ayseilhan
ayseilhan (üye)
İzmir / Amatör

Gitgide Isınıyoruz İşte :(

kışın gelmeyişine sevinenlerden misiniz? evet kısa vadede eğlenceli gibi göünen bu durum böyle sürerse 50 60 yıl sonra "tamamiyle çölleşecek" ülkemizin çocuklarımıza bırakamayacağımız geleceği hakkında gözle görülür fikir veriyo.hiçbi konuda olamasakta üzerinde duyarlılığa sahip olmamız gereken bu konuda lütfen üstümüze düşeni yapalım...biz yaşadık nede olsa demeyin,elbette bi şekilde sona varıcak evren ama bu önlem almayı anlamsız kılmaz...

meselaa...8177 ye msj atatar 5 ytl karşılığında bi fidan sahibi olabilirsiniz arkadaşlar...tabi dikemeyenler için özellikle:D
sevgilerle

Tarih: 28 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**8.190
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

selam buarada avatar guzel olmus...

Tarih: 2 Mart 2007, 17:51 - İp: 88.***.**3.27
leoparis
leoparis (üye)
Aydın / Stüdyo Fotoğrafçısı

gaijin teşekkür ederim avatar için

Tarih: 2 Mart 2007, 17:57 - İp: 88.***.**2.8
ayseilhan
ayseilhan (üye)
İzmir / Amatör

avatar güzel olmuş çünkü insan güzel

Tarih: 2 Mart 2007, 18:26 - İp: 85.***.**6.160
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Türkiye yavaş yavaş çölleşecek bu kesin olarak görünüyor.BU bir süreç ve gerçekleşiyor.Bunu görüyorum.HEpimiz her yere fidanlar dikmeliyiz .Özellikle öğrencilere 10 tane fidan zimmetlenebilir.Hergün bakıp sulayabilirler.Mahkumlarda aynı şekilde ağaçlandırmada çalıştırılabilir.
HEle askerler.1 milyon askeremiz var. En güzeli ağaç dikmeleri. HEm böylece siyasetlede uğraşamazlar.

Tarih: 2 Mart 2007, 18:30 - İp: 81.***.**6.32
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ben aysenın avatarına demiştim

Tarih: 2 Mart 2007, 18:30 - İp: 88.***.**3.27
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

bu bela sadece Türkiyeyi değil bütün dünyayı etkileyecek bir bela...

bence abd nin ciddi ciddi dünya için birşey yapması gerektiğini anlayarak icraate geçene kadar yapılcak her şey boşa kürek çekmektir.

çünkü dünyayı kirleten abd.. başka hiçbirşey değilki..
ağaç eksek ne olurki.. tamam ekelim türkiyeyi komple ağaçlandıralım ne olacak. dünyayı kurtarmaya yetecekmi...

evimdeki monitor uişim olmadığı zaman kapatacakmışım... evet devede kulak derler buralarda ama ben yeni bir tabir daha getireyimm devede pire hatta pirenin dişinin kavuğu...

ölme eşğim ölme anlıyacağınız..

gidin ilk başta amerikanın monitorunu kapatında sonra benim monitorume sıra gelsin...

Tarih: 2 Mart 2007, 19:03 - İp: 85.***.**7.220
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ormanda yangın cıkmıs..butun hayvanlar kacıyor,bır karınca atese dogru gıdıyor...tavsan karıncaya sormus nereye gidiyorsun orman yanıyor..karınca demişki agzımda su tasıyıp yangına dokcem..tavsan gulmus: hiç olurmu oyle sey sen yanasmadan yanar kul olursun hem yanassan bile senın agzındakı su atesi sndurmeye yetermi...
karınca cevap vermiş: en azından tarafım belli olur..ne olur işimiz yokken monıtoru kapasak,ısıkları sondursek,bır fıdan dıksek,sokseler birdaha dıksek?? yere cop atmasak..sesimizi duyurmaya calıssak?? bişey kaybetmeyizki,hem tarafımız belli olur...
zalımın ınsafa gelmesinimi beklemek lazım birşeylerin olması için?

Tarih: 2 Mart 2007, 19:08 - İp: 88.***.**3.27
studyofoto
studyofoto (üye)
Sinop / Meraklı

TAKMA KAFAYA BU KADAR BENCE BUNDAN 30 YIL ÖNCE DE AYNI SEYLER KONUSULUYOMUS...Bİ ETRAFINA BAK HALA BUNDAN 30 YIL SONRAKI OLAYLAR KONUSULUYO...

Tarih: 3 Mart 2007, 22:21 - İp: 88.***.**4.229
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bu kış sizce kışmıydı???
bişeylerin değiştigini anlamak için daha ne olması gerekiyor???? sokakta kutup ayısı tacizine ugramakmı????
penguen doner satısının baslamasımı????
arkadaslar "sigara oldurur aman aman" diye cıgırmayı biliyorsunuzda,sigara içeni oldurur...kuresel ısınmaya neden hala ınanmayanlar var,hatta neden ciddiye almayanlar var anlamıyorum..dünya ölüyor,bu sadece "kısın ortasında gunes acacak,heryer tropikal iklime yakın olacak"tan ibaret bişey degil..DÜNYA ÖLÜYOR..30 SENE YI DEGİL 300 SENE SONRAYI BİLE DUSUNMEK LAZIM..BU NASIL BİR BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YASASINCILIK ANLAMIYORUM...

Tarih: 4 Mart 2007, 17:18 - İp: 88.***.**3.117