pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
bayar28
bayar28 (Objektif)
Balıkesir / Doğa Fotoğrafçısı

Pazar emı bu lınklerı koyuyorsun ama youtubeyı ızleyemıyoruzkı,
Bızı merakda koyuyorsun Askolsun sana emıııı...

Tarih: 24 Eylül 2009, 20:00 - İp: 78.***.**6.149
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yav bayar48 herkeş çatır çatır giriyo yutuba. sende gir. yutub jacker kur.

okyanus o dediğini ilk defa duyuyorum. Ne kadar bilgili ne kadar entellüktüel birikime sahip bir insansın sen böyle.
Özeldende yazabilirsin.

Tarih: 24 Eylül 2009, 20:05 - İp: 85.***.**3.33
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sel bölgesinden ağır ağır seyr halinde geçerkene dün,yanımdan bir tane koyu gri matirikis geçti gitti ellidokuz plakalı emmi aklıma da sen geldin..Ben sağa sola saçılmış selden ezilmiş zarar görmüş arabalara bakıyordum,durum feci yani..
O arabaları veya selde servislerde evlerde depolarda kalan arabaları sigorta şerikaları,daha sonra toplayıp elden geçirip ikinci el olarak satacakmış,, o da iyi bişi değil hani..Gazatada yazıyordu geçende de..

Tatarbey, ocakbaşı yapacağız biryerde veya dere kenarında , yani..,veya rakımı ikibin metrede,fark etmez,şam yolu dümdüz..Grip aşısını olalımda evvela sonra o işler olur..

Atakan fincanla eskiden ruh çağırırlardı bilirmisin, bilmem gelirmiydi ruhlar..

Lazut ,döndün mü sinopa artık sen hem..?

Geçende br rüya gördüm şabanemmi d3x almış ve pahalı lens mertebesinde, haydardan vapıra pinmiş idi iminönüne geçiveriyordu, martıları çekerkene mak denize düşüyor , dibe yeraltı marımaray tüneli üzerine yani, inip alamazsın,akıntı bir yere de alır götürür su bu,gördünüz seli seylapı zati..
O da ardından baka kalıvermiş idi,, yok mu sigortası dedim ona, o arada arkadan bir ses, çaylaaaarrrr diye gelip geçti bir an..Uyandım-Kalktım yataktan, çay içtim yattım yeniden ben de..

Mmmmmm..

Tarih: 28 Eylül 2009, 18:39 - İp: 85.***.**8.138
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

mustafa olacağına hem iyi hemde uzun ömürlü olacağına işarettir..şimdilik d700 ile başlangıç yapalım..sonra d3x..daha sonra layka orta format ve hasselblad..herbirine üçer dörter lens..acil durumlar için iyice bir slrlıke......yardımcı malzemeler bol miktarda olacak..denize düşmesi için değil..ben ekipmana bakarım,ekipman bana bakar..üşütecek kafada yok....

Tarih: 28 Eylül 2009, 21:23 - İp: 78.***.**5.196
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

kumköy abi noldu şarj bitme mukabilimi oldun. ben çukura girme mukabilimi. annamadım.

Tarih: 28 Eylül 2009, 22:13 - İp: 85.***.**7.135
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Olur şabanemmi olur, sende sabret az daha bakam..

Sen çukura düştün emmi bende şarj bitmedi..Kimi arasak şarjını bitirmeden kapatmayız gali,mantalite gereği emmi.Senin şarj bitti zati..

Tarih: 28 Eylül 2009, 23:15 - İp: 88.***.**7.67
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Allah kumköy abimin çenesine guvvat versin.

Tarih: 28 Eylül 2009, 23:28 - İp: 85.***.**7.135
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Navigasyon felam da mı aldın arabaya , ni ettin , daha kafalıklı dvd oynatıcı tesisatı dakdıracen bir de..Hep yorulcen gitçen kul mertebesinde sen..Fk aizonaya gezi yapcek habarın olsun da..

Eskiden evler ahşap idi emmi burada, bir yangın oldumu bütün koca mahallede [koca ist] yanardı gali, şimdi öyle değil, tesisatını da eyi yap evde kısa devre cızzz alektrik kontağı mukabili sorun yaşama bari..Nazar yani..

Tarih: 29 Eylül 2009, 00:05 - İp: 88.***.**9.201
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

kumköy abi bugün galata köprüsünden geçerken beni aramıştı.
belki benden sonra seni aradıysa şarz bitme mukabili olmuştur.
bende az daha benzin bitme mukabili oluyordum.
depo ışığı yanma mertebesinde 70 km yaptım.
tophanedeki alpete kendimi zor attım.

Tarih: 29 Eylül 2009, 00:14 - İp: 88.***.**5.145
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yok yahu bende şarj bitmedi ,,onda matirikisin içinde iken bitti, üç gün daha arar valla benimkiler..efige efige ,,aldın mı yunanlılardan paranı okyanus, afik vuyuklakiden yani.. Galataköprü altında bira balık mantalitesi 4 lira - 6 lira,o da norveç uskumrusu keza, bilmez pazaremmi oraları ,hep üstten geçer gelip giderkene..

Tarih: 29 Eylül 2009, 00:42 - İp: 88.***.**9.201