steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

Ölü Toprağı

bir arkadş böyle bir yazı yazıyor.ben kendi adıma üzülüyorum.nedeni ben busiteye bir senedir üyeyim ve yaklşık 2senedir takip ediyorum. hiç bir gün aralık vermeden.kendimce elimden geleni yapmaya arkadşlara bildiğim konularda elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştım.ağır eleştirilerin yanında çok pozitif eleştirilerde aldım.bu bana dahada ilham verdi.ben de çok arkadşıma bu ilhamdan vermek istedim.bu sitede fonların plınglerin yapılar icrahatlardan daha önemli olduğunu anladım.plingler dediğimiz photoshopun içinde var.fon hertürlüsü photoshopta yapılabilir.ehhh fotoğrafı yapıyorsun ama nasıl yaptığını anlatmıyorsun. bu neye benziyor biliyormusunuz.bir imtihanda kopye çekmeye arkadaşlar kusuruma bakmasın ama bu böyle.biraz araştırmacı olursak herkes birbirinden faydalanır şu durumdan ben kimseden faydalanamıyorum.çünki kimse bir icrahat sergilemiyor herkes fon pling v
derdinde ÜZGÜNÜM.....

Tarih: 1 Kasım 2006, 21:05 - İp: 85.***.**2.18
foto onur
foto onur (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

Sayın mete bey bana yaptığınız açılamada,sitede övgü ve teşekkür almak için bulunmak saçma demişsiniz.işyerinizde yaptığınız işlerden niye para alıyorsunuz.madem saçmalık ozaman bedava çalışın.ben bir şeyi paylaşıyorsam.bir teşekkür istemek hakkımdır.bu sayede daha çok paylaşırım.ne demiş büyüklerimiz.sev beni seveyim seni.saygılar.

Tarih: 3 Kasım 2006, 14:10 - İp: 81.***.**3.40
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

sitede teşekkürün gereğini anlamayacak kadar, internet ortamının acemisi olanlarda var..

hitap şeklini oturtamamak tecrübesizlik değil, densizliktir..

Mevlana gibi olun demiyorum.. ama biraz anlayış...

konuya cevap yazma nedenim:.. bana yapılan saygısızlığın başkalarınada yapılacağını görmem..

bir yere cevap yazılacaksa orada yazılır.. aynı kişiye cevap olarak üç farklı konuya yazılar dağıtılmaz... konuyu açanın üye bilgilerini görmek için avatarının altındaki linke tıklayın profesyonel (yazımını yanlış yapmıştı) başlıklı bir konu göreceksiniz... baktıkça gülüyorum.. galeri bölümünde portfolyomu inceleyin.. yayınladığım fotoğraflar olduğunu göreceksiniz.. galeri bölümünün farkında bile olmayan kimseler olduğunuda anlarsınız... baskı sistemleri bölümünü incelerseniz, benide biraz tanırsınız.

hayırlı işler dilerim...

Tarih: 3 Kasım 2006, 14:30 - İp: 85.***.**1.168
foto onur
foto onur (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

sayın mete bey beni yanlış anlıyorsunuz.ben burada insanların kişilikleriyle uğraşmıyorum.benim yaptığım sadece açılan konuyu değerlendirmek.kişilerin ne olduğu veya ne yaptığı ayrı bir konu.açılan konu.banada biraz dokunduğu için ilgilendim.zatan bu sitede niyetleri iyi olduğu sürece her üyeye saygım sonsuzdur.gerekli gördüğümde tartışırım.grekli gördüğümde hak veririm.umarım beni anlıyorsunuzdur.saygılarımla.

Tarih: 3 Kasım 2006, 15:09 - İp: 81.***.**3.40
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

Arkadaşlar, beni bu forumda en çok üzen şey bazı kişilerin birbiriyle tartışmasıdır. Bence tartışmanızı özel mesajlarla yaparsanız forum kirlenmemiş olur.

Ben bu forumu Photoshopumu geliştirmek için ararken buldum. İlk zamanlar sadece PS forumuna giriyodum başka yere girmiyodum. Ama zamanla diğer hazineleri de buldum

Foruma bişey ekleyen birisi tabii ki teşekkür almak ister. Teşekkür aldıkça da daha da paylaşmak ister.
Ayrıca bu forumda gördüğüm olumsuzluklardan biri de, bazı kişilerin kendini beğenmişcesine tavır almaları. Ancak bazı kişiler de var, hiç PS bilmiyor, nasıl yaptın anlat diyor. Bunu ona anlatmak ta zor ve yanlış bence. En azından temel düzeyde bilgisi olması lazım soran kişinin.

Bu sözlerimden kimse alınmasın! Kimseye özel bi hitabım yok. Sadece gördüğüm aksaklıkları yazmak istedim,

ve bu forumda bu tür çekişmelerin yaşanmasını istemediğimdendir.

Tüm forumdaşlarıma teşekkür ederim!

Tarih: 3 Kasım 2006, 15:51 - İp: 88.***.**1.65
mete007
mete007 (üye)

[>:D

Tarih: 3 Kasım 2006, 16:32 - İp: 88.***.**5.10
steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

ben çalışan bir insanım.işimden kalan zamanı net fotoğrafta yalnızca photoshopa zaman ayıra biliyorum.ama boş zamanım olsa hertarafa uzanırım.1100 lerce ve daha fazla fotoğraf gönderirim.ama boş dolu dolu boş zaman, maalesef bende yok... herkese başarılar

#steve' tarafyndan 03.11.2006 20:02:31 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Kasım 2006, 19:53 - İp: 85.***.**6.96
mete007
mete007 (üye)

bu sayfanın üst tarafına bakıyoruz...

anasayfa.. haberler.. forum.. fotomarket.. galeri.. seri ilanlar.. eğitim..

yazılarının içinden galeri ye tıklıyoruz.. sağ üst tarafda fotoğraf arama bölümüne nickname girip, ara butonuna tıklıyoruz... nickname ini girdiğimiz kimsenin portfolyosuna ulaşıyoruz..

ve görüyoruzki... benim 1100 adet fotoğrafım yok.. 3 tane var...

hepside kendi çektiğim fotoğraflar..

bu konuyu açanın nickname i ile aynı işlemi yapıyorum.. ve şu sayfa ile karşılaşıyorum:..

http://galeri.netfotograf.com/portfolyo.asp?foto=steve

demekki.. bir kimseye yönelik konu açıp "-hiçbir faaliyetini görmüyoruz" demeden önce doğru düzgün araştırmalı..

benim portfoyom:...
http://galeri.netfotograf.com/portfolyo.asp?foto=mete007

sayfasında... yaptığım yorumlarada aynı sayfadan ulaşılır..

"ölü toprağı" başlıklı konu açan kimseyi aydınlatmak istedim.. bu sitede bir galeri var..

Tarih: 4 Kasım 2006, 12:31 - İp: 85.***.**7.239