Fotoğrafçılık Forumları
Yorum Yapmak Lazım.
Lak lak lak lak.
HEp lak lak. Accıkta yorum yapmamız lazım. Fotoğraflara yorum yapılmıyor maaşallah. Azıcık gayret. BEn bundan sonra 20-30 yorum yamayı planlıyorum günlük.
Yorum yapmazsak galeri bölümü iyice cansızlaşacak.
Hadi Bismillah.
1024'lü ekliyorum dikey şimdi bak bakam exiftli işte..
Fotoğrafta kız var zati ben çektim de , atcek bizi yemekten gelince fikret..
Sen bak sonra sileyim gari..
Lazut hoca hoşgelmişsen..
#kumköy34' tarafından 24.03.2009 21:47:32 tarihinde düzenlendi.
baya bir yorum yaptım..Bakayım kaç tanesi geri dönecek..
lazut hocam aha sizin bu anlayışınız yüzünden iilgisiz kaldı galeri. Dönsün nolcek ki. Ne zararı var. Allah Allah.
Dur ben bi yorum yazem bana yazanlara.
Komköy abi hani kız.
Ekledim ya baksana,son eklenenlere gel orada duruyor tabak gibi resim..[dik kadrajlı] Alâa la..
Mustafa abi sağol...Hoşbulduk..
Ama daha bi tık yok be..Böyle de olmaz ki..Bi sürü yaorum yaptık insan döner yorum bile yapmasa teşekkür eder..
Valla lazut kardeşim kuş karelerine yorum yapılıyor genelde dikkatini çekti ise dostluk başka arkadaşlık başka..Diğer yeni eski üyelerin de fotolarına bakan yok, sıfır bir beş yorum almış dolu fotoğraf var üyeler arasında..[kendimize yapmasınlar da diğer kişilerin suçu ne ki..]
Herkes bir emek harcıyor iyi ama kötü..En iyisi yorum yapmayanlar da topiğe girmesin hele hiç faal karesi yok ise..
Fotoalemde de bir kural düzen var tıkır tıkır gidiyor itirazsız.Yükle, yorum yaz ama öyle böyle yorum al, foto Günün fotosuda oluyor 3 üye arasında,oradaki mantalite siteyi ilgilendirir tabiki de..
Ha çok iyi belki emek harcanmış karelerde var içlerinde varsın 50 yorumu alsın bişi denmez zati, bazen küçük hali iken seyredilip büyütülmeden yorum yazanlar da var ama o karelere,tıkla büyüt incele zaman harca seninde iyi olur zamanla elbette, değil mi @pazarbey kardeşim..
#kumköy34' tarafından 24.03.2009 22:10:07 tarihinde düzenlendi.
Evet abi.
Baktın mı havızada,uyku bastı bana yahu..
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
Canopus Nhx-e2 Drivers Lazım Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar
09 Kas. 2022, 11:18 yavuzkayseri
0152609 Kas. 2022, 11:19
yavuzkayseri -
Youtube [küfürlü] Yorumları Silme Engelleme