pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Usta valla işler çok bu aralar. Hem şahsi işler hem zati işler.
Bir ara geliriz yine. Kumköy ağabeyide takarım peşime o zaman.
Datça bodrum vs. hacizler var. Ay sonuna doğru biraz kaçmayı düşünüyorum zati.

Tarih: 5 Haziran 2009, 13:37 - İp: 88.***.**6.141
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Eyi bakam gelmezsen gelme.
BAk bakam şu linke. BEğencenmi. Senin çevren geniştir. Zenciler falan. Kaça buluruz istanbuldan.

şu link

Tarih: 5 Haziran 2009, 13:41 - İp: 88.***.**0.161
okyanus.
okyanus. (üye)

Fena değil. Ama bizim zenciler böyle citizen vs. kalitesiz mukabili markaları satmaz. Onların sattıkları dg rolekis vs.
Bu arada sana gösterdiğim saati biladere hediye ettim. Kavga edersem geri alırım diyede baştan belirttim.
Seiko bari al pazarağa. Ağalığına leke sürme. Gucci ler de ucuz. GC var guess collection onlarda güzel. üçyüzü veren beşyüzüde verir zati.

Tarih: 5 Haziran 2009, 13:45 - İp: 88.***.**6.141
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bu saatta tüm istediklerim var.
1-Titanyum olduğu için çok hafif.
2-Dijital
3-Analok
4-Işığı var.
5-Siyah zemin üstüne beyaz akrep yelkovanlı
6-Sade.
Sadece fiyat yüksek biraz. 367 lira.
İşe yarar seikolar 1000 den aşşa değil.
Onu almak yerine lcd tv alırım.
Tanımıyonmu sen distiribitörünü veya bi bayısını yaptır bişeyler bana.
Rubenis saat yokmu.

Tarih: 5 Haziran 2009, 13:48 - İp: 88.***.**0.161
okyanus.
okyanus. (üye)

Var. Zaten saatçi kralıydı o adam.
Rbns saat dedin de. Rbns abimin bana geçenlerde dubai den getirip hediye ettiği Essence marka 18 ayar altın kaplama bir saat daha var hiç kullanmadım. Safir camlı üstelik.
Jelatini bile d uruyor üstünde. Akşama fotoğrafını yüklerim hatta.
Ucuz birşeyler yaparım istersen.

Tarih: 5 Haziran 2009, 13:51 - İp: 88.***.**6.141
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yükle bakalım yükle. Zengi mukabili.
50 kaat veriiim.

Tarih: 5 Haziran 2009, 13:53 - İp: 88.***.**0.161
okyanus.
okyanus. (üye)

Ben birgün siteye küsüp gidersem arkamdan topic açıp 16 bin usd para ödülü koyup beni siteye döndürmeye gücünüz yeter mi? Gücünüz mertebesinde konuşun.

Ötv olayı lcd fiyatlarına ne kadar tesir ediyor ??

Olmazsa 8404 beklemeyip sony mony alacağım birşeler.

Tarih: 5 Haziran 2009, 13:59 - İp: 88.***.**6.141
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hİç inmediki fiyatlar çıksın. BEn görmedim en azından. Bi kuruş ucuzlama olmadı. Ama bizim üçkaatçı firmalar ötv bitti deyip bindirebilir. Utanmaz arlanmaz herifler.
Sen gönül rahatliği ile gidebilirsin. Gözün arkada kalmasın.

Tarih: 5 Haziran 2009, 14:01 - İp: 88.***.**0.161
okyanus.
okyanus. (üye)

Geçen samsung teknosadaki samsung led tv de ekranda boydan boya dikine bir çizgi gördüm. Teşhir mamülü bile böyleyse düşün artık kutudaki tv nin mertebelerini.

Bir tane de acer notbuk vardı. 1,25 kg ağırlığında. 8 saat pil ömrü. Teknosadaki çocuğa yemin ettirdim 8 saat gidiyormu diye. Edemedi ama abi 6 saat biz denedik gitti dedi. 800 küsür tl. bir tanede ondan alsammı diyorum. dün bursa sokaklarında hayvan gibi toshibayı taşımaktan valla bugün hamlamışım.

YA en ucuzundan alacam lcd ya da en pahalısından. Orta yol yok bizim için. Biz aşırı uçların insanıyız.

Tarih: 5 Haziran 2009, 14:04 - İp: 88.***.**6.141
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Acerler pek tutulmuyo be abi. Ama sen bilirsin genede.
BEnde bin pişmanım 15 inç aldığıma. Dediklerin 10 inç falan. Minnacık. İşini görür. Hard disk falan yok sanırım onlarda. Yada cd okuyucu yok.
Kore malı almıcem ben. Filipis alcem böyük ihtimal.
Kore malları sorunsal açmaya müsait.
BEğendin demk citizeni. Bende beğendim. Bursada naptın .

Tarih: 5 Haziran 2009, 14:07 - İp: 88.***.**0.161