Fotoğrafçılık Forumları
Cannon A540 A550 A560 Hangisi?
aranıza yeni katıldım izmirden adım erman doyum forumda kendimi tanıtıcak biyer bulamadım.cannon a540 a550 a560 bu makinalardan birini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım??veya fiyatı bunlara yakın nasıl bişi alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
bütçen uygunsa CanonA570IS ve A590IS önerebilirim
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
fiyat olarak aslında pekte acılmak ıstemıyorum bu saydığım makıneler arasında hangısını tercıh edebilirim peki
A590IS i 320ytl gibi alabilirsin GG den
sana bu modeller arasından a560 ı tavsiye ederim.
ürün şuan kampanyalı ve çok iyi fiyata...
http://www.isikdijital.com/urun-14-CANON_PowerShot_A560_1gb_hafiza_karti__kilif.html
BU ADRESTEN BAKABİLİRSİN.
HEDİYELERİYLE BERABER 249 ytl
a570 almaya karar verdım saolunyorumlarınız için.hdr fotolara sanırım merak saldım cok ilgimi cekti.amatör olarak sanırım idare edebilirim a570 ile
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony A550 Sensor Temizleme Sorunu
07 Eyl. 2013, 23:30 kangtegwon
8224110 Eyl. 2013, 12:11
kangtegwon -
-
Sony A550 Yüksek Shutter Hız Renk Sorunu
21 May. 2012, 21:58 sinanator11
3228727 May. 2012, 22:01
bulo -