pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Okudum. BU senin gibi saf (Temiz kalpli , herkeşi kendi gibi sanan) müşterileri kandırmak amacı ile üretilmiş.
NE diyor hd olmadığı halde hd çıkışı sunan.
Yanin senin anlıycaan intirpılasyon. Yada öyle bişe işte. Yazım hatalarına takılma.
sen benim linklere baktınmı.

Tarih: 5 Haziran 2009, 23:38 - İp: 88.***.**1.54
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Yayın hd olursa alıcıda hd yayını alır. hdmi kablosuyla kayıpsız olarak tv ye iletir.
hem seoul ismini seversin sen köre mukabili.

şimdi kumköy ağabey de geldi. paso gezersiniz siz bugün arazi mukabili.

Tarih: 6 Haziran 2009, 15:41 - İp: 88.***.**8.179
okyanus.
okyanus. (üye)

yediğinizin içtiğinizin de fotoğrafını yükleyin.
bizden gizli ne yiyorsunuz görelim.
kır pidesi ısmarlar şimdi adam ağabeyimize.

Tarih: 6 Haziran 2009, 15:43 - İp: 88.***.**8.179
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

benim dana kadar tüplü TV bozulduydu geçen..
tüpü şoklayan bilmem neyi yanmışımışmış.
renkler böyle abudik gubidik gösteriyordu.
iki üç gün öyle seğrettik nevrimiz döndü.
sonra mediamark senin teknosa benim gezdik durduk
pilazmaların devri bitiyomuşmuş, elsidiler pilazma kadar kaliteli değilmişmiş
kafamız curman karman olmuştu.
bütün bu koşturmaca akabinde eğri oturup düz düşünürken birazda kaşınırken
bu dana kadar tv yi napacam derken
sabah oldu erken
önceden yapılmış gönül hatır yatırımı sayesinde bir ustayı attım eve..
usta tv ye bir güzel etti muamele..
tv oldu cillop
nedir dedim borcum TL mukabili..
12 lira parça pinçik parası versen yeter demezmi..
kan beynime fışkırdı..
dedim ben bu tv muhabbeti uğruna 1,5 - 2 bini gözden çıkartmışım yine TL hesabından
al ustan sana 20 TL hemde yeni..
usta da demezmi bunda iyi tüp var panasonik mukabili fıstık gibi
sakın bulaşma pilazmaya, ondan iyi değil zaten elsidi
sonrada kızdım kendi kendime
dünya yanıyor kırımın kanamalı kongosundan kenesinden..
danalar delirmiş
kuşlar salya sümük
domuzlar desen keza aynı..

şimdilik arılarda bi numara yok
pazarbeyim senin vardır araştırman kurcalaman yada en kötüsünden açmışsındır sekiz on topik..
ne dersin yapsakmı şöyle sekiz on kovan, başlasakmı arıcılığa ekomik münasebet ve makro mukabilinden..

bu arada bu mukabiliyet durumu pek bi joker kelime.. her yere gidiyor zannımca..
dün biri saat sordu, "şeş, pm mukabili" dedim eyvallah dedi gitti.. sonra başka biri bi adres sordu "köşeyi dön rampadan aşşağı sallan dümdüz git tekerlek mukabili" dedim.. sanırım hiç bişi anlamadı.. yoksa üstüme yürürdü ne diyon sen tekerlek mekerlek diye temiz bi sopa yerdim heral..

Tarih: 6 Haziran 2009, 15:45 - İp: 88.***.**7.158
okyanus.
okyanus. (üye)

şiiirin pek anlamlı olmuş sanat mukabili. keza serveti fünun döneminde yaşasaydın ünlü mertebesinde olurdun.

Tarih: 6 Haziran 2009, 15:50 - İp: 88.***.**8.179
okyanus.
okyanus. (üye)

mesajını şimdi okudum da yokuş demişsin.
geçenlerde bir kaç sene önce birine adres sormuştum. adam da sağdan dön sonra karşına tatlı bir rampa gelecek orayı çık sağ sol yap tatlı bir rampa daha gelecek karşına dedi.
tatlı rampanın matematiksel formülü nedir. rampayı görünce gözümüz korkup gideceğimiz yere gitmekten vazgeçmeyelim diyemi tatlı diye yedirmeye çalıştı bana rampayı. varmıdır şoför aleminde bir rampa skalası.
büyükadadaki adliyeye çıkan yokuşun adı da kadıyoran caddesi.

Tarih: 6 Haziran 2009, 16:02 - İp: 88.***.**8.179
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

rokobet şiir çok şahane olmuş san'at mertebesinde. plazma/lcd/crt savaşlarını çözer gibi, sorunsal mukabilinde.

Tarih: 6 Haziran 2009, 16:11 - İp: 81.***.**7.8
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

vay be.. şair olmuşuz eşref saati..

oki hocam (yazıcı markası mukabili)
şöför kisvesiyle rampa kavramına bakış açımız odur ki;
rampayı yukarı çıkıyorsam (yukarı inilmez zaten de) daha bi ezerim gaz pedalını zira durmak nispeten daha kolaydır düz ve inişe göre..
aşşağı iniyorsam (ki aşşağı çıkılmaz tezatına mukabil) peygamber vitesine takarım genellikle metrenin bir kilosunda daha az yaksın diyerekten.

eğerki bu olaya yaya penceresinden bakarsak işte orda rampanın tadı kendini gösterir arz-ı endam ederekten. Eğerki sözkonusu rampada istikamet yukarı ise hafif bir çıkışı olmalıki çıkmaktan yorulmamalı, incitmemeli, sevgiyle anmalı. insan bilinli olarak düşünmesede itrifa kazandığının haklı gururunu yaşamalı. Keza istikamet aşşağı doğru ise aslında dik rampa çıkmak kadar yorar insanı. Tabi insan tabiyatı yusyuvarlaksa durum değişir. Tercihan yuvarlanıp gidebilir.

Tarih: 6 Haziran 2009, 17:31 - İp: 88.***.**7.158
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

okyanus kandırdın bizi. gelmedin fink atıyon forumda. cık cık cık. çok kızdık sana. sanatsal çalıştık kmköy abiyle.
poretek sana cevap veremiyciim şimdi.
sanatsal ilk fotom.
nikona satcez bunu.

#pazarbey' tarafından 07.06.2009 22:13:05 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 6 Haziran 2009, 20:11 - İp: 88.***.**1.54
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

aizonai ve kumköy ağabey.

Tarih: 6 Haziran 2009, 21:12 - İp: 88.***.**1.54