copkaplan
copkaplan (üye)
Bursa / Amatör

Cok Yeniyim, Lutfen Yardim.. !

Herkese merhaba.. Fotografciliga yeni yeni merak sarmis bir amator olarak boyle seviyeli bir forumun olmasi beni cok sevindirdi. Makinalardan cok anlamayan biri olarak Canon Ixus II S marka Dfm aldim. Ancak herkesin yasadigi kullanim kilavuzu sorununu ben de yasiyorum. Hic de azimsanmayacak bir para verdigim bu makinayi hakkiyla kullanabilmek istiyorum ama amatorun de amatoruyum. Galeri bolumunde bulunan ziyaretci fotograflarini ben de cekebilmek istiyorum. Belki makinam uygun degildir ama soforlugu olmayip Porshe satin almis biri gibi hissetmek istemiyorum kendimi. Manzara resimleri cekerek birlestirmek hosuma gidiyor fakat CD icinde bulunan Stich programi ile full ekran yapmayi beceremedim. Ayrica cektigim resimleri albumde saklayabilecegim bir program biliyorsaniz lutfen soyleyin.. Simdiden tesekkurler...

Tarih: 10 Ocak 2005, 12:15 - İp: yok
alibali
alibali (Üye)
Osmaniye / Meraklı

HOŞGELDİN copkaplan...

Bol bol fotoğraf çekmek sana tecrübe kazandıracaktır.
Canon Ixus II S Dfm olmuş olmamış önemli değil biraz sabır biraz seçicilik biraz kompozisyon sonrası çorap söküğü gibi gelir bir bakmışsın fotoğraf aşığı olmuşsun sende...

Makinanın kullanma klavuzu için bir forum açarsan sitedeki arkadaşlar elinden geleni yapacaktır emin olabilirsin..

Foto albüm programları oldukça fazla piyasada çok rahat bulabilirsin hatta adı photoAlbum olan bir program bile var

Fotoğraflarını ACDSee Programıyla full screen görebilirsin...

Bye

Tarih: 12 Ocak 2005, 01:25 - İp: yok
saikou
saikou (üye)
Yurtdışı / Amatör

copkaplan fotoğraf işinde olduğu kadar forum konusunda da yenisin galiba
Konu başlıklarını daha özel seçmen lazım. Hangi konuda yardım istediğini başlığa yazman gerekir ki o konuda bilgisi olan kişi forumu okuyabilsin...
Canon kullanma klavuzları gerçekten büyük sorun. Şu ana kadar pek buradan bulan olmadı sanırım.

Tarih: 12 Ocak 2005, 01:37 - İp: yok
erciyes
erciyes (üye)
Adana / Amatör

ben windows xp faks görünteliyici kullan istediğin gibi tam ekran ve slayt olarak izleyebilirsin....Bence kullanım kılavuzu için www.erkayalar.com.tr, www.data.com.tr adreslerindeki telefonlar aracılıgı veya maille irtibat kur, bu makinayı sattıklarına göre mutlaka kullanım kılavuzu vardır.

Tarih: 12 Ocak 2005, 22:27 - İp: yok
  • 1