jose
jose (üye)
Denizli / Amatör

Hangisini Önerirsiniz?

FujiFilm FinePix S200EXR & Canon PowerShot SX20 IS& Nikon coolpix p100 &Panasonic Lumix DMC-FZ38

Arkadaşlar kız arkadaşım yurtdışından gelecek ben de fotoğrafçılık ile ilgilenmek istiyorum bu makinelerden hangisi ile başlamalıyım sizce? Aralarında sınıf farkları var mı yoksa aşağı yukarı aynı makinalar mıdır? Teşekkürler..

Tarih: 27 Mart 2010, 20:58 - İp: 78.***.**2.231
jose
jose (üye)
Denizli / Amatör

Konuyu yanlış başlık altına açmışım üzgünüm herhangi bir yönetici varsa taşıyabilir ya da silebilir. İyi çalışmalar.

Tarih: 27 Mart 2010, 21:25 - İp: 78.***.**2.231
appendix
appendix (üye)
Kırklareli / Meraklı

FujiFilm FinePix S200EXR

Tarih: 27 Mart 2010, 23:24 - İp: 78.***.**3.241
antika
antika (üye)
İstanbul / Meraklı

P.Jose,

Hiçbirini alma. Bu makinaların dördü de, fiyatlarına göre çöp. Ya cebine (iki anlamda da) sığacak kadar küçük bir makina al, yada biraz daha para ver DSLR al.

Yeni başlayanlar MegaPikseli veya yüksek zoom oranını birşey sanır, aslında pratikte zerrece önemli olmayan bu kriterler sadece tek bir sayı ile ifade edilebildiklerinden pazarlamacılar tarafından sonuna kadar sömürülürler. Son zamanlarda pazarlamacılar tarafından yeni başlayan safların aklını iyice karıştırmak için bunlara bir de ISO değeri eklendi.

---- Mesaj bu kadar ----

Tarih: 28 Mart 2010, 00:35 - İp: 88.***.**2.121
powershot
powershot (üye)
Antalya / Firma

Fuji s200 exr gece çekimleri iyi degil çok soluk ayrıca yavaş bu problem tüm fujilerde var gece çekimi problemi
Powershot SX20IS video ve macroda iyi
Nikon p100 de netleme sıkıntısı var
Panasonic Lumix Fz38 de çok patlak resimler çekiyo yani beyaz ayarı çok yüksek buda renkleri olabildigince farklı gösteriyo
ayrıca alıcaksan SX20IS i al
yada bende antikaya katılıyorum git bi slr al onada önerim ucuz olsun diyosan EOS1000D al

Tarih: 28 Mart 2010, 12:35 - İp: 81.***.**1.82
  • 1