mdemir
mdemir (üye)
İstanbul / Amatör

Amerikada Ucuz Ve Güvenilir Siteler

arkadaşlar, amerikadan makine almayı düşünüyorum, birisi aracılığı ile. aradım ama yeterince site adresi bulmadım, tavsiyerleriniz varmıdır acaba. Ucuz ama güveilir siteler hangileri. Ben bi kaç tane olagan fiyatın altında fiyat veren siteler gördüm ama bazıları güvensiz dedi. sizin öneri ve yorumlarınız neler yarıdımcı olursanız sevinirim?

ucuz buldugum siteler www.amphotoworld.com , www.royalcamera.com vb..

Tarih: 3 Ocak 2005, 19:45 - İp: yok
mdemir
mdemir (üye)
İstanbul / Amatör

etradecenter in sitesinde bi sitenin reklamını gördüm. beachcamera.com diye acaba nasıldır, bunun hakkında bilginniz varmı ?

 

Tarih: 5 Ocak 2005, 16:12 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

arkadaşlar etradecenter ın bir tanıdığı TÜRKİYE deki satışlarla ilgileniyor isteyenlere mail adresini verebilirim.bana açıklamalar yaptı ve oldukça güvenilir geldi.

 

Tarih: 5 Ocak 2005, 19:36 - İp: yok
enelacz
enelacz (üye)
Ankara / Amatör

slm,

ben etradecenter.us den once kendim icin canon IS aldim. Alisveriste sorun yasamadim. canon IS bana 460$ geldi gayet hesapli, en azindan benim o an turkiyeden buldugum fiyatlara nistpetle. Alisveriste sorun yasamadim oyle olunca, arkadas ta canon 20d lens kit bakiyodu tavsiye ettim oda canon 20d aldi.onun alisverisindede sorun yasamadik, garantisi turkiyede gecmiyor ama epey kar etti, dicem odurki herkese tavsiye edebilirim.

emre

 

Tarih: 22 Nisan 2005, 09:47 - İp: yok