Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Atakan dostsun demekki. Dost acı söylermiş.
tabiki dostunum, o yüzden sana benim poloyu verelim, hem dost kazığı pardon kıyağı görürsün
polo alan kazık yemez. daş gibi araba.
dostların birbirlerine karşı açık sözlü olması ne güzel..kocaman gönüllüm..ticariyi filan düşünme..çok kovalamakla çok yakalanmaz..gölünün sesini dinle..tevekkül et..Allah nazardan saklasın,hayırlı günlerde kullan diyelim..biraz önce lınea geçti dükkanın önünden..sen aklıma geldin..
Yanlış yeremi geldik??? burası tuning veya ikinci el araç alım satım sitesi değil arkadaşlar. Şöyle bir konuya baktımda 18 sayfa yorum yazılmış, alakasız konular ile ilgili site yöneticilerinin nasıl oluyorda rahatsız etmiyor.
oba foto biz zaten fotoğrafla ilgili konularıda tuning sitelerinde yazıyoruz, mesela fsi motorlu lenslerle tsi motorlu lenslerin karşılaştırması vardı geçen hafta, bu hafta da pazarbey için toyotayı nikonlamı daha iyi çekeriz yoksa canonlamı tartışmasına gircez, sen de bu yönden katılabilirsin foruma....
SERBEST KÜRSÜ bölümü ya burası belki ondandır...
ne oldu pazarbey neye karar verdin
atakan vosvagenlerde ölü piston grubu oluyomuş diyolar. tavsiye etmiyolar
valla ben hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım vw gayet memnunum
bu arabadan sonra param olsa (avukat falan olzam) jetta alırım ya da passat...
ölü piston olayına gelince bu olay her bahtsız avukatın başına rahatlıkla gelir ancak öyle ibini dibini burkalamadan alışveriş yapan gönlü rahat kafasına takmayan tevekkül eden adamlara (bizim gibi) denk gelmez.
hem olsun makineyi yaktıktan sonra ölü pistonlu araba da yakarız koskoca avukat koymaz ona...
#atakan' tarafından 19.08.2008 11:41:54 tarihinde düzenlendi.
Öldürcenizmi beni gülmekten yav. Etmen eylemen gali.
Tam opel comboya karar vermişkennesi saban ağbim kararımdan vazgeçiriyo. Hakkaten yakışmazmı acep. Tİcari ile bir yere gidince aa bak kuruyemişçimi geliyo derler bana. Yoksa otomobilmi alsam. Gidip merivayı alıpta gelsemmi acep.
Eraycanlı gelirsem o ölü pistonları varya.............
BElamısınız başıma benim.
Atakan beg. Eyi cevaptı.
Bursaya yeni arabamla geliriz gali.
bekleriz pazar emmi, meriva comboya göre iyidir
ama bu topiğin peşinden bir de araba yakma topiği gelecek sen böyle garip garip arabalara bakmaya devam edersen... demedi deme....
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1186714 Şub. 2009, 00:26
cinascinas