Fotoğrafçılık Forumları
Centurion Cvp
ÖNCELİKLE ADINI YANLIŞ YAZMIŞIM ÖZÜR BİDE OLYMPUS C725 8X OPTİK ZOOM .HIZLI YAZAYIM DERKEN YUTUYORUM KELİMELERİ.OLYMPUS U 440 10 TAKSİT BULDUM ALDIMI KENDİ BİTCEME GÖRE İİ OLSUN DİYORUM ÖNERDİĞİN DİĞER MARKALAR DAN BİRAZ DAHA İİ OLSUN AMATÖR BİLE OLSAM.BİZ KADINLAR ZOR KARAR VERİYORUZ HER KONUDA YADA BANA HAS BİR ÖZELLİK .SONY İNCELEDİM 3X OPTİK ZOOMLU MAKİNELERE GÖRE BİRAZ PAHALI TABİ MARKA AMA NEYSE TÜM CEVAPLARIN İÇİN TEŞEKKÜR .TEK SEN CEVAP VERDİN VERDİN
rica ederim...
dijital fotoğraf makineleri konusunda karar verme güçlüğü çeken bir tek siz değilsiniz. hemen hepimiz bu dertten muzdaribiz! bu kadar çok marka ve çeşit varken karar vermek kolay iş değil gerçekten de...
sony pahalı ama yeni bir model olduğu için pahalı.
c725 de ilk çıktığında (yanlış hatırlamıyorsam 2002 yılında) 700-750 $ civarında satılıyordu. biraz eski ve ağır bir model, her zaman yanınızda taşıyamazsınız. (kadınlar genellikle hafif ve şık modelleri tercih eder, yanılıyor muyum?) ama manuel ayarları da var ve eğer fotoğrafçılığa merakınız ve yatkınlığınız da varsa, belirttiğiniz fiyata alınabilir. yalnız ilave hafıza kartı olarak xd picture card kullanıyor ve onun fiyatı diğer makinelerin kullandığı sd card'dan daha pahalıdır. ama sizi 128 mb'lık bir kart idare eder, onu da 30 $'a falan (Sandisk markalı) alabilirsiniz.
Kolay gelsin...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Nıkonp90 mı Canon350d mi (çok Acil Cvp)
17 Eyl. 2010, 00:47 klrlkayna
10165719 Eyl. 2010, 13:38
muharrem26 -
-
-
-
-