pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

o puro küba purosu muydu?

ben daha tüketmedim bekletiyorum

Tarih: 24 Eylül 2009, 12:55 - İp: 81.***.**7.8
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

onu saranlar kübalılar kötürüm olmuşlar..

o derece

Tarih: 24 Eylül 2009, 13:02 - İp: 88.***.**3.181
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

benimkinden kıl çıktı... içemedim hepsini... aklıma binbir türlü şey geldi...

Tarih: 24 Eylül 2009, 13:25 - İp: 81.***.**3.185
iviavi
iviavi (üye)
Gaziantep / Amatör

gelmez mi )))

Tarih: 24 Eylül 2009, 13:34 - İp: 88.***.**1.53
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

gri fokusun tamir gördüğünü nerden anladın. sanayidemi gördün.
angaralı çekici sektörü neden çektiği arabaların plakasını kapatıyor.
herşey şeffaf olmalı.

Tarih: 24 Eylül 2009, 14:03 - İp: 85.***.**8.103
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

adamlar tamir gören arabanın daha fazla hasar aldığını göstermek için çarpıştırıyolar zaten. bak orda usta lifte çıkarıp gösteriyo şasideki kaynak yerlerini felan izlersen.

bu arada bi numara varmış, cep telefonundan araba plakasını mesaj gönderiyomuşsun araba kazalıysa yaptığı kaza tarihleri felan diye liste geliyomuş geri. ne ki o numara?

Tarih: 24 Eylül 2009, 14:26 - İp: 81.***.**7.8
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

çeviriyorlardır bi numara
numaradır o

Tarih: 24 Eylül 2009, 15:12 - İp: 88.***.**3.181
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

bırak şimdi bu numaraları.
aracın hasarlarını bir yerden görüyordum ama unuttum neresiydi.
araba alacak olursanız arar bulurum tekrar.

Tarih: 24 Eylül 2009, 15:12 - İp: 85.***.**8.103
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

ben de dedim bi numara var bu işte diye işkillendim. sonra googlea sordum ne dümen dönüyo burda dedim. sonra "Kaza Danışma (Geliştirilme Aşamasında)" gibi bir yazıyla karşılaştım. keza, kaza sorgulama internette yok gibi. telefon olayında var bi numara.

Tarih: 24 Eylül 2009, 15:59 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Eski sahifelerde bol beyciim li nazenin edalı daha fazla filcan kapma gayretli yazıları görmezden geliyorum.
Ayarcıım seni seviyyorum. okyanus sevmez seni. Adamı madara ediyorsun her türlü fideyo ile. SEn fiat 500 ile ku 7 nin çarpışmasını gördünmüydü. Okyanus tankla çarpıştır isterse diyodu bide korsasını.
Yaramaz araba korsa.

Tarih: 24 Eylül 2009, 16:51 - İp: 85.***.**3.33