pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sperm Bankası

En büyük adilik, ahmaklık, eşşeklik. Bu kadar aptalca bir şeyi nasıl yapar insanlar. Madem çocuk sahibi olacaksın adam gibi yollardan ol. Neyüdüğü bilenmedik birinden çocuk sahibi olmak ne büyük adiliktir. Böyle bir insana yapılabilecek hakaret bulamıyorum.
o çocuk ne sorunlar yaşar yarın nasıl bir psikoloji içinde büyür düşünebiliyormusunuz. BAzıları diyanet fetva vermiyor diye kızıyor. Hangi akıl sahibi fetva verir buna.
Yuh be yuh. Gitmiş sperm bankasından aldığı spermle hamile kalmış. Hemen medyada çarşaf çarşaf haberler. Böyleleri yein dibine geçirilmeli. İnsan içine çıkamayacak hale getirilmeli.
Kanunen yasak olmalı. Hatta hapis cevazaları verilmeli böylelerine. Allah aşkına bir psikolog böyle bir çocuğun yaşayacağı sıkıntıları anlatsın.

Tarih: 16 Mayıs 2009, 12:04 - İp: 62.***.**0.196
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Emme perdelerin eksik gene evde emmi. ,-pencereler ardı mukabili, perde yaptırman lazım..Bak zıpkıncı iyi avkat arıyordu, kazanırsında lehine zati..Al davayı gari..

[sarı duvara gri silver tv gitmez zati, ya siyah ya navy olmalı, elsidi metrebesinde lakin.eliktirövort mağazası indirim yapmış 32 inçte..gene.]

Tarih: 29 Mayıs 2009, 21:59 - İp: 88.***.**2.159
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

32 pek güccük. Eski 55 gibi . Uzun olma mertebesi. PErdeler böyle döne döne çıkıyşo. Gıcık valla. Hİç sevmedim ben.

Tarih: 29 Mayıs 2009, 22:01 - İp: 85.***.**8.224
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

106 ekrana bak o zaman daha iyi, duvarı delmeden düz dekorlu mobilya önü monte olayına git evde,tv için..

Hadi araç geldi kapının önüne bin git gali, şoföre söyle yavaş sürsün..Yoğurt yimeyin yolda gece gece..

Tarih: 29 Mayıs 2009, 22:06 - İp: 88.***.**2.159
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Müftünün dediğini okudun mu bugün emmi..?Siiperm yazısını..

Tarih: 18 Haziran 2009, 22:17 - İp: 88.***.**6.43
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

lin ver bakam okumadım ben.

Tarih: 18 Haziran 2009, 22:58 - İp: 88.***.**0.121
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Afferin müftüye.

Tarih: 18 Haziran 2009, 23:12 - İp: 88.***.**0.121
fatihay
fatihay (üye)
Van / Meraklı

bir çocuğa yalnızca anne yeterli olacaktı ise Allah neden erkeği yarattı?
başkasından olma çocuğu kendi çocuğu gibi sevebilir mi insan?
eğer sevebilecekse bir şekilde ailesinden kopmuş çocuğu evlat edinmesi daha doğru olmaz mı?
evlat edinmek yerine diğer yöntemi tercih edenler evlat edinmeyi neden tercih etmezler?
bu şekilde çocuk sahibi olmayı normal bulanlar yada bırakalım kim ne isterse onu yapsın diyenler kendilerinin ve neslinin sağlıklı bir toplumda yaşaması konusunda kaygı duyarlar mı?
vs. vs. vs

daha fazla soru sorulabilrdi elbette. ama bu konunun normal yada doğru olduğunu kabul etmek salt çocuk isteğiyle açıklanmaz. bence isyan, inançsızlık, yaradana kafa tutma, kaderine razı olmamaktır. çok radikal gelmesin kimseye bu sözler bunları sadece dini duygularla söylemiyorum. kişi toplum ve gelecek için kaygı duymuyorsa yaptıkarını da sorgulamaz, her türlü azgınlığı, sapkınlığı farklı isimlerle meşru kılar. eğer yanılıyorsam dünyanın daha iyiye gidiyor olması lazımdı ama ben böyle bir durum görmüyorum. gören varsa bi zahmet bana da göstersin.

Tarih: 20 Haziran 2009, 01:47 - İp: 85.***.**6.14
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Allahın dediği olur emmi..İyi kandiller..

Tarih: 25 Haziran 2009, 18:43 - İp: 85.***.**9.38
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 28 Haziran 2009, 00:19 - İp: 85.***.**4.104