pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sperm Bankası

En büyük adilik, ahmaklık, eşşeklik. Bu kadar aptalca bir şeyi nasıl yapar insanlar. Madem çocuk sahibi olacaksın adam gibi yollardan ol. Neyüdüğü bilenmedik birinden çocuk sahibi olmak ne büyük adiliktir. Böyle bir insana yapılabilecek hakaret bulamıyorum.
o çocuk ne sorunlar yaşar yarın nasıl bir psikoloji içinde büyür düşünebiliyormusunuz. BAzıları diyanet fetva vermiyor diye kızıyor. Hangi akıl sahibi fetva verir buna.
Yuh be yuh. Gitmiş sperm bankasından aldığı spermle hamile kalmış. Hemen medyada çarşaf çarşaf haberler. Böyleleri yein dibine geçirilmeli. İnsan içine çıkamayacak hale getirilmeli.
Kanunen yasak olmalı. Hatta hapis cevazaları verilmeli böylelerine. Allah aşkına bir psikolog böyle bir çocuğun yaşayacağı sıkıntıları anlatsın.

Tarih: 16 Mayıs 2009, 12:04 - İp: 62.***.**0.196
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

O değil de bugün istiklal de trt kameramanları vardı. Program yapıyorlardı sokakta. Üç tane adamı yanına aldı birşeyler sordu sunucu. O arada bende arkalarından el salladım görürsünüz tv de.
Sonra adamlara gözümün önünde 100 er milyon verdi.
Abi fazla varsa bende alabilirmiyim diyecektim. Ama kameraları görünce vazgeçtim. Ama yine de desemiydim diye düşündüm. Yok kameralar vardı iyiki demedim dedim. Ama isteseydim belki o bölümü yayınlamazlardı dedim içimden. Yinede emin değilim.

Tarih: 28 Mayıs 2009, 23:41 - İp: 85.***.**3.206
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Valla okyanus abey, kusura bakma da enayilik etmişsin. Yemişim kamerasını. Ne var yani görseydik para istediğini? ''afferin okyanus ağabeyime, işini biliyor'' derdik. Ama şimdi ne diyoruz? Enayi

pazaremmi, seni kuytudaki babayiğide havale ediyorum. Senin hakından bi o gelir

Tarih: 28 Mayıs 2009, 23:56 - İp: 85.***.**1.105
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sen ne densiz adamsın mgirgin. Kaç yaş büyük okyanus senden. Ettiğin lafa bak ya. Abi onun adına özür dilerim. 5 d sini üttüğünden beri iyice şey oldu.
Okyanus abi alsaydında bana saat alsaydın.
Bak bakam hankısını alem.

ucuz 1

ucuz 2

Tarih: 28 Mayıs 2009, 23:59 - İp: 85.***.**8.224
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

''pazaremmi, seni kuytudaki babayiğide havale ediyorum. Senin hakından bi o gelir''
Demişim bir de

Tarih: 29 Mayıs 2009, 00:04 - İp: 85.***.**1.105
okyanus.
okyanus. (üye)

ikinci saatin kasası iyi ama kadrajını beğenmedim elektronikli rakamlar var. Ben mekanik ortamları severim.

Birinci saat de çok sıradan geldi

Swatch al bari. Ben geçen yeğenle hanıma aldım birer tane baya güzel modeller vardı. Millet fiyatını bilmese kendimde alır takarım ama. Bir tane böyle altın sarısı modeli var uzaktan roleks gibi duruyor. Benim saatçi akraba sadık abi var. İçindeki swatç ekranını değiştirip longines rolekis filan yapabilirse bende o saatten alacam belki.

Bak görüyorsun sosyo ekonomik durumumu yükseltmek için nelerin mücadelesini veriyorum. Bana zaman tanı 3 sene içinde zengin olamazsam o zaman konuşmayı kesersin olur mu. Bir şans vermek zorundasın bana.

Sen boşver ben sana afrikalılardan alırım istanbula geldiğinde söz.

Şu casio nun hani ben ortaokula giderken olan modeli vardı siyah plastik. f30 mu neydi. Ben ondan bir tane alacam hala üretim sürüyorsa. Hafif saat çok kullanışlı.

Tarih: 29 Mayıs 2009, 00:06 - İp: 85.***.**3.206
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Senin hakkından gelen gelmiş.
Neyse bak bakam şu ucuzlara hankınısı alem. Yada al bana hediye et. Söz tatilde senin oralara gelirim. Sana çini alır gelirim. Hemde en iyisinden.

Tarih: 29 Mayıs 2009, 00:07 - İp: 85.***.**8.224
okyanus.
okyanus. (üye)

Ya çini dedin de.
Geçenlerde hanımla bakırköy adliyesinde karşılaştık. Orda cezaevinin satış yeri var. Bir tane çerçevesi el yapımı çini seramik olan yuvarlak ayna almıştık.
Sonra o ayna evde astığımız yerden kaloriferin üstüne düştü. Kırılmadı ama alt kısmından bir parça koptu. 30 lira peşin paraya almıştım söylemesi ayıp.
Sen ondan bir tane al getirsene. Yine içi boş tabak getirme.
Bizim apartmanda tabak götürürken içine bişeyler koyma geleneği var.

Tarih: 29 Mayıs 2009, 00:11 - İp: 85.***.**3.206
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Cahilliğime ver abi. Altınyazdız hat el sanatlı içi boş tabak bi daha getirmem. Allah bilir sen içine çekirdik çitliyondur onun. Çarpılırsın valla.
BEn böyle siyah zemin üstüne kocaman akrep ve yelkovanlı istiyom. Takvim olsun yeter.
Dİğeri karman çorman. Emme termometre var. Alarm var en önemlisi ışık var.
Artık ağanın eli tutulmaz diyoz diyoz kimse anlamıyo. En iyisi kendim alem. Kolumdaki saati görsen acır hmeen zenci arkadeşlere gidersin. O derece yani. Bu titanyımdı falandı fıstıktı kimse yemez artık.
HEm sana bi şans daha vermiş olurum.

Tarih: 29 Mayıs 2009, 00:22 - İp: 85.***.**8.224
okyanus.
okyanus. (üye)

Çocuğum kayıp diye Müge Anlı nın programına çıkan kadın meğerse çocuğunu kendisi öldürmüş. Bunu öğrenen müge anlı sinir krizi geçirmiş. Bir de o programa hergün çıkan bir avukat var. Bu avukatın hiç işi gücü yok mu? Bürodaki işleri kim yapıyor. Hiç duruşması yokmu. Birde adam sanki zengin gibi. Nasıl oluyor anlamadım.

Esra Erol 120 bin tl mayış alırmış. Sigorta yemek akbil de vardır keza.

Ne olacak bu magazin ortamlarının hali böyle..

Tarih: 29 Mayıs 2009, 14:37 - İp: 85.***.**3.206
okyanus.
okyanus. (üye)

Onuda unuttum Fehmi Koru da 120 bin tl mayış alırmış. Boğazda kaçak yalısı varmış. Belediye ben yıkmam başkası yıksın diyor.

Emin çölaşan da ayrılmadan önce hürriyetten 24 bin tl mayış alırmış.

Tarih: 29 Mayıs 2009, 14:39 - İp: 85.***.**3.206