Fotoğrafçılık Forumları
Profesyonel Vesikalık Resim Yapımı
Bir Büyük 6 küçük resim olmak üzere.Profesyonel vesikalık fotoğraf resmi nasıl yapılır yardımcı olursanız çok sevinirim.tşkLer SaygıLaR.
bursaı profosyenel fotoğrafçıların bulunduğu bir forum.
Abe ben siteye dair bişey konuşmadım amator yada profesyonel kendince yazdıgın bişey benim yazdıgım konuşlaaa ne alakası var onu söylermisin???Benim Öğrenmeyi istediyim bi konuuyu sordum.siteyi yorumlayacak bişey yazmadımki..
bunları öğrenmek istiyorsan git bir fotoğrafçıda çıraklık yap.!
majestic arkadaşım prfoesıonel vesiklaık yapman için stüdyon olması lazım mevcutparaflaşlarının,slr makınan,programların olması lazım.birde resim, yaparak ögrenecegin birşey.iyi fotograf yapman için sürkeli fotograflar üzerinde çalışman gerlkir
Bu Resim Benim Stüdyoda Çekilmiş Rötüş ve Düzenlemeyi Kendim Yaptım..Resim hepsi Tamamda..Ben bunu Sadece 1 Büyük 6 Küçük Olarakj Photoshopta Yapmak İstiyorum..İşte Bunu Edit>Aotomate>Picture PacKagede veriyor ama Benim İStediyim Gibi 1 Büyük 6 Küçük vermiyor Onu nasıl Yapacam Ben Bunu Örenmek İstiyoum...Tşkler.Saygılar
istediğiniz elbette mümkün fakat bunu Profesyonel anlamda Hiçbir Fotoğrafçı yapmaz Fakat Siz Ögrenmek İçin İstiyorsanız bilgileri tam olarak Vermelisiniz Ki Daha Net Cevaplar Alabilesiniz
örneğin Çıktı Alacaksanız A4 kağıdımı A3 kağıdımı büyük olanı kaç cm kücük olanları kaç cm istiyorsunuz gibi hayır fotoğrafçıda Fotoğraf Baskısı alacağım diyorsanız dükkanına gittiğiniz herhangi bir meslektaşım size ebatlar ve fiyat konusunda ayrıntılı bilgiyi verip isteğinize uygun baskınızı yapabilir
Ben Bunu 1i Büyük 10 x 13 cm 6 adet 4.5x6cm Vesikalık olmak üzere Picgture Package den yapmak istiyorum..Yani Anlatmak İStediyim Bu
Ilginc yahu..
Stüdyon var Vesikalik yapamiyorsun ?
Profesyonel vesikalık fotoğraf resmi nasıl yapılır bu basli basina bi ilginc.
Arkadaşım Fotoğrafçı deilim Stüdyom Yok..Öğrenmek Amaçlı Photoshop Kullanıyorum Ticari olarak DeiL...Ben Burda Örenmek İstediyimi Gayet iyi De Anlattım Ama Bana Aynı Şekil İyi Bi Cevap veren Olmadı...
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Vesikalık Biyometrik Action İsteyen
14 Kas. 2018, 12:49 cuteftp
4779227 Eki. 2022, 14:39
muratcell -
-
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0291325 Eki. 2022, 11:56