Fotoğrafçılık Forumları
Yorum Yapmak Lazım.
Lak lak lak lak.
HEp lak lak. Accıkta yorum yapmamız lazım. Fotoğraflara yorum yapılmıyor maaşallah. Azıcık gayret. BEn bundan sonra 20-30 yorum yamayı planlıyorum günlük.
Yorum yapmazsak galeri bölümü iyice cansızlaşacak.
Hadi Bismillah.
Evet benimkinde Perde hızı ve diyaframı fşlme yazamıyor, sadece tarih ve saat. Bir de fotoğrafta sağ alt kısma yani görüntünün olduğu yere atıyor o yüzden kullanmıyorum hiç.
ammayazmışsınız. hepsi tarih oldu orların gali. bırakın gleceğe bakın. alın birer pentaks.
Eski Armada binasını biliyorum zati, tamam tek tabanca gelirim oraya kolaymış..[hangi binaydı şu ]
Bir mail kadar yakınmış emmi duydun mu.!
Armada binasıyla köşe köşeyeyiz. E5 e bakıyor benim bina. E5 ten geçerken çok görmüşsündür zati. Keza akşamları ışık yanınca e5 ten geçtiysen beni yine çalışırken görmüşsündür mutlaka camdan. Sanırım yeri tam tarif edebildim.
Beklerim.
Yinede bulamazsan armada binasının önüne gelince topice mesaj yaz geldim diye. Ben pencereden bakar el sallarım sana.
Yorumlar nasıl gidiyor..
yorum morum yok. Kumköy dede ile okyanus dayı muhabbet ediyor. BEn hergün 20 yorum yapıyom muhakkak.
Arabayla gelirim belki,armadanın önüne kaldırıma park etmiştim çok..Takip mertebeleri..
Kesin eker bu okyanus seni.
Arkadaş keza armadanın önüne parketme. Zira orası bizim park yerimiz. Armada binasını cevahir aldı adamları bizede parkettirmiyor. Geçen gün postamı koydum. Al bilader dedim arabayı buraya koyuyorum ne yaparsan yap. Arabaya bir cızık gelirse aynı cızığı bende sana cızarım dedim.
Sonra kendi binamızın önüne demir korkuluklar diktik.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
Canopus Nhx-e2 Drivers Lazım Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar
09 Kas. 2022, 11:18 yavuzkayseri
0152609 Kas. 2022, 11:19
yavuzkayseri -
Youtube [küfürlü] Yorumları Silme Engelleme