pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

T

#pazarbey' tarafından 09.05.2016 09:49:47 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Haziran 2007, 01:02 - İp: 212.***.**0.20
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Olimpiyatları gözlerim dolu dolu izledim.Bu ne büyük bir gurur, bu ne büyük bir başarı.Bu başarıda bir kılımı bile kıpırtatamadığımdan çok mu çok pişmanım.:Ve bunu başaranların ellerinden öpmek isterim..

Tarih: 4 Haziran 2007, 01:30 - İp: 88.***.**4.98
murat-d80
murat-d80 (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

ben uyuz oldum fethullah gülen in parmağı var diyolar bu işte fethullaha uyuzum ben

Tarih: 4 Haziran 2007, 01:43 - İp: 85.***.**8.238
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

evet cok gurur vericiydi, dunyanin 100 farkli ulkesinden sizin dilinizde yarismaya geliyorlar, basit birsey mi bu?
pazarbey amca hayalperestlik degil seninki, o gunleri de goruruz. 1990larda bunlarin olacagi soylenirken ihtimal veren kac kisi vardi? oldu ama...
bu gunlere getirenlerden Allah razi olsun...

Tarih: 4 Haziran 2007, 02:09 - İp: 81.***.**7.8
gencmenn
gencmenn (üye)
Almanya / Amatör

cok anlamli bir organizasyan. bende cok gurur duydum.

Tarih: 4 Haziran 2007, 03:18 - İp: 213.***.**5.31
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

Izlerken goz yaslarimizi tutamadik
Gorkemli bir organizasyon idi.
Olusumunda emegi gecen herkese tesekkur ederim.

Sevgiyi bize tekrar ogrettiler o gun.

Baska goruslerimi bugun ekledigim dijital bir calismada yazdim. Umarim calismami kabul ederler.

[>:D :D ] [>:D ] [>:D ] [>:D ]

Tarih: 4 Haziran 2007, 03:59 - İp: 76.***.**8.207
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

İnsanların zeka ve değerlendirme seviyeleri ile iligili bir söz vardı.Nasıldı o hatırlayan varmı. Hani kişileri olayları fikirleri diye başlayan.
Bu oraganizasyon Türkiyenin dünyaya açılma ile ilgili tek projesidir.Varsa başka söyleyin.
Kolay değildir tabi Türkiyenin en iyi okullarını bitirip sibiryanın soğuğunda afrikanın sıcağında aç susuz bu insanlara Türkçe öğretmek.Kolay değildir. Kim bu fedakarlığı yaparki. Hangimiz.

Tarih: 4 Haziran 2007, 07:42 - İp: 88.***.**3.47
feridunb
feridunb (üye)
Ankara / Amatör

bende gurur duyarak izledim.. emeği geçenleri yürekten kutluyorum
bu adresden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz

aşağıdaki linklerden geçen seneye ait videoları indirip izleyebilirsiniz

olinmpiyat finali

olimpiyat birincisi

minik kız istiklal marşı

#feridunb' tarafından 04.06.2007 07:57:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Haziran 2007, 07:44 - İp: 85.***.**8.43
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

kesinlikle muhteşem bir organizasyon....evlerinde ös kös oturupta türkiye için hatta türkiyede değil dünya barışı için yapılan şeylere bi kulp bulmak hiç de zor değildir..zor olan bu işi başarmaktır... bu işi başaranlarlın önünde saygıyla eğilmek gerekir..

ben kendimden değilde babamdan örenk vereyim..
babam 80 li yıllarda solcu ve kominist grupların izmirdeki yetkilisiydi..yani başı çeken oydu...
ama şimdi bu organizasyon için dediği tek cümle..
--helal olsun adamlara çalışıyorla birşeyler yapmak için didiniyorlar...bunun bölücülükle felan ilgisi yok...adamlar bu işe gönüllerini koymuşlar..

işte böyle yürekli olmak gerek...

millet dünya çapında işyapadursun bizimkiler haalaa yok fethullah gülen yok ben uyuz oluyorum...

işte bizim görüşümüzün genişliği!!!!

Tarih: 4 Haziran 2007, 09:33 - İp: 88.***.**3.178
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

birde meclis başkanımızın konuşması vardı dediki:

bu iş ne politikayla ne sömürgeyle nede başka birşeyle gerçekleştirilir....
bu iş anca samimi olarak ülkesi ve dünya için bişey düşünenlerin başarabileceği bişeydir.. bu işe yüreklerini koyanların yapabileceği birşeydir...

burda şimdi size birkaç hikaye anlatsam...inanmayacaksınız ..o yüzden yazmaya gerk yok..

helal olsun

Allah bu işi tamamına erdirsin...

10 yıla kadar bu işleri yapanlara nasıl yanlış yapıldığını herkes görecek ve TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAYACAKLAR...

çünkü türkçe yavaş yavaş dünya dili oluyor..

bende ağlıyacaktım izlerkende dedim erkekliğe sığmaz nedim sakın ağlama arkadaşların alay eder sonra..

Tarih: 4 Haziran 2007, 09:40 - İp: 88.***.**3.178
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

gurur duydum.. baktım ki dünya türkçe konuşuyor. hele de Afrikalı dostlarımızın halay çekmesi çok hoşuma gitti.. ee tabi çekemeyen, bu görüntülerin türkiyeye yakıştırmayan şeref mahrumu insanlarda olacak..

Tarih: 4 Haziran 2007, 09:41 - İp: 88.***.**1.233