byperest
byperest (üye)
İzmir / Amatör

Tablet Olarak Ne Önerirsiniz? Ne Kullanıyorsunuz?

Fotoğraf makinesi ekipmanlarımı alıp çıkıyorum evden. Fotoğrafları çekip bir yerlerde düzeltiyorum tabletimde fakat bozuldu tabletim. Windows 10 sistemli, hd ekrana bile sahip değildi. Hem raw formatını işleyebilecek hızda hemde uygulamaları kaliteli olan en önemlisi de ekran kalitesinin çok iyi olduğu bir tablet arıyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Şarjı uzun gitmeli ve taşınabilir diskimi bir şekilde algılamalı bu tablet çünkü taşınabilir diskime yedekliyorum. Bilgisayara bağlı kalmamalıyım bu tableti alınca. Araştırdım fakat bir sonuç elde edemedim fiyat önemli değil. Tavsiyeleri bekliyorum.

Tarih: 27 Eylül 2016, 19:30 - İp: 78.***.**9.233
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Ipad mini 3 kullanıyorum.. Taleplerinizi okuyunca, önermeyi bırakın "uzak durun" demem gerekiyor.. Usb bellek dahi okutamıyırum, kamera bağlantı aparatıyla usb çıkışa sahip olacağımı düşünmüştüm fotoğraf makinemden çekimlerimi dahi nazlanarak alıyor. Lightroom gibi uygulamalar yükledim, kesinlikle 5 senelik asus laptopun yerini tutmadı.. Ipad pro'da dahi durumun değişeceğini sanmıyorum.. ikisi bir arada win10 yüklü bir cihaz, benim önerim olur...

 

Tarih: 2 Ekim 2016, 02:00 - İp: 95.***.**1.178
  • 1