omer_172
omer_172 (üye)
Siirt / Stüdyo Fotoğrafçısı

Sitenin Pasif Hale Gelmesi

iyi günler;
bir önceki açtığım moda çekimi isimli konuda 1100 küsür görüntülenme olmasına rağmen 1 kişi bile cevap yazmaması bu forum sitesinin ne denli üzülerek belirtmeliyim ki şahşım adına itibar kaybettiğini belirtmek isterim. Önceki yıllarda açtığım konularda üstadlardan bilgi aldık ve bizde gerekli yerde bildiklerimizi yazdık.Ama şu anki durumda 1000 kişinin konuyu görüp bir cevap bile yazanın olmaması sitenin benim gözümde sadece zaman kaybından öte bir amacı olmadığını gösteriyor.

Tarih: 30 Nisan 2018, 15:12 - İp: 88.***.**8.236
mustafa_ozdag
mustafa_ozdag (üye)
Antalya / Meraklı

Siteye yıllar önce çok sık girerdim. Şimdi tekrar girip bakıyorum kimseler yok ortalıkta. Bakınıp çıkıyorum. Çünkü benim cevap vereceğim bir şeyler yok. Sorulan sorulara aylar geçmiş kims ebir şey yazmamış. Cevap olanlarda da nerdeyse aynı kişi cevap yazmış. Bu forumun kan kaybetmesi yıllar önce başladı. O zamanlar site yönetimi bu durumu kabul etmemişti. Gerçi ben aktif bir fotoğrafçılık forumu da pek bilmiyorum. Bir aralar fotokritik vardı. Site yönetimi siteyi gömdü, yazık olmuştu. İnşallah aynı durum bu forum için de olmaz.

 

Tarih: 3 Mayıs 2018, 00:59 - İp: 95.***.**3.229
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı



forum kavramının sosyal medyanın yükselişiyle birlikte neredeyse bittiği ortada..

üye bilgilerimde "doğa fotoğrafçısı" yazıyor. Stüdyomu kapatalı yıllar oldu, artık o şekilde görünmemek daha iyi.. birçok arkadaşım bilgi paylaşımına olumlu bakıyordu.. sonra, fotoğraf makinesi dahi olmayan kimselerin "klavye delikanlılığı" diye en kibar şekliyle ifade edilecek sözlerine bu sayfalarda muhatap kalınca, o paylaşımlar da bitti..

Moda fotoğrafçılığı konusunda, "çekim teknikleri" bölümüne göz atarsanız, arka sayfalarda eğitim sayfalarının linkleri olmalı diye hatırlıyorum.. üzerinden çok zaman geçse de çalışan linkler vardır...

 

Tarih: 6 Mayıs 2018, 12:14 - İp: 95.***.**7.205
  • 1