Fotoğrafçılık Forumları
Tesadüfmü?
Arkadaşlar alt tarafa ülkemizde faliyet gösteren 3 şirketin logosunu ekliyorum. Bu üç logo arasındaki 2 ortak noktayı bulunuz!...
Bahsettiğim şirketlerin logoları bunlar.
BUDA BİZİM 10 TL LİK BANKNOT!!!!
Yukarda logolarını görmüş olduğunuz üç şirkette aynı gruba ait dolayısıyla adamlar ''bu şirketler bize ait'' dercesine aynı logoyu kullanıyorlar.
Mevcut hükümet tarafından 2009 yılı başında tedavüle sürülen banknotların üzerindeki ay-yıldız da bahsettiğimiz üç şirketin logosunda olduğu gibi aynı şekilde
SORULAR
*Mevcut hükümet döneminde tedavüle sürülen banknotların üzerindeki ay-yıldızı bahsettiğimiz üç şirketin logosunda olduğu gibi basmak kimin fikriydi?
*Önce koza davetiyelerinin ve 29.10.2008 tarihinden sonra kanaltürk televizyonun kullandığını bildiğim bu logo için hak sahibi olan gruba telif hakkı ödendimi ödendiyse ne kadar?
*Yukarda logolarını gördüğünüz üç şirket hangi gruba ait?
#mechul75' tarafından 12.09.2009 23:57:21 tarihinde düzenlendi.
İDAM CEZASININ ANAYASA GÜVENCESİ ALTINA ALINARAK KALDIRILMASI YÖNÜNDEKİ ISRARINIZ NEDEN?
idam bir an öncei geri gelmeli.
Sizin tayfaya sor bakim!!!!!
İDAM CEZASINI KALDIRMAK İÇİN BİRİLERİNE SÖZMÜ VERMİŞLER?
Senin için pek hayırlı olmaz ama pazarbey ağabey
MEçhul siz kaldırdınızya idamı. benmi vardım o zaman hükümette.
Mgirgin az değilsin sende.
coca cola logosunu tersten okuyunca da acaip bişeyler yazıyomış meçhul duydun mu?
oy oy oy.
Müfteri pazarbey abi seni. Hala durmak yok yalana devam
20. dönemde FP ve DYP milletvekili olarak mecliste bulunan Kütahya milletvekilerine sor bakim kim kaldırmış.
mhp yaptı diyolar.
mechul bak pazarbey abi başkasının müfterisiyim ben diyor