Fotoğrafçılık Forumları
İçten Bir Merhaba
aranıza yeni katıldım arkadaşlar biraz ortamı tanıyalım. LÜTFEN KATILIN...
ben orhan ktu de okuyorum yaş 23 yüzmeyi ve basket oynamayıı severim....
BUYURUN BAKALIM...
Gönülden merhaba arkadaşım bende İsmail BÜYÜKÇAY hayat okulu ilşe meşgülüm fotoğrafçılık diyede bişeye aşığım.Siteye hoşgelmişin.
ii ettin geldin.arıyodk bi eksik var diye bide ne görim aha.karadeniz tayfası tamamlandı.ii hoşgelmişin şımarma geç köşene
kayot işlemleri yaptırdın umarım.. sabıka kaydı, kimlik fotokopisi ve ikametgah kağıdı (muhtarda(tabi bulursan)).. belboy nedmy çantalarınızı taşısın.. hoş geldiniz yazısı yok ama en kısa zamanda üzerinde hoş geldiniz yazan bir pas pas almayı düşünüyoruz...
Hoşgeldin arkadaşım.eminim siteden çok çok hoşlanacaksın.
(Dikkat et bağımlılık yappıyor Pc başında kök salabiliyor insan)
Sevgiler...
arkadaşlar bu güzel hoşgeldin için hepinize teşekkürler...
ne diyelim hoşgeldin yaşın 23 daha göreceğin çok şey var hele bide netfotoğrafa üye olmuşsan of offf ne büyük belaya bulaştığını bi bilsen tekrar hoş geldin
neyse artık yardım edeceksiniz bağaaa
sen de hos geldin biomenx, ben 46 yasindayim, berlinde yasiyorum fotograf makinam olmadan tuvalete bile gitmiyorum. yüzmekten hoslanmadigim icin windsurfcü oldum . ve ben de okuyorum! hi hi! okulda degil tabii! firsat buldugum heryerde! hesse, goethe, hayyam ve adini sayamayacagim su an aramizda olmayan binlercesini okuyorum. bazen de okuyamiyorum, zira cinceyi, tayvancayi ve japoncayi hala cikartamadim!
sunsurfer abi ama avtarındaki fotona hasta oldum çok deli bi karizman var abi yaaa... duydum ki nü çalışıyormuşun modellik yapabilirim çalışmaların da başarılar
nereden duydun bio? he? sen yeterki soyun ben ilk ucaga atlayip geliyorum! (dedikodulara kulak asma! ben sanat asigiyim! daha dogrusu hayat asigiyim)
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Merhaba Sayfada Yeniyim Bir Konuda Bilgi Rica Edec
20 Oca. 2017, 20:20 gazeteciali
2218020 Şub. 2017, 01:16
gazeteciali -
-
-
Merhaba Nikon D3100 Hakkında Dusunceleriniz
23 May. 2016, 18:22 altukarakurt
0182723 May. 2016, 18:23
altukarakurt -
-
Merhaba Sorularıma Cevap Verir Misiniz ?
18 Eyl. 2014, 19:57 omer2to
5159629 Eyl. 2014, 18:17
eskiev -
Merhaba Arkadaşlar Bir Kaç Çalışmam
03 Eyl. 2014, 15:31 kadem_78
0259303 Eyl. 2014, 15:32
kadem_78 -
-