pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

pazarbey zam yapcekler galiba
forda baktım netten
fiyatlara girdim güncellenmektedir sonra deneyin diyodu....

Tarih: 21 Ağustos 2008, 12:31 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

abovvv

matrix nasılda değer kaybediyor ikinci elde
32.000 ytl sıfırı
2008 model 2. el 23.000 ytl vay vay vayy
birde pazarlık payı
1 yılda 10000 ytl kayıp
yok pazarbey iyi düşün.....

Tarih: 21 Ağustos 2008, 12:34 - İp: 81.***.**3.185
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

ya atakan diyoruz da dinlemiyo illa tutturmuş matriz diye
aynı sınıfta süper arabalar var, 3-5 fazla ver paşa paşa yakma derdi olmadan bin işte. ford c-max, renault scenic, citroen c4 picasso, opel meriva hatta zafira, hatta kıy paraya volkswagen touran
daha bissürü araba var bu sınıfta matrixe kadar.

Tarih: 21 Ağustos 2008, 13:06 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ama matriks en rantabıl olanı. o araba kazalıdır ayrıcana.
guvatlı motur, geniş mekan, lüküs donanım. Merivada yok. Hele motoru. Ölü resmen.

Tarih: 21 Ağustos 2008, 17:42 - İp: 88.***.**3.150
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

pejo partner tepe de dehşet olmuş.Gördünüzmü.

Tarih: 21 Ağustos 2008, 17:58 - İp: 88.***.**3.150
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey bugün aynı sınıftaki mercedes B serisini biraz inceledim (dışından tabi ) araba budur yaa adamlar yapmış fazla söze gerek yok. 34bin yurocuk anahtar teslim

Tarih: 21 Ağustos 2008, 21:16 - İp: 81.***.**7.8
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

hangi fotoğraf makinası sorunsalına dönecek gibi..bana göre hava hoş..kötü makina yoktur..aslında kötü arabada yoktur..ekmek-köfte olayı..korkum şu:başlık açmıştın ya,ahmednecad sevgisi,diye..gidip aksesuarı bol,fiyatı uygun diye samand alma...benim arabadada f.makinasındada kararım belli..o konuda kafam rahat..hatta lensim bile belli..en iyisi sen gel buraya..burada hemen bütün arabalar var...

Tarih: 21 Ağustos 2008, 21:52 - İp: 88.***.**0.23
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

b klasse hakkaten eyi. fiyatta öyle.
şağban abi haftaya bursadayım. habarın olsun. sovanları hazırla.
mobilya bakcem. seyran mobilya varmış. mükemmel bir ürün gördüm. inigöle gıda gelivecem. olmazsa bi uğrayverim.
ben koltuk takımı alım sorunsalı açem gelem.

Tarih: 21 Ağustos 2008, 22:10 - İp: 88.***.**3.53
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

aman o son dediğini ihmal etme..sorunsallarımız azalmıştı..derken öteki konu gölgede kaldı..ne iyi oldu..dezonformasyon böyle bir şey demekki..koltuk alma sorunsalıda iyice küllendirir..somun-sovan ziyafeti tamam....

Tarih: 21 Ağustos 2008, 22:19 - İp: 88.***.**0.23
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 21 Ağustos 2008, 22:30 - İp: 88.***.**3.53