pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Netfotoğraf Ankara Buluşması

Arkadaşlar hfataya Ankarada 27 nisan günü saat 9.00 da sınavım var. Sınavdan sonra Ankaralı arkadaşlarla bi görüşmek isterim. Katılacakların zengn olması tercih sebebidir. İzzeti ikram bol olsun.

Ayrıca Cumartesi gelip kalabileceğim mütevazi bir otel ismi verirseniz sevinirim. Öyle pahalı olmasın. Ama Topkapı otelleri gibide olmasın.
Buluşmayı saat 12 gibi yaparız sanırım. Gelecek arkadaşlar ismini yazdırsın.

Tarih: 18 Nisan 2008, 21:43 - İp: 88.***.**2.53
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

hakkımda çıkan iddialara ve sansür olaylarına açıklık getirmem gerekiyor..
iddia 1 - gulyabani (çok şükür bin şükür)
2 - +18 görüntü ( külliyen yalan, o kadarda küçük değil 25 yaşındayım)
3- haddinden fazla yakışıklı ("had" olarak karıncayiyeni referans alırsak doğru bir söylem)
4 - erkekmişim.. (rokomet kavramının dişisi erkeği olmaz, şibumi gibi bişey)
5 - şermin sansürü bozacakmış (sansürlü bile olsa bozuk, arızalı, sakıncalı bir durum iken şerminin düşüncesi felaketle sonuçlanır.. sakın haa
6- Beni görmek demek illa yüz yüze gelip 6,2 mp fotoğraflarıma bakmak demek değildir. Duygularımı düşüncelerimi anlamış olmak beni görmekten öte hissetmektir..

(kimliğimin yada görüntümün bir topikte bu kadar polenik konusu olacağını bilseydim kafama kesekağıdı yücüdumada çuval geçirirdim.)

Tarih: 29 Nisan 2008, 10:49 - İp: 88.***.**8.186
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Rokomet git kendine başka fikir bul kese kağıdı benim fikrim şimdi patent enstitüsüne gidip patentini alıyorum.

Tarih: 29 Nisan 2008, 11:12 - İp: 81.***.**9.113
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

ya arkadaşlar kavga etmeyin herkesin bir zevki var kese kağıdı ile iş yapmadığımız gibi kesekağıtlının fotoğrafını da çekmeyiz ben yine sinsice gelip fotoğrafınızı çekeyim adresleri bulurum nasıl olsa birilerinden

Tarih: 29 Nisan 2008, 11:18 - İp: 81.***.**7.150
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

ben kadın çorabı kullanayım o zaman..
yoksa erkek çorabı mı kullansam..
feminem çorabı varmı acaba..

hata ben cinsiyet ayrımına karşıyım prensip olarak onun için çorap fikride pek sıcak gelmiyor..

Tarih: 29 Nisan 2008, 11:57 - İp: 88.***.**8.186
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

sansürcü arkadaşlara duyuru
lütfen sansür uygularken yüzü karalamak yerine kese kağıdı monte edebilirsiniz reklamsız olmak kaydıyla poşet de olabilir. arkadaşların ricası var bu yönde

Tarih: 29 Nisan 2008, 12:03 - İp: 81.***.**7.150
kapanma
kapanma (Objektif)
Ankara / Meraklı

[/IMG]

#sermin_t' tarafından 29.04.2008 17:40:20 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Nisan 2008, 17:26 - İp: 88.***.**0.195
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

ehi.. görünmüyoki.. niha.. hehü..

(ya şermin,, bak oynama kaderimle.. sansürlüde olsa koyma beni, bırakma topik ortalarına.. kurda kuşa yem olurum sonra)

Tarih: 29 Nisan 2008, 17:30 - İp: 88.***.**8.186
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

TEhditetti kızı ya. Ülen eklemezmiyim bende seni.
BU adam zaten avatarındaki gibi eğcüş büğcüş bir yaratık. Bİde aksi gibi yanıma oturdu. Çayımı zor içtim. Bide niye gözlemeni yemiyon beğenmedinmi diyo.

Tarih: 29 Nisan 2008, 17:32 - İp: 88.***.**8.153
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BU arada koncektüre uyup sınavda zor soru sorulmasını Ata'ya şikayet ettim.

Tarih: 29 Nisan 2008, 17:35 - İp: 88.***.**8.153
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

kimi tehdit etmişim ya..
ya ben mazlum, ben zavallı, ben ezilmiş, aacılarııın göbeğindeee..

bir insanla böyle alay edilmez alaybey, beni bu kadar horlamaya fiçdanın nasıl el veriyor..
günlerdim açtım o gün. gözlemenin yemeceğin kısmına taliptim o kadar.. çok masumane bir soruydu o..
unutmaki bu sitede herkes senin kadar zengin olmayabilir.
üstelik ne gözlemesi, yedirdiğim kaburga dolmalarından utanmıyorsan bari künefelerden utan..

keşke o yandan profilini çektiğin adama dövdürseydim seni.. içimin yağları erirdi..

haydi lili lili lili lili.. pardon yanlış şarkı
been ekmeğimi böldümde yedim, alkışı duydum, ihaneti gördüm..

Tarih: 29 Nisan 2008, 17:42 - İp: 88.***.**8.186