steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

Ölü Toprağı

bir arkadş böyle bir yazı yazıyor.ben kendi adıma üzülüyorum.nedeni ben busiteye bir senedir üyeyim ve yaklşık 2senedir takip ediyorum. hiç bir gün aralık vermeden.kendimce elimden geleni yapmaya arkadşlara bildiğim konularda elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştım.ağır eleştirilerin yanında çok pozitif eleştirilerde aldım.bu bana dahada ilham verdi.ben de çok arkadşıma bu ilhamdan vermek istedim.bu sitede fonların plınglerin yapılar icrahatlardan daha önemli olduğunu anladım.plingler dediğimiz photoshopun içinde var.fon hertürlüsü photoshopta yapılabilir.ehhh fotoğrafı yapıyorsun ama nasıl yaptığını anlatmıyorsun. bu neye benziyor biliyormusunuz.bir imtihanda kopye çekmeye arkadaşlar kusuruma bakmasın ama bu böyle.biraz araştırmacı olursak herkes birbirinden faydalanır şu durumdan ben kimseden faydalanamıyorum.çünki kimse bir icrahat sergilemiyor herkes fon pling v
derdinde ÜZGÜNÜM.....

Tarih: 1 Kasım 2006, 21:05 - İp: 85.***.**2.18
_unknown_
_unknown_ (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

haklısın steve sonuna kadar katılıyorum
ben burda kendi adıma konuşuyorum örneğin sanal makyaj konusunda beni aydınlattın ama her hangi pluin le falan değil sadece bilgi birikimi ve birşeyleri görebilmek gerekiyor bunu birkez daha sen açıkladın bana anlayabilen arkadaşlara ne mutlu
Ama dostum sen moralini bozma emeğini her zaman gören taktir eden hatta örnelk alan kişiler var baştada ben geliyorum.
Gönülden saygılarımı sunuyorum

Tarih: 2 Kasım 2006, 10:35 - İp: 88.***.**8.146
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

tebrik ediyorum.... üye bilgilerinizde, yaşınız 21 den 44 e yükselmiş..

yazım yanlışı 1 kez yapılırsa hiç önemsenmez.. seri şekilde hep yapılırsa cehalet belirtisi olarak yorumlanır...

Konuya cevap yazmanın yolu; orada cevap vermektir.. başka konu açıp, konu kirliliği yaratmak, yanlıştır..

buraya 10 tane link yapıştırıp birilerini rezil etmek mümkün.. yaşını 21 den 24 e değiştireni anlayışla karşılamalı.. ancak kendini 44 yaşında gösteripde saygı görmek istemek..

Tarih: 2 Kasım 2006, 12:02 - İp: 81.***.**1.106
mete007
mete007 (üye)

bazı hatırlatmalar yapmam istenmiyorsa...

bazı densizce yazıların silinmesi gerekir...

Tarih: 2 Kasım 2006, 12:11 - İp: 81.***.**1.106
_unknown_
_unknown_ (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

hocam yapmayın allah aşkına

Tarih: 2 Kasım 2006, 12:21 - İp: 88.***.**8.146
foto onur
foto onur (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

mete bey bu konuda yanlışsınız.bu yaş konusu kişilerin değil sitenin hatası.ben 68 doğumluyum.ama site inadına 66 da diretiyor.ben düzeltiyorum o diretiyor.önce bi araştırın sonra yargı yapın.saygılarımla

Tarih: 2 Kasım 2006, 12:37 - İp: 85.***.**8.226
foto onur
foto onur (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

ayrıca steve nin açtığı bu konu gayet mantıklı.bu siteyi dikkatli incelerseniz.üyelerin yüzde atmışa yakını.sadece birşeyler kapma peşinde.yani beleş birşeyler olsun.indireyim.işte yardım ederlerse alayım.ondan sonra ne halleri varsa görsünler.düşüncesinde olan insanlar.ben bile şuan çok kırgınım.insanlara yardım ediyoruz.mail adresimizi veriyoruz işlerini görüyoruz.bir teşekkür veya bir allah razı olsun bile görmüyoruz.böyle bir şey olabilirmi.soruyorum sizlere.

Tarih: 2 Kasım 2006, 12:53 - İp: 85.***.**8.226
mete007
mete007 (üye)

değerli meslekdaşım... bu bölümde değil.. baskı sistemleri ve aydınlatma sistemleri bölümünde amatör veya profesyonel ayırt etmeden yardımcı olmaya çalışıyorum...

"-yapıyorum ama nasıl yaptığımı söylemem" tarzı mırıldanmanın alemi yok...

bilgi kutsaldır...

emek harcamaksızın bilgiye ulaşılmasına bende karşıyım...

ancak... sitede sadece övgü veya teşekkür almak için bulunmak saçma....

1100 küsür cevap yazmışım.. bana ve meslekdaşlarıma saygısızlık yapana, yaptıklarını hatırlatma hakkım var.. (henüz hatırlatma yapmadım... özel mesajları ifşa etmek gibi huyum olsa, konuyu açanı önce siz uyarırdınız)

Tarih: 2 Kasım 2006, 16:08 - İp: 85.***.**6.205
steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

kiminin edebiyatı kuvvetlidir.kiminide fotoğrafçılığı.edebiyatı kuvvetli olan devamlı yazı yazarak bizlere bilgi verir fotağrafçılığ kuvvetli olanda yaptığı fotoğraflar bizleri bilgilendirir.herkesin emeğine saygı duyarım ammaaaa ukalalık derecesine getirmedikleri müddetince saygılarımla benim anladığım yaşımın yanlış olduğumu yaşım 44 eğer birgün çayımı kahvemi içmeye gelirsen bunu ispat ederim sana .ALLAH ..yolunu açık etsin

#steve' tarafyndan 02.11.2006 18:47:15 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Kasım 2006, 18:37 - İp: 88.***.**2.71
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

steve arkadaşım, bu yolda kırılmadan gideceksin. Senin paylaşımın şu forumda örnek gösterilecekler arasında.

Tarih: 2 Kasım 2006, 21:12 - İp: 85.***.**1.223
mete007
mete007 (üye)

bir konuda, sana yaptıklarını hatırlattığımda, açıktan yazdığın tehditlerin haricinde.. özel mesajla tahrik ettin.. hızını alamayıp başka konu açıp tekrar sataştın...

galeride portfolyo incelemek için nick name giriyorum.. steve e ait tek fotoğraf veya yorum yok... forumda başkasının fotoğraflarını kesip biçmek, tanınmaz hale getirmek.. fotoğrafçılık değildir..

netfotoğraf galerisinde 30 bin küsür fotoğraf var.. üyesi olduğun siteyi iyi tanı.. ona göre yaz... burada hiç faaliyetim olmadığı yönünde konu açıp sataşman, bana yapılmış terbiyesizliktir..

Tarih: 3 Kasım 2006, 09:13 - İp: 85.***.**9.38