pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sperm Bankası

En büyük adilik, ahmaklık, eşşeklik. Bu kadar aptalca bir şeyi nasıl yapar insanlar. Madem çocuk sahibi olacaksın adam gibi yollardan ol. Neyüdüğü bilenmedik birinden çocuk sahibi olmak ne büyük adiliktir. Böyle bir insana yapılabilecek hakaret bulamıyorum.
o çocuk ne sorunlar yaşar yarın nasıl bir psikoloji içinde büyür düşünebiliyormusunuz. BAzıları diyanet fetva vermiyor diye kızıyor. Hangi akıl sahibi fetva verir buna.
Yuh be yuh. Gitmiş sperm bankasından aldığı spermle hamile kalmış. Hemen medyada çarşaf çarşaf haberler. Böyleleri yein dibine geçirilmeli. İnsan içine çıkamayacak hale getirilmeli.
Kanunen yasak olmalı. Hatta hapis cevazaları verilmeli böylelerine. Allah aşkına bir psikolog böyle bir çocuğun yaşayacağı sıkıntıları anlatsın.

Tarih: 16 Mayıs 2009, 12:04 - İp: 62.***.**0.196
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Birşey diyecem ama inanın.

Geçen haftalarda cevahir teknosaya pilipis geldi mi diye bakmaya gitmiştim.

Genç bir delikanlı yanında ya sevgilisi ya karısı.

Direkman geldi sony nin tedavülden kalkmış çok eski bir modeline baktı.
Sonra satıcıya ben lcd alacam ama dokunmatik tuşlu olanlardan varmı sizde dedi.

Adamın tek ölçütü dokunmatik tuştu yani.

Girgin caminin orda bekliyorum seni. Daha borcun var bana.

Tarih: 29 Mayıs 2009, 20:56 - İp: 85.***.**3.206
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bazen o kadar aptal olabilmeyi bende isterdim yok osu yok busu derken..... sana dönüp gider insan. gerçi benim paramda yok emme olsun.
bak benim panasonik kaç vat yakıyo 290 ile 175 arasında. atın arpası plazmanen ceryanı aranmaz gali.

das linken

Tarih: 29 Mayıs 2009, 21:01 - İp: 85.***.**8.224
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Tasarruflu ampüllerde radyasyon yayıyormuş. Bundan sonra ampüle oy yok.

Tarih: 29 Mayıs 2009, 21:20 - İp: 85.***.**3.206
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ak ınki tasarrufsuz düz, akkor flamanlı, tunsgten. Tungsten 10.000 derecede erir. Nasıl sende benim kültürüme hayran oldunmu. Ediz hun bulmuştur bunları.

Tarih: 29 Mayıs 2009, 21:23 - İp: 85.***.**8.224
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

o linç edilmek istenenler bilin bakalım nereli?.....Evet bildiniz yada bilemedniz onlar Durağanlı.
Buralar kazan kaldırmak üzere..Ama ne yazık bu ve buna benzer bir çok öykü halen daha geri kalmış köylerde yaşnamaya devam ediyor..Acı ama gerçek..

Eğitim eğitim eğitim..

Tarih: 29 Mayıs 2009, 21:23 - İp: 88.***.**0.149
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Eğitimle hiç alakası yok hoca. Asacaksın bunları.

Tarih: 29 Mayıs 2009, 21:27 - İp: 85.***.**8.224
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Abi asmak ile ancak bir tanesini temizlersin..

Ya gerideki onlarcası..

Ama şu da gerçek ki idam kesinlikle geri gelmeli..

Hele ki çocukları sırf -ya inananmıyorum ve dilime de getirmek istemiyorum ama- cinsi sitekleri için öldürmek , istismar etmek kesinlikle idam ile cezalandırılmalı..

Tarih: 29 Mayıs 2009, 21:52 - İp: 88.***.**0.149
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Saat kaç pazaremmi, sen yola çıkmadın mı daha bakem.?

Tarih: 29 Mayıs 2009, 21:54 - İp: 88.***.**2.159
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey tungsten 10.000 derecede erimez rakamverip cahil halkın kafasını bulandırma
3500-4000 kelvin derece arasında erir (bu yüzden kırmızıya yakın verdiği ışık, 5500 derece K olsa gün ışığı gibi olurdu), yani ışıma yapmaya başlar (black body radiation). yaptığı ışıma görünür ışık bölgesinde olduğundan lambalarda tungsten kullanılıyo zaten. 10bin kelvinde erise uv ışıma yapardı, odada sağlam adam bırakmazdı bu da böyle biline

Tarih: 29 Mayıs 2009, 21:55 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

haklısın hoca
abi birazdan çıkıyom gali.

Tarih: 29 Mayıs 2009, 21:56 - İp: 85.***.**8.224