Fotoğrafçılık Forumları
Canonsx210 -nikonl110 Yorumlarınız
arkadaşlar bu iki makineden hangisi tercih etmeliyim
birde bu makinlerden hangisinde pil ya da batarya uzun süre kullanılıyor ?
yorumlarınızı bekliyorum
hiç kimse cevap yazmamış bu konu da bilgisi olan yok mu?
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
öncekikle cevapladığınız için teşekkür ederim bir kaç sorum daha olacak
fotoğraf makinesini teknosa,media market ya da bimeks gibi mağazalardan mı yoksa fotoğrafçıdan mı almayı tavsiye edersiniz
amatörler için bu makineyi tavsiye edermisiniz (iki kere makine almak istemiyorum da )
video çekimlerinde tv aktarıldığın da bulanıklık ya da karanlık çekim olur mu ?
tekrar teşekkürler
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
merhaba canon sx210 kullanıyorum ,harika tavsiye ederim.
fotoğraflar harıka cekiyor.ve video,da bambaşka gercekten harika,8 gb hafıza kartı kullanıyorum. 2000 üstü civarında fotoğraf cekebiliryor,video modunda ise 43 dk hd çekim yapabiliyor.video esnasında zoom yapma özelliği mevcut,saygılarımla
l110 la 4 sıradan AA pille 300 e yakın çekim yaparsın.çünkü kullanıyorum
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Fotoğraflarım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum..
20 Eyl. 2015, 18:21 rhap.sod.ic
7234115 Mar. 2016, 02:06
deniztendik -
Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar
04 Mar. 2015, 14:00 surwinston
1222806 Mar. 2015, 19:43
mete007 -
Fotoğraflarıma Yorumlarınızı Bekliyorum.
05 Eyl. 2014, 23:59 centem
0662606 Eyl. 2014, 00:00
centem -
-
Çekimlerim Yorumlarınızı Bekliyorum
18 Ağu. 2014, 06:48 xxboreasxx
3238426 Ağu. 2014, 11:09
turntablism -
Bu Makina Hakkında Ki Yorumlarınız ?
05 Ağu. 2013, 20:36 loyalist
3122007 Ağu. 2013, 18:23
vendorr -