Fotoğrafçılık Forumları
T
#pazarbey' tarafından 09.05.2016 09:49:47 tarihinde düzenlendi.
bana bakın arkamdan çoğunuz atıp tutumuşunuz fethullah kimki bana ders verecek denyonun önde gideni bak burdan bana abd ajanı fethullah'a küfür ettrimeyin o dangalak gibiler yüzünden şuan TÜRKİYE CUMHURİYETİ bu halde hepiniz kandırılıyosunuz bu olimpiyatlar neden yapılıyor ulu önderimiz GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü hazmedemiyolar ulu önderimizin bir çok resmi bayramları onalara koyuyo onlar bizim bayramlarımıza karşılık olarak bu gibi organizasyonlar düzenliyo ben böyle olaylara asla destek vermem size bu oyunda güzel bir rol alıyosunuz bravo size siz bunu yaptıkça o köpek dahada büyüyo.
Murat d80 okuduğum en iğrenç ve düzeysiz yorumu sen yazdın. Bunu niçin kendinden utanmalısın. Türkiye Cumhuriyetini o mu yönetiyor. Ayıp binlerce fedakar insanın yaptığı olağanüstü büyüklükte bir işi böyle karalamak ayıp.
Ya terbiyeli yaz yada yazma .
Yazık...
Bu işi nasıl Atatürke bağladınız hayret.Ne alaka.Eminim O şu an burda olsaydı bu işten en çok mutlu olan ve gurur duyan olurdu...
Türkçemizin ve TÜRKİYE'nin tanıtımı içi yapılan tüm organizasyonları destekliyorum. ve TÜRKÇE OLİMPİYATINDA sahnelenen görüntü içinde gururduyuyorum...
sever/sevmez, destekler/desteklemez
herkes karakterinin gerektirdigi uslupla yorum yaziyor.
fethullah'a saydırdığım içinmi seviyesiz iğrenç oldum ben onların yaptığı hiç bişeyle gurur duymam buna kimse karışamaz dünyanın başbakanı olsa karışamaz
Hadi murat d80 başka topikleri karıştırsın. Hadi bakiim, hadi.
topik falan karıştıran yok ben fikrimi söylüyorum neden dokunduki size bu benim fikrim yaranızmı var
D80 fikirler söylenirken bile belli nezaket kuralları vardır.Burada bulunmayan birinin arkasından böyle konuşmak olmaz.Hele hakaret etmek hiç olmaz. Bu yakışıksız bir durum.
#makulmurat' tarafından 07.06.2007 23:16:10 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Portekiz'de 5. Piri Reis Kongre Kitabında Hikayelerim Çıktı
13 May. 2025, 18:32 serdar102
05013 May. 2025, 18:32
serdar102 -
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
019203 May. 2025, 18:10
aslls -
-
-