Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Ankara Buluşması
Arkadaşlar hfataya Ankarada 27 nisan günü saat 9.00 da sınavım var. Sınavdan sonra Ankaralı arkadaşlarla bi görüşmek isterim.
Katılacakların zengn olması tercih sebebidir.
İzzeti ikram bol olsun.
Ayrıca Cumartesi gelip kalabileceğim mütevazi bir otel ismi verirseniz sevinirim. Öyle pahalı olmasın. Ama Topkapı otelleri gibide olmasın.
Buluşmayı saat 12 gibi yaparız sanırım. Gelecek arkadaşlar ismini yazdırsın.
kagemusha abi o nasıl bir sigara çekiş öyle, gençleri özendiriyosun
lazut hocam;mayısın 19 unda beyşehir buluşması var.oraya gelneyi düşünürsen orada buluşalım.o tarih uymazsa istediğin bir hafta sonu cumartesi çeltik pazar meke programı benim için uygundur.sen yeterki geliyorum de.pazarbeye de yakındır çeltik.kütahyalılarıda çağıralım...hadi ustam ne varsa sende var...evrin e pazara bakmayalım...biz ayartalim milleti...
sevgili robotek seninde gördük hesap konusundaki hasassiyetini. maaşallah hiç oralı değildin. millet pazarbeye ben ısmarlamış olayım diye birbirini ezdi hatta hata herkese fark atıp benimle daha az zaman geçirme pahasına erkenden kalkıp hesap ödedi sende tık yok.
hem otogara Abiciğim Alahını seversen benim araba ile gidelim , lütfen arabamı şereflendir deyip götürmene ne demeli. sonra yolda bak otobüs yoksa beklerim seni nolur azıcık daha kalayım yanında deyip benim belamısın hemşerim git mesinlemi uğraşcem dememe ne demeli.
hele sonra hemen otobüs olduğunu öğrendiğimde şu roboteki arayıyımda merak etmesin dediğimde telefenu kapatıvermene ne demeli.
hadi rotoket hadi biz çok gördük bu ayakları.
Allahtan eraycanlı gibi insanlar var. gözlüğümü arabasında unutmuşum. kargoya veriver dedim otağara getirdi. ne iyi insan ya. [>:D
Ne güzel olur valla..
Pazarbey amca ne dersin..çeltikte Beşgö diye bir yer var..Muazzam bir yer..Bir de Adakasım ve İshakuşağı..Piknik yapmaya insan manzaralrı çekmeye çok uygun mekanlar..Size en fazla bir saat tutar..
Sen gelirim de ben burdan kalkıp gelecem..
ordan da meke abiye gideriz..
o telefon konusu garip bi muallak..
telefonum kapalı olmadığı halde kim aramıştan mesaj geldi.
baktım mesaj dakikası ile kim aramış dakikası aynı..
kapalı olmadığı halde öyle bi hadise
dedim türksel bile adamına göre muamele yapıyor..
ayrıca senin sekretere not bıraktım almadın mı ?
hıırrkk..
neyse allem ettik gullem ettik seni gönderdik burdan.
erayla konuştum ben.. bana söyledi o gözlük olayını.. bende araya girdim ricada bulundum.. o dedim (senden için) ankaraya tekrar geri dönmek için göööyaaa gözlük unuttum numarası yapacak, naap need ona gözlüğünü hemen ulaştır. yoksa haftaya tekrar gelir bu adam dedim.. saolsun eray gayet canlı davrandı da sana gözlüğü verdi..
neyse gözlüğün önemi yok.. eğer haftaya gelmek istersen haber verde organize olcaz.. hepimizin ankara dışında mutlaka yapacak bi işi vardır.. bari geleceğin hafta sonunu o şekil değerlendirelim
evrin abi sende sansür diye boyamışsın karalara..
yok abi altı üstü bir gol yedik.. ve tebrik ediyorum.
Biz bileğimizin hakkıyla kaybettiysek siz bileğinizin hakkıyla kazandınız.. herhangi bir ima yada alay yok..
Fenerbostan için diyorum, bu kadar top kaybı yapan bi takım 1 tane ile paçayı sıyırdıysa bu bile başarıdır..
Ayrıca şampiyonluğunuzuda kutlarım..
tekrar pazarbey hadisesine dönecek olursak.. tabiki arabamla bırakıyım diye ısrar ettim. Çünkü.. e.. şey.. neyse..
Şimdi latifeyi anlayan olur anlamayan olur..
hoşgeldin hoşgttin diyim
Yüzümüze başka arkamızdan başka. Ah bu insanoğlu ah.
Rokoped seni kınıyorum. Yapmıycaktın bunu bana.
ZAten diğer forumda avukat olamayacak kadar iyi demişsin.
Elime bir senedin geçsinde bi gör sen.
lazut hoca gidelim hadi.
bu yuzu sansurlu olan kim?
Rokomep
niye sansurlu, avatarındaki yamukyumuk heykele benzedıgı için falanmı?
korkmayalım diyemi?
ben sansursuz gormek isterim gece 12den sonra.
İlgili olabilecek konular
-
İstanbul Ankara Ramazan İmsakiyesi 2020
24 Nis. 2020, 19:04 prodersler
0165924 Nis. 2020, 19:04
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği - Fujifilm Ankara
30 Tem. 2019, 15:15 miratcenk
2426614 Ağu. 2019, 20:47
miratcenk -
-
-
Ankara da Fotoğraf Çekmek Engellere Bağlı...
08 Tem. 2017, 13:25 thorgal
2395721 Tem. 2017, 20:39
thorgal -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1429522 May. 2017, 06:11
ercan43 -
Ankara'da Zenit Makine Satan Yer Biliyor Musunuz?
06 Ağu. 2016, 02:36 kapluj
2827719 Kas. 2016, 11:17
fanatikfotocu -
-
Ankara da Fotoğrafcılık Kursu Arıyorum
19 Kas. 2012, 21:04 happyy
41317711 Ara. 2014, 14:17
artevil -