pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Kaça ki, ben eve gidince bakarım anca o ürünlere gali,, kaça ki everibadi comda madem.?

Tarih: 24 Eylül 2009, 00:23 - İp: 88.***.**9.0
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

tv 2450
sinema sistemi 1500

Tarih: 24 Eylül 2009, 00:26 - İp: 85.***.**3.33
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Çok para beyav..

As bayram diye uğramıştır sana emmi..Ne ediyormuş ki, gitti dönmedi sanırım..

Tarih: 24 Eylül 2009, 00:31 - İp: 88.***.**9.0
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

abi o sadece tv ye 4000 bin vermiş. hemde kırk inçine.

Tarih: 24 Eylül 2009, 00:32 - İp: 85.***.**3.33
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

İkinci el araba parası..

Tarih: 24 Eylül 2009, 00:35 - İp: 88.***.**9.0
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Sen al gel yengeyi istediğin zaman, sofranın lafımı olur pazarbeyim...

yannız fincan takımı oricinal kütahya olsun..

yoksa kahvende defolu olur haberin ossun

oky, kumköy; abi ocakbaşı falan ne ayaksınız nispetmi yapıyorsunuz allasen.

biz burda en fazla rokoyla (bohem bi arkadaş kendisi ) buluşup burbon içiyoruz. onunda mezesini bilmiyoruz fındık fıstıkla içiyoruz.

Şöyle açak karaefeyi, donatalım mezeleri diyorum ikna edemiyorum burbonda burbon diye tutturuyor.

Tarih: 24 Eylül 2009, 01:03 - İp: 78.***.**3.9
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

of nolmuş o yarise öyle. mortingen şıtrazge

Tarih: 24 Eylül 2009, 04:57 - İp: 81.***.**7.8
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

bakın perte çıkıp tamir görmüş araba ne kadar tehlikeli. adamlar kaza yapıp şasisi felan tamir görmüş focus ile kazasız focusu çarpıştırıyolar:

http://www.youtube.com/watch?v=NWEdlUT17PI

gri renkli focus tamir görmüş.

Tarih: 24 Eylül 2009, 05:08 - İp: 81.***.**7.8
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili tatarbeyciğim..
o gün izzeti ikramda bulunduğun, kübalı hanfendilerin bacaklarında sardığı puronun beni çarpmasını üzerimdeki röptışambırın rengine bağlıyorum.
filhakika içinde bulunduğum müşkül günlerde deprosyonist güdülerin pik yaptığı yadsınamaz bir gerçektir.
Güzel insan, nadide kişilik pazarbeyin getireceği hakiki türk kahvesinin eşsiz tadını veren orjinal porselen takımın adedini yükselmesinde şahsen herhangi bir mahsur göremiyorum. Böyle bir takımla burbon içmenin dayanılmaz hafifliği hakkında bir yorumda bulunmak istemiyorum. Zira bu gün burbon olur yarın karaefe olur.
Saygılarımı sunarım beyfendiciğim.

Tarih: 24 Eylül 2009, 12:16 - İp: 88.***.**3.181
iviavi
iviavi (üye)
Gaziantep / Amatör

o kütahya porselen şeysinden bende istesem aıp olurmu acep bu arada araba almayı düşünüyorum ve sanırım bu konuda çok bilinçli bir tüketici camiasıyla beraberim

Tarih: 24 Eylül 2009, 12:32 - İp: 88.***.**1.53