Fotoğrafçılık Forumları
Tesadüfmü?
Arkadaşlar alt tarafa ülkemizde faliyet gösteren 3 şirketin logosunu ekliyorum. Bu üç logo arasındaki 2 ortak noktayı bulunuz!...
Bahsettiğim şirketlerin logoları bunlar.
BUDA BİZİM 10 TL LİK BANKNOT!!!!
Yukarda logolarını görmüş olduğunuz üç şirkette aynı gruba ait dolayısıyla adamlar ''bu şirketler bize ait'' dercesine aynı logoyu kullanıyorlar.
Mevcut hükümet tarafından 2009 yılı başında tedavüle sürülen banknotların üzerindeki ay-yıldız da bahsettiğimiz üç şirketin logosunda olduğu gibi aynı şekilde
SORULAR
*Mevcut hükümet döneminde tedavüle sürülen banknotların üzerindeki ay-yıldızı bahsettiğimiz üç şirketin logosunda olduğu gibi basmak kimin fikriydi?
*Önce koza davetiyelerinin ve 29.10.2008 tarihinden sonra kanaltürk televizyonun kullandığını bildiğim bu logo için hak sahibi olan gruba telif hakkı ödendimi ödendiyse ne kadar?
*Yukarda logolarını gördüğünüz üç şirket hangi gruba ait?
#mechul75' tarafından 12.09.2009 23:57:21 tarihinde düzenlendi.
Asıl irdelenmesi gereken konu gözden kaçırılmış... Politika meraklıları için link vermiştim, tekrar etmek istemiyorum...
Grafikerlernet sitesinede üyeyim.. orada çokca tartışılan "araklama tasarım" , "hazır kalıp kullanma saplantısı" vs.. burada hiç bahsedilmemiş..
Bu sitede ve diğer fotoğraf-grafik sanatları ağırlıklı sitelerde, el emeği göz nuru eserler, "paylaşım" kisvesi altında haksız muamelelere uğruyor.. Üst satırda bahsettiğim siteden iyi biliyorum, "bedavacı","tasarım hırsızı" o kadar çok kimse varki hak ettiği sözleri işitince; "-sen ne biçim meslekdaşsın" gibi pişkin sözlerle üste çıkmaya çalışıyor....
Asıl konuyu kaçırdığımı düşünen varsa, onu KOCAMAN ÖPÜYORUM..
Işığınız bol olsun..
Çapı ona yetiyormuş