nekbey
nekbey (üye)
İstanbul / Amatör

Hayyam Hakkında

selamlar.. ABD'den ürün getirme ihtimalim vardı, suya düşünce ben de düştüm Hayyam'a.. Nova Foto'ya girdim.. iyi günler dedim.. Tamron 18-270 macro var mı dedim.. yenisi var galiba dedi adam.. yok dedim PZD yazan yeniyi değil eski olanı istiyorum macro olanı yani dedim.. masada oturan dükkan görevlisi kız aynen şunu dedi, ağzında sakınla: "bakın beyfendii eğer birşeyin yenisi çıkıyorsa boşuna yapmıyorlardır herhaldeee" zaten sinirliydim, sigorta attı bende! ben macro çekmek istiyorum, yenisinde macro var mı dedim.. biliyorum olmadığını tabii.. kız hımm ığğmm yapıyor.. var mı dedim sert bir şekilde.. kız dan cevap yok.. ben söyliyim size, herhalde oturmaya geldiniz buraya dedim.. yenisinde macro yok, eskisinde macro var.. demek ki neymiş, her yeni çıkan iyi olacak diye bir şey yok dedim.. bu esnade kız kızardı, bozardı, yüzüme bakamaz olmuştu.. dükkanda iki adamm da surat beş karış bana bakıyorlardı.. eyvallah dedim çıktım dükkandan.. bir sebepten dolayı, dükkana sinirli girmiştim, normal de böyle bir tavır takınmazdım ama inanın çok mutlu oldum! bir şey bilmeyen, karşısındaki enayı yerine koyan, üstüne bir de kendisini sor sorulmamasına rağmen yorum yapan bu tarz kişilere ağzının payını vermek gerekiyor bence.. hele ki bu tarz dükkanlarda.. tahminim o kız herhalde bir müddet ağzını açamaz artık o dükkanda.. bu arada 550D+Tamron 17-270 macro istiyordum ama ABD fiyatlarından sonra bir hayli tuzlu geldi Hayyam.. ve pazarlık da yapmıyorlar çok fazla, göstermelik sayılır.. bir fırsat çıkarsa karşıma ne ala ama şuanda erteledim maalesef olayı.. işte böyle, sevgiler...

Tarih: 13 Haziran 2011, 13:48 - İp: 212.***.**4.152
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Niyekine

Tarih: 1 Temmuz 2011, 09:33 - İp: 95.***.**2.208
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bilmem mevzuyu kaçırdım ben.

Tarih: 1 Temmuz 2011, 14:17 - İp: 88.***.**7.120
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

onu bunu bilmem de hayyam hiç hoşuma gitmedi benim.
fazla esnafsal bir havası var.
bilinçli tüketiciye göre deyil sanki.

Tarih: 1 Temmuz 2011, 15:22 - İp: 85.***.**5.57
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

okyanus emmisi bilgisayara format atıldı. bütün yazılımsallar gitti. hepsini kurdum. bi ceryanlı imza kaldı. onuda kurmak üzereyim.

Tarih: 1 Temmuz 2011, 16:57 - İp: 88.***.**7.120
okyanus.
okyanus. (üye)

dinamalı imza alsaydın emmi
dışarda giderkende imza atar idin
nihohohaa

Tarih: 1 Temmuz 2011, 18:43 - İp: 85.***.**2.115
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

afferim güzel espiri. çinliler yapar yakında.

Tarih: 1 Temmuz 2011, 20:53 - İp: 88.***.**8.163
koroglu1414
koroglu1414 (üye)
Bolu / Amatör

Müşteri velinimettir ; bizim başmüdür böle dedi

Tarih: 1 Temmuz 2011, 22:58 - İp: 88.***.**5.143
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 2 Temmuz 2011, 00:32 - İp: 88.***.**8.163
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi sen kaçta yatıyon şato mukabilinde.
gelecek cuma gecesi o yannıdan geçerkene korna öttürsem duyarmısın beni mısralarımda.

Tarih: 3 Temmuz 2011, 22:57 - İp: 85.***.**4.184
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

gel emmi öttürceğine.

Tarih: 3 Temmuz 2011, 23:43 - İp: 88.***.**6.72