Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Hadi eyvallah..
eyvallah dedin gittin abi napcaz bu..
hele bu ne dediğini bilmez şişko abukatın lakırdılarına bak
dekarı 1000, metrekaresi 500 tl diyo..
saate baka baka tırlattı heral..
bizim bi deli kamil vardı onun gibi bişi olmuş..
eline bi çöp alıp üçbuçuk saat onu inceler oynar kırar koklar bişiler yapardı..
buda saati öyle ediyo heral..
okyanus sen bana metresi 1 yeteleden dağ başında kayalık arazi bul almayan pazarbey olsun.
ayrıca tuzgölünde araziyi metrekareyle değil kiloyla veriyorlarmış.. soruyorlar napcan diye.. fotoğraf çekeceksen sana iki ton tuz yeter diyip arabayı kantara çekiyomuşsun...
Metresi 1 olsun 10 olsun önemli değil. Paraya bu kadar önem vermeyin.
bizde böyle hemşerim.işine gelen alır. gelmeyen almaz. çıkın topiiimden beğenmiyosanız. Allah Lalah.
robokep delinin kim olduğu belli patatis kafalı adam. avatarında hayır yok.
kumköy abi çıktınmı yola. yol mertebesindemisin .
okyanus kesin gelmiyon mu.
hayg defineyşın alıcılar ucuzlamış. suni ninkisi 450 tl. varmı uydularımızda hayg defineyşın kanal. varsa alalım.
Var.
Muhtelif kanallar var alıcı mukabili.
Seoul Hiremco iks3 e bak birde.
Ben gelmiyom.Kesin.
Lİnk ver bakam.
BU hd olanlar hep hotbört mertebesindemi çıkıyo. Türklerin kiler digitürktenmi çıkar. O alıcıdanmı almamz lazım.
Benim hayatımda hiç uydu antenim olmadı ağbi.
En son çatı dupleksinde otururken alt komşu benim terasa uydu taktıydı ondan kaçak çıkış almıştım gizlilik mukabili.
O yüzden bilmem hotbördü.
Rubenis receverim vardı. Bozuldu yenisini istedim verdiler.
D smartta hd kanallar varmış.
Ama gidişat o yönde. Hd istikametinde.
Hımmm. Ay başında bizim alamancılar gelir. Onlardan biri bu işin piri. Ona sormalı.
Hem plazmamı lcd mi mukabili sorularıma cevap verir.
Akrabanın birisi herkeşe inat gitti plazma aldı. Lcd si olanlar hayran hayran bakarmış anlatmasına göre.
Artık 42 inçte karar kılmışım.
Ya filipis ya panasonik. Kore malına geçiş yok. Benim aldığımda değil çizgi kocaman bant çıkar.Kim uğraşcek yakmakla falan.
BAk ağabey
BU panasonik plazma
BUda filipis lcd
Plazmanın kontrası 2.000.000 /1. lcd nikki 80.000. / 1.
plazmanın tepki süresi 0.0003 ms. lcd ninki 3 ms
lcd pc sinyal algılaması 1080i
plazmanınki 1360i.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas