıydı. bi anda flashı patlamadı makinenin hatta dolu piller 2 3 defa foto cekmeye calıstıgımda bos gösteriyordu..
antalyada yasadıgım için buradaki erkayalara götüdüm.oradaki bayan ilgilendi. Fakat servisin ço kyogun oldugundan özllikle yaz aylarında daha fazla yogun oldugundan bahsetti.Anlayışla karşıladım.20 gün sonra aradı beni buyrun makineniz geldi diye..

o yüzden bi şikayetim yok..
Geçtiğimiz haftalarda panatel distribütörlüğünde D&R'dan aldıgım ürün ile ilgili sorunum vardı ürünü bir haftadan falza kullanmama rağmen isteğim dogrultusunda para iadesi yaptılar. Onların göstermiş oldugu ilgiye de teşekkür ediyorum...

Ama Aras kargoyu hiçbir zaman affetmeyeceğim.Ürünü kaybediyorlar üzerine bir de "istanbula giden kargolar kaybolabilir" gibi bi cümle sarfediyor oradaki çalışan,bölge müdürlüğü de 15 gün arama sürecimiz olacak eğer bulunamazsa para iadesi yapıcaz diyorlar.. şu anda 1 ay geçti ve şimdi ben arıycam tekrar...

 

Tarih: 27 Aralık 2006, 11:20 - İp: 88.***.**0.202
hisli
hisli (üye)
Yurtdışı / Amatör

valla ben bir zamanlar calistigim sirketten ornek vereyim.

Halkla iliskilerden aradilar, Turkiye`den mektup gelmis Turkce, bir bakar misin dediler. Tam 2 sayfa sorununu anlatmis yazan arkadas, cok ve gereksiz cektirmisler arkadasa. Benzer teknik servis ve ilgi eksikligi problemi. Ben biraz anlattiktan sonra yazanlari mektubu tercumana cevirtmeye karar verdiler, urun parasi kadar bir miktar harcayarak. Incelemeden sonra ilgili ilin teknik servisinde calilsan iki arkadas isinden oldu, Turkiye ana firmada calisan, sorunun aktarildigi ancak ilgi gostermeyen bir eleman da saglam bir uyari mektubu aldi.

Diyecegim, eger bicak kemige dayanirsa, cozemezseniz konuyu, bir de yurtdisini, ana sirketi deneyin. tahmin edebilceginizden cok daha fazla ilgi gosteriyorlar. Komik bir durum kendi ulkelerinde olsa gostermezler, adam bize kadar ulasmissa birseyler yapalim diye dusunuyorlar sanirim .

 

Tarih: 30 Aralık 2006, 21:10 - İp: 195.***.**8.198
caganen
caganen (üye)
İstanbul / Amatör

http://www.canon.com/gateway/region/europe.html

yukarıdaki mail'e bakarsanız her ülkede Canon kendi faaliyet gösteriyor. Ama bizde Erkayalar üzerinden yürüyor.

 

Tarih: 30 Ocak 2007, 09:01 - İp: 213.***.**8.2
e0s
e0s (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Bu Erkayaların suçumu peki..?

Canon Türkiye de kendi faaliyet göstermiyorsa bunun Erkayalar ile alakası nedir.?

 

Tarih: 1 Şubat 2007, 14:34 - İp: 85.***.**3.100