Fotoğrafçılık Forumları
Hayyam Hakkında
selamlar.. ABD'den ürün getirme ihtimalim vardı, suya düşünce ben de düştüm Hayyam'a.. Nova Foto'ya girdim.. iyi günler dedim.. Tamron 18-270 macro var mı dedim.. yenisi var galiba dedi adam.. yok dedim PZD yazan yeniyi değil eski olanı istiyorum macro olanı yani dedim.. masada oturan dükkan görevlisi kız aynen şunu dedi, ağzında sakınla: "bakın beyfendii eğer birşeyin yenisi çıkıyorsa boşuna yapmıyorlardır herhaldeee" zaten sinirliydim, sigorta attı bende! ben macro çekmek istiyorum, yenisinde macro var mı dedim.. biliyorum olmadığını tabii.. kız hımm ığğmm yapıyor.. var mı dedim sert bir şekilde.. kız dan cevap yok.. ben söyliyim size, herhalde oturmaya geldiniz buraya dedim.. yenisinde macro yok, eskisinde macro var.. demek ki neymiş, her yeni çıkan iyi olacak diye bir şey yok dedim.. bu esnade kız kızardı, bozardı, yüzüme bakamaz olmuştu.. dükkanda iki adamm da surat beş karış bana bakıyorlardı.. eyvallah dedim çıktım dükkandan.. bir sebepten dolayı, dükkana sinirli girmiştim, normal de böyle bir tavır takınmazdım ama inanın çok mutlu oldum! bir şey bilmeyen, karşısındaki enayı yerine koyan, üstüne bir de kendisini sor sorulmamasına rağmen yorum yapan bu tarz kişilere ağzının payını vermek gerekiyor bence.. hele ki bu tarz dükkanlarda.. tahminim o kız herhalde bir müddet ağzını açamaz artık o dükkanda.. bu arada 550D+Tamron 17-270 macro istiyordum ama ABD fiyatlarından sonra bir hayli tuzlu geldi Hayyam.. ve pazarlık da yapmıyorlar çok fazla, göstermelik sayılır.. bir fırsat çıkarsa karşıma ne ala ama şuanda erteledim maalesef olayı.. işte böyle, sevgiler...
vay hıyar adamlar vayy..
emmi valla nekbey bey sinirli birisi
hemde tedarikli
keza içerde sinir edici birşey olmaz ise
o yine baştan tetbirli sinirli giriyor ortama
müşteri her zıman haklıdır.
emmi trafik kazasının manevi kısmını hal ettik.
Emmiler her gelisimde birseyler getiriyorum genelde isteyenlere.
Bu gelisim de belli olmamak ile birlikte Agustos ayinda olabilir.
Istediginiz biseyler olursa getirebilirim lakin yolum KAYSERIye bu sefer ve 3 hafta kalacagim. Kendi makinemi ve lenslerini de birakabilirim. Cok az kullandim. Amerikaya donuste baska alirim. Ilgili olanlar varsa
Canon 500D
Lensler
Sigma 8-16mm
Canon 50mm f1.8
Sigma 28-70mm
Bunlarin hepsini komple birakabilirim. Neden dersen donuste yuk yapmak istemiyorum. Amerikadaki alacagim fiyati vermeniz yeterli.
Zatene makina ve ozellikle sigma 8-16mm yi alali 2 ay bile olmadi.
Aklinizda bulunsun isteyenler icin. ozelden iletisime gecebilirsiniz
yaramaz emmi. işim olmaz benim canonla.
Nova fotoğraf konusunu duyunca söylemek hissiyatı hissettim bunu: Canon 7d alacaktım.Daha önce arkadaşım mark II aldığı için nova'ya gittim.Pasajdaki en uygun 7d fiyatını verdi bana. Ben de arkadaşımın oradan alışveriş yapması hasebiyle, oradaki bayanın sahte samimiyetine kanıp 7d yi oradan aldım. Ve 15 gün sonra makinenin seri numarası silindi. Daha sonra anladım ki seri numarasının yazdığı kağıt sökülmüş yerine sahtesi takılmış. Zaten 7 haneliydi seri no. Canon larda 10 haneli olduğunu öğrendim. Exif bilgilerinden de gerçek seri no sunu öğrendim makinenin. Bir süre sonra mark II ninde seri no su silindi :D. Amatörlük, acemilik. Tabir- i caise keklendim. Makineyi aldığımdan 3 gün sonra içine toz girdi. Moralim çok bozuldu. Gittim temizlesinler diye (daha 3 gün olmuş). Makineyi alırken gösterdiği güler yüzden eser yoktu bayanın, aksine dövecek gibiydi beni. Müşteri memnuniyeti işte süperler. O günden sonra Nova'ya ne giderim ne de kimseyi gönderirim. Konu ile alakasız oldu belki ama söyleme gereği hissettim. Ben yandım başkaları yanmasın, kurnaz olsunlar. Kusura bakmayınız kafanızı şişirdiğim için.
nekbey emmi senin kuantum düşünceye ihtiyacın var gibi geliyor.Kuantum enerjisi , evreni çepeçevre saran bilinemez bir gizemin öykü paragrafları gibidir;sık sık bahsedilir ama yine de bir çoğumuz tarafından sağlıklı bir şekilde algılanmaz,yani tam anlamıyla ne olduğu konusunda çok az fikre sahibiz.
Daha çok ,kendi kimyalarındaki enerji boyutuyla ilgilidir.Her bir canlı kendi enerji boyutunu kendisi meydana getirir.Ne düşünürse onun moduna girer.Ve düşünce,böylece varlıkların biyolojik kaderlerini de belirler.
evrende herşey enerjidir.Evrende çok çeşitli enerji kalıpları vardır…bugün bu enerji kalıplarının sadece “Kuantum” kısmını keşfedebilmiştir insanlık.
kuantum düşünce nedir Tıkla
Doğubank'tan alışveriş yapılmalı. Doğubank ta böyle olayları yaşamazsınız.
Çünkü Doğubank esnafı Hayyam gibi ikinci el makina alıp satmaz...
varmı tanıdık
Pazarbey hemşehrim.
Ben 30 yıldır Doğubank'ı bilirim. Ama hiç dost edinmedim. Çünkü bizim taraflı bir esnaf yoktu. Ne demek istediğimi anlatabildim herhalde. Ama dürüst insanlardır. Kazık atmazlar. Dükkandan dükkana fiyat en fazla 20 ile 50 Tl arasında değişir. O da kurdan oynar. Bozuk veya ayıplı malı baştan söylerler. Zaten burda reklama girer diye dükkan ismi veremiyoruz biliyorsun.
Eğer çok gerekliyse mesaj atarım...
#ercan43' tarafından 18.06.2011 21:43:28 tarihinde düzenlendi.
#ercan43' tarafından 18.06.2011 21:44:08 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Hiti 525l Termal Baskı Hakkında Yardım
04 Oca. 2025, 13:30 megavision
154119 Mar. 2025, 13:25
emre11 -
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0158411 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
-
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1162616 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0241820 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2207410 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -
-