Fotoğrafçılık Forumları
Gitgide Isınıyoruz İşte :(
kışın gelmeyişine sevinenlerden misiniz? evet kısa vadede eğlenceli gibi göünen bu durum böyle sürerse 50 60 yıl sonra "tamamiyle çölleşecek" ülkemizin çocuklarımıza bırakamayacağımız geleceği hakkında gözle görülür fikir veriyo.hiçbi konuda olamasakta üzerinde duyarlılığa sahip olmamız gereken bu konuda lütfen üstümüze düşeni yapalım...biz yaşadık nede olsa demeyin,elbette bi şekilde sona varıcak evren ama bu önlem almayı anlamsız kılmaz...
meselaa...8177 ye msj atatar 5 ytl karşılığında bi fidan sahibi olabilirsiniz arkadaşlar...tabi dikemeyenler için özellikle:D
sevgilerle
Dur bi yaa Daha biz hiç bişey yaşamadık.Ayrıca bu iş mesajla falan olmaz.Namaz kılamayanlar için namaz yazılıp ... nosuna gönderildiğinde sizin yerinize biz kılalım namazlarınızı bile denmişti bi sıra
Tabi işin şakası ama zannetmiyorum mesajla falan olcak iş değil bu yaa
evet espri yeteneğin ilginç sevgili unknown :D ama böyle bi kampanya var, şaka değildi yani benimkisi duymamış olman aslında ilginç
Birileri bu işten çıkar sağlıyor olabilir.Bu kampanyanın arkasında kim var peki.Orman bakanlığı falan mı
evet bende duymuştum bu kampanyayı. dünyanın yavaş yavaş sonu geliyor adeta bir insan gibi doğdu büyüdü yaşlandı vbe şimdi sıra o hüzünlü sona geldi. bende seni destekliyorum ayseilhan bence bir değil en az 10 fidan dikmeli her insan bir şirketin türkiyeye gelmeden önce havayı ne kadar kirleteceklerini hesaplayarak bulundukları şehire bilmem kaç küsür fidan dikmeleri bile verilen bu anlamlı savaşın en büyük örneğidir bence bu dünyayı biz bu hale getirdik eziyetinide bizim çekmemiz lazım bu biraz sert oluyo ama bizden sonraki neslillere neden bizim ilk bulduğumuz dünyayı bırakmak yerine yerle bir olmuş neredeyse yaşanmaz bir yer haline gelen bu dünyayı bırakıyoruz ? ? ?
uzerinde insan oldugu surece bu dunyanın hiçbir şekilde kurtuluşu yoktur...
daha gecen gun mit bına yapacak diye gaffar okkan adına yapılan ormanlık araziden agacları sokup attılar...5 ytlnizi sokaga atmayın,gidin bir fidan alıp kendiniz dikin...hem spordur hem sevap,hemde param nereye gitti dusunceniz olmaz..oturdugumuz siteye 300 tane agac dikti babam,bıryere bagıslasa ne olacagının garantisini kim verebilir???
YETERKİ İNSAN FAYDALI BİRŞEY YAPMAK İSTESİN BU MESAJLA OLMAZ İSTESE İNSAN FİDANI KENDİSİ BİLE DİKER VE ONUN MUTLULUGUNA ERER.MESAJA GEREK YOK .
benimde kastettiğim buydu ama Ayseilhan sanırım yanlış anladı beni...
yoo kendiside sonucta iyi niyetle boyle bır oneri veriyor ancak,ben paramın hayırlı bir işe gittigini sanırken,çarçur edilmesini istemem,boyle soyleme amacımda buydu...
acıkcası bu mesajla,telefonla yardımdı,hayırdı, bu gibi şeyler yapmak herzaman işin kolayına kacmak gibi gelmiştir bana...buarada bır fıdan 1 ytl..bır fıdan yerine 5 fidan dikelim,yaşatalım dünyamızı...olumden kurtulus yok ama belki biraz daha saglıklı yasarız
mevsımı geldıgınde meyva agacları dıkıyorum agacsız yerlere..en guzelı bu galıba 8177 gibi msj servıslerı ıle ıletısıme gecemeden yapıyorum bu işi en azından verdıgım paranın nerey gıttıgını bılıyorum...
İlgili olabilecek konular
-
Haftalık 10000-15000 Baskı Yapacağım İşte Yeniyim.
25 Oca. 2016, 14:00 mvlt25
6281613 Nis. 2016, 13:00
turangroup -
-
Siz de Aramayın İşte Etkileyici Şarkı
16 Mar. 2012, 17:17 delirendeli
1258301 Tem. 2012, 01:43
mete007 -
-
-
İşte Son Bomba Yeşil Fonda Kesme Prgrmı
30 Ara. 2010, 20:32 rgbss