Fotoğrafçılık Forumları
Sperm Bankası
En büyük adilik, ahmaklık, eşşeklik. Bu kadar aptalca bir şeyi nasıl yapar insanlar. Madem çocuk sahibi olacaksın adam gibi yollardan ol. Neyüdüğü bilenmedik birinden çocuk sahibi olmak ne büyük adiliktir. Böyle bir insana yapılabilecek hakaret bulamıyorum.
o çocuk ne sorunlar yaşar yarın nasıl bir psikoloji içinde büyür düşünebiliyormusunuz. BAzıları diyanet fetva vermiyor diye kızıyor. Hangi akıl sahibi fetva verir buna.
Yuh be yuh. Gitmiş sperm bankasından aldığı spermle hamile kalmış. Hemen medyada çarşaf çarşaf haberler. Böyleleri yein dibine geçirilmeli. İnsan içine çıkamayacak hale getirilmeli.
Kanunen yasak olmalı. Hatta hapis cevazaları verilmeli böylelerine. Allah aşkına bir psikolog böyle bir çocuğun yaşayacağı sıkıntıları anlatsın.
O değil de bugün istiklal de trt kameramanları vardı. Program yapıyorlardı sokakta. Üç tane adamı yanına aldı birşeyler sordu sunucu. O arada bende arkalarından el salladım görürsünüz tv de.
Sonra adamlara gözümün önünde 100 er milyon verdi.
Abi fazla varsa bende alabilirmiyim diyecektim. Ama kameraları görünce vazgeçtim. Ama yine de desemiydim diye düşündüm. Yok kameralar vardı iyiki demedim dedim. Ama isteseydim belki o bölümü yayınlamazlardı dedim içimden. Yinede emin değilim.
Valla okyanus abey, kusura bakma da enayilik etmişsin. Yemişim kamerasını. Ne var yani görseydik para istediğini? ''afferin okyanus ağabeyime, işini biliyor'' derdik. Ama şimdi ne diyoruz? Enayi
pazaremmi, seni kuytudaki babayiğide havale ediyorum. Senin hakından bi o gelir
''pazaremmi, seni kuytudaki babayiğide havale ediyorum. Senin hakından bi o gelir''
Demişim bir de
ikinci saatin kasası iyi ama kadrajını beğenmedim elektronikli rakamlar var. Ben mekanik ortamları severim.
Birinci saat de çok sıradan geldi
Swatch al bari. Ben geçen yeğenle hanıma aldım birer tane baya güzel modeller vardı. Millet fiyatını bilmese kendimde alır takarım ama. Bir tane böyle altın sarısı modeli var uzaktan roleks gibi duruyor. Benim saatçi akraba sadık abi var. İçindeki swatç ekranını değiştirip longines rolekis filan yapabilirse bende o saatten alacam belki.
Bak görüyorsun sosyo ekonomik durumumu yükseltmek için nelerin mücadelesini veriyorum. Bana zaman tanı 3 sene içinde zengin olamazsam o zaman konuşmayı kesersin olur mu. Bir şans vermek zorundasın bana.
Sen boşver ben sana afrikalılardan alırım istanbula geldiğinde söz.
Şu casio nun hani ben ortaokula giderken olan modeli vardı siyah plastik. f30 mu neydi. Ben ondan bir tane alacam hala üretim sürüyorsa. Hafif saat çok kullanışlı.
Senin hakkından gelen gelmiş.
Neyse bak bakam şu ucuzlara hankınısı alem. Yada al bana hediye et. Söz tatilde senin oralara gelirim. Sana çini alır gelirim. Hemde en iyisinden.
Ya çini dedin de.
Geçenlerde hanımla bakırköy adliyesinde karşılaştık. Orda cezaevinin satış yeri var. Bir tane çerçevesi el yapımı çini seramik olan yuvarlak ayna almıştık.
Sonra o ayna evde astığımız yerden kaloriferin üstüne düştü. Kırılmadı ama alt kısmından bir parça koptu. 30 lira peşin paraya almıştım söylemesi ayıp.
Sen ondan bir tane al getirsene. Yine içi boş tabak getirme.
Bizim apartmanda tabak götürürken içine bişeyler koyma geleneği var.
Cahilliğime ver abi. Altınyazdız hat el sanatlı içi boş tabak bi daha getirmem. Allah bilir sen içine çekirdik çitliyondur onun. Çarpılırsın valla.
BEn böyle siyah zemin üstüne kocaman akrep ve yelkovanlı istiyom. Takvim olsun yeter.
Dİğeri karman çorman. Emme termometre var. Alarm var en önemlisi ışık var.
Artık ağanın eli tutulmaz diyoz diyoz kimse anlamıyo. En iyisi kendim alem. Kolumdaki saati görsen acır hmeen zenci arkadeşlere gidersin. O derece yani. Bu titanyımdı falandı fıstıktı kimse yemez artık.
HEm sana bi şans daha vermiş olurum.
Çocuğum kayıp diye Müge Anlı nın programına çıkan kadın meğerse çocuğunu kendisi öldürmüş. Bunu öğrenen müge anlı sinir krizi geçirmiş. Bir de o programa hergün çıkan bir avukat var. Bu avukatın hiç işi gücü yok mu? Bürodaki işleri kim yapıyor. Hiç duruşması yokmu. Birde adam sanki zengin gibi. Nasıl oluyor anlamadım.
Esra Erol 120 bin tl mayış alırmış. Sigorta yemek akbil de vardır keza.
Ne olacak bu magazin ortamlarının hali böyle..
Onuda unuttum Fehmi Koru da 120 bin tl mayış alırmış. Boğazda kaçak yalısı varmış. Belediye ben yıkmam başkası yıksın diyor.
Emin çölaşan da ayrılmadan önce hürriyetten 24 bin tl mayış alırmış.
İlgili olabilecek konular
-
Yurtdışı Çıkış Harcı Yatırma Ziraat Bankası Atm
16 Oca. 2025, 20:34 prodersler
035116 Oca. 2025, 20:34
prodersler -
Atm'den Şifre Değiştirme Ziraat Bankası Bankkart
02 Eki. 2024, 18:50 prodersler
074702 Eki. 2024, 18:50
prodersler -
Bankkart Şifre Değiştirme Ziraat Bankası
16 Eyl. 2024, 15:24 prodersler
051216 Eyl. 2024, 15:24
prodersler -
-
Tapu Harcı Nasıl Nereden Yatırılır Ziraat Bankası
04 Kas. 2022, 00:09 prodersler
0112504 Kas. 2022, 00:10
prodersler -
Ziraat Bankası Ziraat Mobil Fast 7/24 [eft İle Par
13 Haz. 2022, 01:08 prodersler
0133213 Haz. 2022, 01:08
prodersler -
Ziraat Bankası Ehliyet Yenileme Harcı Nasıl Yatırı
02 Nis. 2022, 23:25 prodersler
0161202 Nis. 2022, 23:26
prodersler -
Ziraat Bankası Sanal Kart Oluşturma Sanal Kart Nedir?
16 Mar. 2022, 19:21 prodersler
0140516 Mar. 2022, 19:21
prodersler -
Ziraat Bankası Döviz Hesabı Açma Döviz Hesabı Nası
28 Şub. 2022, 13:12 prodersler
0120928 Şub. 2022, 13:12
prodersler -