pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
logy
logy (Üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Bende 2007 model Hammerımı satmak istiyorum...
Şehir içinde pek kullanışlı olmuıyor...

Tarih: 20 Ağustos 2008, 09:04 - İp: 78.***.**4.27
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

logy nin hummerin fotosunu çekmiştim son istanbul ziyaretimde
hocam müsadenle senin yerine ekleyeyim

Tarih: 20 Ağustos 2008, 09:52 - İp: 81.***.**3.185
logy
logy (Üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Tabi Üstadım ne demek hatta al sen Bursa'da kullan rahat edersin...

Tarih: 20 Ağustos 2008, 11:00 - İp: 78.***.**4.27
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

fena da olmaz hani alsam mı,
gerçi ben avukat falan değilim ama yine de yakışır... Bir grafiker olarak gidip de avukatlar gibi combo mı alalım yani...

şimdi niye combo istiyor ben çözdün aslında, pazaremmi keşfe falan giderken
yanına hakim, mübaşir, vekil falan alıyor ya onların taksi ücretlerini kendi almak için büyük araç alıp taşımacılıkta yapacak....

Tarih: 20 Ağustos 2008, 11:23 - İp: 81.***.**3.185
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

atakan bugün citroen in reklamını gördüm..29000 bin..yalnız 1.4 motor..da.....şimdi teknik değişti,küçücük motorlardan fazla güç elde ediliyor..pazarbey performans meraklısı ve tutkunu değil..böyle bir araba ona iyi gitmezmi?tuning konularını sen iyi biliyorsun..ben kararımı verdiğim için fazla araştırıp kafayı yormuyorum..maseratti ve goldwing yeter bana..

Tarih: 20 Ağustos 2008, 12:21 - İp: 88.***.**5.18
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

Şaban abi direk zirveden başlamışsın maserati ve goldwing
o goldwingler ne acaip şeyler öyle hondanınkiler 60-70 bin ytl

Tarih: 20 Ağustos 2008, 13:11 - İp: 81.***.**7.8
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

abi bu hafta maseratiye bindim 320 kadran vardı
süper seçim Allah gönlüne göre versin diyorum, goldwingleri de her cumartesi görür oldum sağolsun bizim motorcu arkadaşlar....

citroen c-5 pazarbeye takım elbisesi kadar yakışır ben avukat olsam alırım karizmatik bir araba, hem c5 lerde her türlü konfor var ....

Tarih: 20 Ağustos 2008, 13:15 - İp: 81.***.**3.185
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Teşekkür ederim. YEni c5 hakkaten pek güzel. Emme çok para.
O sınıfta benim favorum avensis. 1.6 sı çok güzel. hem 120 bg. en güzeli o. Alsam onu alırım. O atlet kadar oturur bana.
Bizim oğlan illaki matriks al der. Yoksa matriks mi alsak. İlla onu istiyo çocuk.

Tarih: 20 Ağustos 2008, 21:37 - İp: 88.***.**7.237
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

bu son yazdığım c4 idi..ihtiyarlık işte..1.4 olayınıda anlamadım..atakan da açıklama yapmayı unuttu;ben güzel yazmasını beceremedim desem daha doğru olacak..kocaman gönüllüm hele hele c5 in 3000 motorlusu olacak varya.......aldındeş ten bursa ya birçeyrekte gelirsin..

Tarih: 20 Ağustos 2008, 22:02 - İp: 78.***.**5.48
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

1,5 neyime yetmez .çok bile.

Tarih: 20 Ağustos 2008, 22:04 - İp: 88.***.**7.237