Fotoğrafçılık Forumları
Kar Lastiği Kullanımı
Eski arabamda mişlen marka kar lastikleri kullandım. İlk sene çok iyiydi. Ancak 2. sene çekişleri düştü. Araba kar lastiği gereklimi. Kullanan başkaları varmı. NE olursa olsun bu kış genede almayı düşünüyorum. Hangi marka almalı acaba.
Matriksin ebatları 195/55/15. Nadir bulunduğu için pahalı. Ucuz nerde bulurum.
Tabi öncelikle almalımı yoksa almamalı mı.
Okyanus abi bu gidişle kesin Altıntaşta büro açar. Adam para harcayacak yer arıyor diye. Ama bir araçta güvenlik herşeyin önünde gelir bence. Haksızmıyım. 2 çocuğumda çocuk koltuğun kullanıyor. KEsinlikle bağlamadan seyahat ettirmem. BElki hiç lazım olmayacak (inşallah) ama olursada -TÜH- demektense 250 ytl vermiş olmayı yeğlerim.
Kar lastıklarıda aynı şekilde. Tüh taktırsaydım demektense 700-800 vermek en iyisi gibi.
hankook ?
ama sormak lazım iyiyse zaten kullanacağın birkaç ay bile değil
alınabilir o rakama bence de...
Ben Şimdiye kadar Brigestone Lm18 ,Lassa snowways ve Goodyearın Ug7 Kar ( Kış ) lastiklerini kullandım...Hepsindennde memnun kaldım...Özellikle Lassanın takılı olduğu sene ağır kış olmuştu ve bende şehir dışında oturyorum bulunduğum yerde bazen anca zincirli araçlar işlerken Lassa hiiiç sorun çıkartmadı,Çok güzel gitti valla... İki senedir Goodyear ug7 kullanıyorum çokda gürültülü bir lastik değil özellikle karma kullanım için bence çok güzel...
Matrix anladığım kadarıyla her yönüyle marcinal bir araba...
Lastik ebatları bile çok farklı...
Lastik testleri için buraya bir bakın isterseniz...
#logy' tarafından 13.11.2008 10:19:59 tarihinde düzenlendi.
samsung yakma
matrkis yakma sorunsalı
lastik yakma sorunsalı
en temizi aslında
pazarbey yakma sorunsalı
ama bu seferde külleri ganjamı kızılırmağamı atalım sorunsalı ortaya çıkacak.....
Yok olmaz küllerini atmayalım benim arsaya gömelim...Sonrada bir türbe yapıp Pazar Baba türbesi yazacam...
Yanınada türbeye yardım ve dilek kutusu koydummu tamamdır...
Dükkan pardon Türbe tıkır tıkır işler...
Evt takacağımız en fazla 5 ay. Onun için çok paraya gerek yok. Teste görede idare eder cinsindenmiş.
HEm sizin derdiniz ne bakem benimle. Mİs gibi adamım. Kİmi yakmışım neyi yakmışım. Allah ALlah.
HAvalarda iyice soğudu ha.
Allah kimseyi yanarak terbiye etmesin.
Madem yakma lafı geçti burada, buyurun buradan yakın..
Eski çağlarda mezarlıklarda yapılan gömüler, çoğunlukla normal gömme (inhumasyon), kimi zaman da yakarak gömme (kremasyon) şeklinde oluyordu.
Yakılarak gömülmüş ölülerin külleri ve yakma töreninden geriye kalanlar çoğu kez urne (pişmiş toprak kap) denilen kaba, bazen de tekne ve kapaktan oluşan "ostothek" ya da "larnax" denen küçük taş, mahfaza içine konuyordu.
Kremasyon gömülerde yani ceset yakılmışsa ölen kişinin giysisi, süs eşyaları var ise kamerası veya örneğin okla öldüyse bu ok kabın içine konurdu.
Bilinen kremasyon gömü şekli Anadolu arkeolojisinde bugüne kadar erken tunç çağında görüldü. Ancak bu gömü şekli, 8 bin yıl öncesine dayanan Neolitik dönem kazılarında rastlanılan bir durum değildi.
Belki şimdide böyle yapanlar vardır..
Bazı mezarlardan çanak çömlek çıkmaktadır halen ,gali..
Ama çıkarılırken olay yerinde hiçbir belgeleyici görüntü olmadığından hep çok zaman sonrasında pişmiş kab gibi şeyleri gün yüzüne çıkarıyorlar..
biz pazarbeyi Kütahya Porselen'e koyup gömeriz, vatan aşkı ile...
Kütahya porselen biraz pahalı kaçmazmı.
Çin malı porselene gömün 100 yıl sonra parça pincik olsun.
KUmköy abi yada en iyisi paşabahçe cam kavanoza gömün beni.
Koskoca Kütühya porselende bi indirim yapar herhalde böyle hayırlı bi iş için...
Olmadı Reha'yı ararız, Kütahya esnafını gezer, hayırlı bi iş için diyerekten... anladın sen onu...
Valla gerçek reytingte sanırım stv açık ara önde.
Sende onu anladın. Mgirgin bile anlamıştır. Hatta okyanus.
İlgili olabilecek konular
-
Atm'den Şifre Değiştirme Ziraat Bankası Bankkart
02 Eki. 2024, 18:50 prodersler
036402 Eki. 2024, 18:50
prodersler -
Bankkart Şifre Değiştirme Ziraat Bankası
16 Eyl. 2024, 15:24 prodersler
032716 Eyl. 2024, 15:24
prodersler -
Premiere Pro Yukarıya Kayan Yazı Kapanış Jenerik Yazısı
05 Eyl. 2024, 22:54 prodersler