yalcinabi
yalcinabi (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Su Geçirmez Ve Ucuz Kamera Arayanlara...

Fujifilm FinePix XP90, 28mm (eşdeğer) geniş açı, 5 kat optik kaydırma (zoom) ve 10 kat sanal yakınlaştırma özellikleriyle dikkat çeken uygun fiyatlı bir dijital fotoğraf makinesi.

Çok dirençli FinePix XP90 modelinde dahili bir 5 kat (28-140mm eşdeğer) optik kaydırma (zoom) vasıflı FUJINON objektif görev yapmaktadır; böylece su altında bile konuyu ayağınıza getirebilirsiniz. Bu yüksek teknoloji, zeki ve sanal yakınlaştırma özelliği ile tamamlanır.

FinePix XP90 modeli 5 kat optik kaydırma (zoom) özelliğine, optik kaydırma mesafesini iki katına çıkaran (10 kat) zeki ve sanal yakınlaştırma özelliğini ekler en iyi resim işleme teknolojilerini kullanır. Böylece sanal yakınlaştırmaların kullanımında genelde ortaya çıkabilen nitelik azalması önlenir.

Yüksek çözünürlük, 16M BSI-CMOS duyarga ve optik resim sabitleme sistemi.

16 milyon piksel BSI-CMOS ışık algılayıcı.

16 milyon pikselden oluşan BSI-CMOS duyarga sayesinde özellikle az ışıklı ortamlarda yüksek nitelikli ve aydınlık çekimler yapılır.

Optik (CMOS kaydırmalı) resim sabitleme sistemi

Çok yakınlaştırma yapıldığında oluşan sallanma etkisi resim sabitleme sistemi vasıtası ile önlenmekte ve böylece, 5 kat yakınlaştırma yapıldığında bile berrak ve keskin çekimler elde edilebilmektedir.

SR AUTO

Otomatik ortam tanıma özelliği çekim ortamına en uygun ayarları yaparak en iyi çekiminin elde edilmesini sağlar.

Fujifilm'in benzersiz renk üretimi

Makinelerimizi suyun altında kullandığınızda: Fujifilm'in onyılların birikimi sonucunda oluşan ve insan gözünün gördüğünün aynısı olan renklere tanık olursunuz.

Devamını okumak isterseniz: http://www.yalcincakir.com.tr/yalcincakir-yeniler-30.html

Tarih: 14 Haziran 2016, 12:27 - İp: 212.***.**9.244