pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

sen gene mi içtin.

Tarih: 9 Mayıs 2009, 00:31 - İp: 85.***.**5.207
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Çok nane çayı içtim gaz yaptı biraz. Sen ne içiyon? Yine viski mi yoksa?

Tarih: 9 Mayıs 2009, 00:34 - İp: 81.***.**2.43
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ben çay içtim. misafirlikteydim.

Tarih: 9 Mayıs 2009, 00:42 - İp: 85.***.**5.207
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Viski içmediğine dair hemen de şahit bulurmuş Siz avukatlar yok musunuz

Tarih: 9 Mayıs 2009, 00:49 - İp: 81.***.**2.43
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 9 Mayıs 2009, 00:51 - İp: 85.***.**5.207
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kumköy abime selam eder ellerinden öperim, okyanus abime selam eder ellerinden öperim. Yatıt ve gücüüklerimin gözlerinden öperim. Antalyadayım şimdi. Bir iki gün gezcem.
Alanyayada gitcem. İnsan hakları 8Bazılarının haltları) incelemesinde buluncem alanyada.

Tarih: 16 Mayıs 2009, 11:33 - İp: 62.***.**0.196
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bu arada matrikse teşekkürler. sollamalarda beni yolda barıkmadığı, tüm rampaları 5. fitesle zorlanmadan tırmandığı için. Eee okyanusun corsasımı bu.

Tarih: 16 Mayıs 2009, 11:38 - İp: 62.***.**0.196
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

okyunus emmi. samsungun hayg kontras olan modelleri varya. onlarda neredi ise led li olanlar kadar iyi netice veriyor. bizzat gördüm ben özdilekte. led gibi değil.. emme aşşada değil.40 yeter hem. fazlası lüzümsüz.

Tarih: 17 Mayıs 2009, 12:44 - İp: 62.***.**0.196
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Samsungun pazarlama taktikleri sülün osmanı aratmıyor zaten. Mega konturast haygh konturast ne demek. Sayısal değeri versene direk.

Gerçi samsungun sayısal değerleri de palavraötesi kuşağından. Dünyada 8 ms tepkime süresinin altında panel üretilemezken bile samsung biz 3 ms yiz diye satıyordu kendini.

Ben de tekrar inceledim. Sony w paneller bile led den aşağı değil. Yukarıda değil tam orta.

Philips 8404 istanbul da yok şu an. Birtek merter deki kale center darty de bir tane teşhir ürünü kalmış. orda gördüm sadece canlı. 100 Tl ucuza veririz dediler ama teşhir ürünü olunca 100 tl için alınmaz. Ambilaytıda geliştirmişler bu üründe. 10 ar tane ışık koymuşlar sağa sola. ZAten yakında gelmezse 32 inç falan birşey alacam şimdilik. Seg marka 32 inçler güzeldi.

Tarih: 17 Mayıs 2009, 17:46 - İp: 78.***.**9.230
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

okyanus öyle değil. hakkat bak hemen hemen led ler kadar iyiydi. inan bana. gerçi inanırsın bilirim. ancak bu mega süper hiperi anlamadım bende. acaba hangisi en yüksek.
marmara birlik zeytinleride öyle. onlarda süper , hiper , mega olarak sıralamışlar. samsungdamı öyle acep,

Tarih: 17 Mayıs 2009, 20:10 - İp: 62.***.**0.196