ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

İmzala Rahatla!!!

Evet. İmzala Rahatla!!!

Tarih: 25 Şubat 2007, 10:04 - İp: 85.***.**2.15
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

mete verdiğin ilk cevabı beyenmedim. ne demek Allah bir deseniz defalarca düşünürüm.Birtek Allah bir derseniz inanırım demek istediniz sanırım.

Tarih: 26 Şubat 2007, 19:04 - İp: 81.***.**6.49
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

sayın ağabeyim.. haklısınız.. Özür diliyorum.. kavramın ne olduğu unutulup konuşma dilindeki sözleri öylece telaffuz çok yanlış tabi..

ahmet beyin açtığı konularda.. politik konuların, bu fotoğraf sitesine taşınmasına tepki veriyordum.. bu, hangi amaca hizmet ettiğini bilemeyeceğimiz konuyu görünce.. artık nokta koymak gerek

Tarih: 27 Şubat 2007, 11:12 - İp: 85.***.**0.185
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

mete007 Söylediklerime yanıt yok ama tepki var. Bu sitede fotoğrafçılıkla ilgisi olmayan yüzlerce konu sayabilirim..
Böyle giderse bırak fotoğraf çekmeyi nefes alamıyacaksınız.
Niye??
Bir kaç çokuluslu şirket karına kar katsın diye...
Bunun neresine itiraz ediyorsun?? Bu hangi amaca hizmet eder ki? Yazsanda bizde öğrensek...

Tarih: 27 Şubat 2007, 11:35 - İp: 81.***.**3.70
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

gaz konusu değil.. tepki verdiğim şey; politik konu açıp , kişileri birbirine düşürmek..

serbest kürsüyü nezaman kullansanız, birilerini birbirine düşürüp ortadan kayboluyorsunuz..

Tarih: 27 Şubat 2007, 11:45 - İp: 85.***.**0.185
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Nİyemi karşı çıkıyorum.Türkiyenin sanayi atığnıın dünyadaki payı belkide %1 .Amerikanın ki %30. Sonra japonya Almnaya fransa, çin , rusya geliyor. Zaten kendimizi zor idare ediyoruz. Bİrde filtresiydi falanıydı filanıydı. Zor ve pahalı. Aynı şey nükleer konusundada yaşanıyor.Bizim çevrecilerimiz karşı çıkıyor hemen.Amman efendim nüklyeer olurmuymuş.Nİye olmasın tüm dünyü kullanıyorya. Bu kadar abartmanın anlamı yok. İmzalamasınlar. Gerçi imzalarlar onlar.

Tarih: 27 Şubat 2007, 15:35 - İp: 81.***.**7.135
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Hay çok yaşa pazarusta..Ben de şimdi nasıl uzun uzadıya yazacağım diye düşünüyordum.Dediklerinize virgülüne kadar katılıyorum..Önce ABD imzalasın -ki o imzalasa bile tereddüt etmeli-, sonra diğerleri ondan sonra biz düşünelim.

Evet bi fabrikam var Ancak bacasız fabrika sevgili ahmet

Tarih: 27 Şubat 2007, 23:21 - İp: 88.***.**8.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BAcasız fabrika:Turistik tesis.
Vay lazut hocam.HElal olsun.Kaç yatak kapasiteli. [>

Tarih: 27 Şubat 2007, 23:28 - İp: 85.***.**6.203
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Yok pazarbey birileri bu deyimi o amaçla kullanabiliyor ama benim dediğim fabrika o turistik tesislerin kazandırdığının 1000 misli kazandırıyor.

Tarih: 27 Şubat 2007, 23:46 - İp: 88.***.**8.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hayırlyı olsun.

Tarih: 28 Şubat 2007, 00:21 - İp: 85.***.**6.203